Birine sahip olmak veya birine sahip çıkmak arasında büyük bir fark vardır. Siz sevgilinize nasıl sahip çıkıyorsunuz. Ölçünüzü nasıl ayarlarsınız. Size karşı ölçüsünü nasıl ayarlamalı?
Birine sahip çikmak, sahibini bilmek güzel birşey ve bence birbirine köle olmak, güçsüz olmak anlamina gelmiyor bence..
Sahip çıkmak ve Sahip olmanın büyük ama ince farkını bilinçli Insanlar ztn kendiliğinden ayarlar..
Normal uyumu tutturan bir ÇIfte şartlarda denge kendini zaten bulur. Kadın bu durumda sınırlarını bilir, evet, Erkek ise de ne boğar ne fazla gevşek tutar..
Ben cok sahiplenirim erkegimi. kesip attigim tirnagina bile icim gider. asiri derecede sevenlerdenim. zor severim fakat saglam severim. dus alirken kokusunu uzerimden atiyormusum gibi hissediyorum cogu zaman. o bile agir geliyor. isin enteresan kismi ise benden zerre sogudugunu hissedersem bende de biter.
Bunun bir ölçüsü yoktur. Sen evdeki altına sahip çıkarken "Ay çok bunalttım sanırım altını birazcık dışarı çıkarıp hava aldırayım." felan demiyosun sanırım. Altını nası koruyup saklıyorsan kadınıda aynı şekilde korur ve sahiplenirsin. Net.
En güzel sahiplenmek onun sevgisine sahip olmaktır , benim de öyle.. Birbirini sevip sayan insan ölçüsünü de sınırını da bilir , kırmamak incitmemek için elinden geleni yapar..
Ben bu bahsettiğiniz durumun olmadığı ilişkiye ilişki demem zaten mutlaka olması gereken bişey. Ölçüsü yok bence sevgiyle doğru orantılı ne kadar seversen o kadar kıskanırsın sakınırsın aksi durum olan çiftler arasında gerçek bir sevginin olduğunu düşünmüyorum -net.
Sahip olmak yanlış bir kullanımdır bence sahip çıkmak da değil de sevdiği insanı kollamak başına bişey gelmesinden endişelenmek bunun sonucunda onu korumak. Belirli bir mantık çerçevesinde ölçüsü vardır bence.
bir ilişkide olması gerek bişey sahiplenmek sahiplenilmek çok güzel ama bunu abartıp da sahibiymiş gibi davranmak yanlış olan bence.. ilişkiye saygıdır sahiplenmek ilişkiye sahip çıkmaktır ama bu demek değildir ki sevgilin eşin senin kölen bu çizgiyi iyi çizmek lazım
Her dediği kelimeyi içten söylesin ki hissederek benim de sevgim de dediklerine karşı katlanarak ona minnet etsin yeter ki sözde değil içten olarak sevdiğini dile getirsin ölçüyle degil de herşey kıvamında güzel olur
Kimse kimsenin sahibi değil, bu tarz bir durumda ne kadar seversen sev olmaz. Sadece kıskançlık ve kişilerin birbirine duyduğu saygınım gerektirdiği haller vardır bunlar da ilişkinin yürümesi için gerekir.
Her iki tarafta kendi sınırlarını belirlerse. kendi ölçüsünü kendi koyarsa. Karşı tarafın sınır koymasına ölçü koymasına gerek kalmaz. Birbirlerini sevmekten başka birşey düşünmelerine gerek kalmaz.
Sevgiliyi sahiplendiğin anda biter zaten :) , Rahat bırakmak lazım kimse tapulu malımız değil hata burada işte dünya bile baki değilken nedir bu sahiplik duygusu..
En İyi Cevaplar