Çift olarak alacağınız kararlar, hedeflerinize daha hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlar. Birçok çiftin yaptığı ilişkilerine dahil yeni hedefler almak. Siz de bu tür bir liste hazırlasanız ilişkinize nasıl hedefler belirlersiniz? Yeni yılda yeni başlangıçlara birlikte adım atmak isteyen çiftler gibi “yeni yıl hedefleri listesi” hazırlasan içeriği ne olurdu?
Yeni yılda yeni başlangıçlar için sevgilinle “yeni yıl hedefleri listesi” hazırlasan içeriği ne olurdu?
sevgilim yok olsa da ne hedef koycam ki ponçik sevgilim olsa birlikte kilo verme hedefi koyardım ya da şu kadar dizi/film şu kadar kitap bitirelim hedefi koyarım ya da yaşadığım şehrin birlikte gitmediğimiz her yerine gitme hedefi ve birlikte birkaç şehir ya da ülke görme hedefi ama şu an sadece sağ elimle hedef listesi hazırlayabiliriz...
Üniversiteye başlarken gel dedim beraber gidelim ailemi bırakamam dedi ve gitti. Oysa ki ben onunla beraber hem okuyup hemde evimizi kuracaktım... Yak üstad bir tane daha
Yapmak isteyip yapamadığımız, erteledigimiz seyleri tek tek gerceklestirebiliriz birbirimizin desteğiyle.. Ama kendimizi hiç kandirmayalim, yine olmaz onlar, olsa şimdiye kadar olurdu.
bızde hedef fazla yok. kesın ve edım adımlarla ılerlıyoruz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevgilimle liste hazırlayamıyorum çünkü sevgili denen şey olmadı hayatımda. Ama bu sene dilek ağacına helalinden diğer yarımı bulanabilmek için kırmızı kurdele asabilirim ancak. 🙂
benim öyle bir durum yok bekarim :D ama çiftlerimize burdan sesleniyorum sevin arkadaş birbirinizi şaçma sapan konulardan ufak tepek olaylardan birbirinizi terketmeyin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgilim yok ki 😅 Olsa da onla neden hedef koyayım eşim olsa bu yıl bir araba alalım falan diye liate yapabilirdik
En İyi Cevaplar