- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılYanına usulca yaklaş.
Sol ayağının üzerinde havaya zıpla ve sağ ayağınla ona sağlam bir uçan tekme at.
Yere düşünce Oy anam! diyorsa sevgilisi yoktur.
Tekme sonrasında gıkını bile çıkarmıyorsa bil ki sevgilisi vardır.
Çünkü hayatında biri olan insan her şeyi sineye çekmeyi öğrenmiştir. :):
78.media.tumblr.com/...m37wfkY19S1rqfhi2o1_500.gif394 Yorumla- +1 yıl
Hahaja😄
- +1 yıl
Hahahahah bu iyidi
- +1 yıl
Oha çok iyi :D
En İyi Cevaplar
Sosyal medyası yoksa sevgilisi vardır büyük ihtimal :D
Ya da
+merhaba merve ben sevgilinin arkadaşı seni bugün başka bir çocuğun yanında gördüm ha söyleyeyim mi sevgiline?
-ne sacmaliyosun be benim sevgilim yokki.
+ha iyi o zaman.
Ve böylece gider :D12 Yorumla- +1 yıl
Benim de yok ama sevgilim de yok😄
- Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılSana herkesin içindeki yaklaşımıyla yalnızkenki tavrı bakışı vs değişiyosa, o zaman biri vardır. Ama hoşlantısını her yerde aynı tarzda belli ediyosa, yoktur. Sana karşı Hoşlantı veya ilgilenme gibi bir eğilimi yoksa, zorla kendinden hoşlandırmaya çalışma direkt yoluna bak bence o zaman cünkü kesin biri vardır.
17 Yorumla- +1 yıl
Özet geçiyim mi sana, bilgili bir ablaya benziyorsun 😄
- +1 yıl
Geç hayatım 😅
- +1 yıl
Ay korktum şimdi üyedir müyedir neyse 😄
- +1 yıl
Sgshshshjk o da var. Özelden yaz kuşum
- +1 yıl
Kapalı mesajcıkların :/
- +1 yıl
Ekledim seni. Birbirimizi eklediğimizde mesaj yazabiliyosun :)
MuhabbetiN olan biriyse herhangi muhabbetten görebilirsin.
-aaa bu film girmiş mi vizyonaaa? ?
-evet
-Sende mi onu bekliyodun birlikte gidelim derdim ama romantik bir film sevgilinle gidersin şimdi sen.
*vereceği 2 türlü cevap senin sorunun cevabı istr 😄😄 buna benzer gir biyerden54 Yorumla- +1 yıl
direkt kendi sinemaya çağırıyor şu an. Ama öncesinde de bir “kız arkadaşım” muhabbeti geçmişti. Ya kendisi biraz şey ya ben anlamıyorum 😄
- +1 yıl
2 saat daha önce de beraber geçirmiştik, o zaman biri aradı işte de karışık ya valla 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
209Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok basit!
Kaç yaşında o? Nasıl tanıştınız? Giyimi kuşamı nasıl? Akşamları belli saatlerde hep meşkul mü? Genelde gündüz ve gece yarısından sonra mı sizinle iletişim kuruyor?
Hiç birinden bir sonuç çıkmıyorsa..
Soru şu : Bugüne kadar ciddi evliliği düşündüğün bir ilişkin oldu mu?16 YorumlaAynisini yasadim
Cevap sahibi+1 yıl@HectorMoreno nasıl yani?
- +1 yıl
Kiz bana asik olmus sonradan soyledi. Sevgilim var mi ogrenmek icib zarflamisti
Cevap sahibi+1 yılBen bu seçenekleri @northernligtss a yardım etmek için yazdım.
Cevap sahibi+1 yılBen yaş olarak böyle şeylerle pek ilgilenmiyorum.
- +1 yıl
Kendime mi cevaplamam gerekiyor size mi :)
+1 yılBen bunun yüzünden bin takla atıyorum valla ama başarıyorum. En etkili yöntemim geçen seni gördüğüm çocuk sevgilinmi diye sormak. Sanane diyorsa be o ke yi yersin ama genelde sanane "Hayır" demektir. Çünkü sevgilisini ismiyle anmak çoğu kız için gurur meselesi... sonra " evet" de diyebilir " hayır sevgilim yokta" " hayır o sevgilim değil" derse belirsizlik devam eder. " hayır benim sevgilim şudur budur" açıklayadabilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yıl-Önce insanla arkadaş olurum zamanla ne samimi arkadaş olmaya çalışırım sonrada sorarım.
-onu izlerim ve görürüm yanında sevgili gibi sarılırsa , severse
-mesela 1 kıza aşık oldum ve arkadaşlarimdan 1 kişi o kızı tanirsa o zaman arkadaşımdan rica ederim benim için öğrenir.10 Yorumla
+1 yılYılbaşı yaklaşıyor sana hediye alan özel biri var mı?
Kaynanan ile aranız nasıl?
"En hangi filmi simemada izledin... yalniz başına olur mu? " Yo arkadaşımla, sevgilim ile , yalnızdım" (güzel)
Bu da Sana özel ,
Eğer bir erkeğin arabası pis ve içerisi çöplük gibi ise uzun zamadir sevgilisi veya karısı yoktur.10 Yorumla
+1 yılYa arkadaş arkadaş bir yere kadar sinema, gezme, avm arkadaşlarla olmuyor artık bir sevgili lazım haaa sence de doğru değil mi? Senin sevgilin var mı yoksa arkadaşlarla mı takılıyosun? Diye sor. Hayır derse bu saatten sonra benimsin de çek kendine öp 😆😂🤣
10 Yorumla
+1 yılAnlasiliyor illa. Ben sormam. Zaten adamin sevgilisi varsa benimle konusmaz. Bak altini ciziyorum adam diyorum. Ki ben de asilmak icin mesajlasmam zaten
22 Yorumla- +1 yıl
İşte ya sevgilisi yok ya adam değil. Onu öğrenmem lazım 😐
- +1 yıl
Sen konusmana bak anlarsin zaten bir yerden sonra
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevgilisi olan bir erkek eğerki sevgilisine aşıksa senin gözlerine bakmaz biran önce seninle konuşacaklarını konuşup uzaklaşır senden bundan anlarsın sormana bile gerek kalmaz, hoş şimdiki çoğu erkek bu kadar sadık değildir.
31 Yorumla- +1 yıl
Bencebundan direk sevgilisi olmadığı sonucu çıkmaz oğlan dindar da olabilir
+1 yılYa insanin beraber sinemaua gidecek birileri olmali diye sormustum. ben
Kizda yokki oyle birisi demisti gulerek :)10 Yorumla
+1 yılZaten direkt sorulmaz, direkt sormak çıkma teklif etmek gibi birşey oluyor. Karşındaki insandan hoşlandığını ifşa ediyor. Bu durumda pek adaletli, kontrollü bir yaklaşım içinde olamazsınız. Sormaktan öte, bir insanın sevgilisi ile gittiği, genelde vakit geçirdiği zamanlarla ilgili soru sorabilirsiniz?
12 Yorumla- +1 yıl
Mesela :)
- +1 yıl
Ağırlıklı iş ya da okul saatlerinin olmadığı, haftasonu zamanları ile ilgili bir diyalog gelişebilir. Kişiden kişiye göre değişen sosyo kültürel alışkanlıklar vardır elbetteki. Karşıdaki kişiyi öncelikli sosyal yönden tanımak gerekli, neler yapıyor? nelerden hoşlanıyor? vakitlerini nasıl geçiriyor? Ortak bulunan bir noktada bu sefer kadın yüklenecek, o şeyi ne kadar çok sevdiğini, istediğini vs söyleyecek. Yani özetle erkeği zorla davet ettirecek pozisyona getirecek. Ama şöylede bir gerçeklik var. :) Birçok erkek kolay kolay sevgilisi olduğundanda bahsetmez başka kadına. Bu detayı atlamışım :) özür. idareci teklinkler kullanabilir.
Ben lise ve üniversitedeyken bunu öğrenmek için genelde şöyle bir soru sorardım. Sevgilin hangi okulda okuyor.
21 Yorumla- +1 yıl
AA bu da iyi, mantıklı :)
+1 yılEhehe Gecen sevgilinle geziyordun dimi? :)
-yoo benim sevgilim yok ki nerden cikardin?
Hic ben oyle biliyordum sadece ://
Ve zafer senin elinde cunku sevgilisi olmadigini ogrendin 😂😂😂
Hic bunu denemedim ama simdi geldi bir fikie iyi aslinda :D10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bir kaç gün konuştuktan sonra Direkt sorarım ayıp bir şey değil sormasan da zaten az çok tahmin edilir emin olmak için yalandan sorulur.
17 Yorumla- +1 yıl
Edemedim ben :/
- +1 yıl
Ama var gibi davranmıyor 😄
- +1 yıl
Ama var gibi sjdkdkd işte o yüzden sormam gerekiyor çünkü karışık sinyaller alıyorum 😄
- +1 yıl
Hahaha son çare, tamam 😄
Konusmamizi sevgilin kiskanmaz dimi filan diye sorabilirsin hoslandigim kiza oyle demistim oda yok kiskanmaz dedi genis dedi kaynar sular dokuldu valla
20 Yorumla
+1 yılSevgilim ol derim sorunun cevabı benim aradıgım cevapta olacagından bir taşta 2 kuş kim ugraşacakkkk
50 Yorumla
+1 yılŞairinde dediği gibi “sor bakalım çay içtiği birisi var mıymış?”
51 Yorumla
+1 yılSeni kaç gündür takip ediyorum birşey sorabilirmiyim
-Sorabilirsin
Sevgilin veya sevdiğin var mı senin gibi bir güzel kız kesin sahipsiz değildir.
-Sevgilim yok
İyi görüşürüz20 Yorumlavar mı yok mu önemli degilki, eger varsa benimle flirt ediyorsa kendi bilecegi is...
Sonucta demekki; olan arkadasindan memnun degil... ki benimle muhabbete giriyor... sormam10 YorumlaEnişte kızmasın. ya da yenge kızmasın. Klasik ve her zaman pozitif sonuç verecek soru ksjsjsj
40 Yorumlabir arkadas sevgilisine hediye alacak bir türlü karar veremiyor. Sevgiline bir sorsana hangisi hoşuna giderdi 😃
24 Yorumla- +1 yıl
çok çakalsın
- +1 yıl
Harbi zekice 😂
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bu zamana kadar hiç birisini sevdin mi dedim. Yok dedi sevdiğin var mı dedim. Yok dedi
Sevgilisi de olmamış. Bana biraz aşık belli etmemeye çalışsada sevgili olcaz. Dert10 YorumlaKalede kaleci var mı lan?
73 Yorumla- +1 yıl
Aahdjdmnxldödöd
- +1 yıl
Kalede kaleci var diye diye golde mi atmayalım?
- +1 yıl
@Sungurhan82 Bu da mı gol degil
Biri hep bakar ama uzak dururdu. Bende sakasina yoksa evlimisin diye sormustm. O da anlatti
30 Yorumla
+1 yılBiz böyle konuşuyoruz ama enişte bey kızmasın deniyor genelde 😂
30 YorumlaBöyle konuşuyoruz filan ama enişte kızmasın sonra...
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEee var mı manita derim 😂 arkadaşça yaklaşırım gülerek söylerim 😂
30 Yorumla Erkek : enişte kizmasın
Kadın : kanka bir baksaana bu çcuğun sevgilisi var mı?
Kanka : olsun ayırırız 😂😂😂😂10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeninko ne iş yapıyor veya nerde okuyor yaşa göre böyle sorardım ama zaten kızı araştırmışımdır sevgilisi yoktur o yüzden bulusuyorumdur
10 Yorumla Hic sormadim birine ama sorucak olsam laf arasinda direk sorardim herhalde veya dügün nezaman az kurtucklar dökelime getirirdim 😕
10 Yorumla
+1 yılKonuşuyoruz biz ama yenge/enişte kızmasın slmsldkd en iğrenç taktik bu sanırım ben hiç düşünmedim sorma taktiklerini genelde yüzüne şak diye sorarım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDirekt sorarım ya sevgilin var mı diye! yapamıyorsan biraz zaman vermen lazım.. zaten zamanla anlaşılır :)
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEn iyi yöntem. Arkadaşlar arasında doğruluk cesaretlik oyunun da sor. Ne sormak istiyorsan cevaplasın genellikle herkes doğruluk diyor 😁
10 Yorumla Sormam hiç. Konuşurken illa ki belli eder. Eğer çapkın birisiyse bilemem onu anlamayacak kadarda çürük olmasan iyi edersin :D
10 Yorumla
+1 yıldırekt ılk kez gordugumuze bunu sormak abest olur zaten.. bır dıyalog varsa ufak ufak ogrenmenın bınbır yolu var ama
10 Yorumla
+1 yılÇoğunuz bunu pek umursamıyor hatta olsa ne olur istiyorum işte ve alıcam kafasında. O nedenle boşver tavsiyelere bak işine...
10 YorumlaÜzerindeki kıyafetin yakışıp yakışmadığını sor. Sence gibi.. Yorum yapmak istemiyorsa bilki sevgilisi var. Sadece onun için yorum yapar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. ''Şimdi biz konusuyoruz ama sevgilin bişey demesin'' diyerek :)
50 Yorumla
+1 yılBu kadar abartmayın sevgili olan insanın okadar zamanı olacağını zannetmem illaki o telefon bir göz kırpar 🤣🤣🤣🤣
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilmi ilk gördüğümde peşinden gidip oturduğunda yanına oturdum, sevgilin kızarsa kalkayım dedim o da sevgiljm yok dedi. Direk sorarım ben.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. ilişkile hakkında bir knu açar bu sırada seinn var mı derim :D
20 Yorumla
+1 yılSevgiline ne almayı düşünüyorsun sevgililer gününe 😉😉😉
20 Yorumlasenin pesinide hatunlar birakmiyordur 😂😂
Sonra zaten buldum ben hatunumu derse anlarim 😂20 Yorumla
+1 yılEğer kıskanacak biri varsa sorun olmasın rahatsız etmeyim dersen söyler sende anlamış olursun 😏.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kız arkadaşları ya da erkek arkadaşları tanıştıralim derim. Benim yok derse.. anlaşılır.
10 YorumlaYalnizliktan konu acip laf arasinda konuyu oraya getirip sorulabilir
10 Yorumla
+1 yıl''Biz konuşuyoruz da yenge bir şey demesin'' derim.
10 Yorumla
+1 yılGöz kırparım gülerse benimdir, gülmezse hiç benim olmamıştır
#KendiDünyamınPrensiyim10 Yorumla
+1 yılbiz böyle konusuyoruz ama sevgılın kızmasın lkhoghdoıhodsıh klasık :D
10 YorumlaHiç ilgilenmiyorum. Çevre çok kötü hayırlı olan gelir bulur o yüzden sevgilim olsun derdim yok😌
11 Yorumla- +1 yıl
Ya hayırsız bulursa
Sevgilin kızmasın şimdi benimle konuştuğunu görünce
10 Yorumla
+1 yılOoo napiyosun, manita kızmasın sonra buraya geldin diye 😁😁😂
10 Yorumla
+1 yılŞey ya biz konuşuyoruz ya böyle yenge yanlış anlamasın? 😉
10 YorumlaGenelde ‘biz böyle konuşuyoruz ama yenge/enişte bir şey demesin’ diyerek üstü kapalı soruluyor 😂
10 Yorumla
+1 yılSormaya gerek duymam çok sağlam stalk yaparım inciğini cıncığını öğrenirim zaten😏
10 YorumlaO konularda sıkıntı çekmem
İnsanları sevmesemde iletişimin iyi11 Yorumla
+1 yılBu gözlerin sahibi var mı diyorum... Yoksa ben olabilirim de? 👑
Sia ✌10 YorumlaArkadaşlar yardımıyla onun sana sormasını sağla. Ama dikkatli ol çünkü farkına varmadan.
12 Yorumla- +1 yıl
Nasıl olcak o
- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılNormal birşeylerden konuşurken sevgilin kızar sonra falan demeler 😅
10 Yorumla
+1 yılZamanında eski bir arkadasım yapmıştı bende ondan öğrendim. giriş şu, Böyle konusuyorum ama sevgilin kızmasın? 😂😂
10 YorumlaArkadasin varmi'mıyla girer en son sevgili olarak ayrilir insanlar 😂😂
10 Yorumla- Devamını Gör (311)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler