Hmm Fiziksel olarak neyi çekici bulurlar mesela dış görünüş olarak Geçende bir kız kokum ve dudak gamzesinden hoşlanmış dudak gamzesi gerçekten hoş mu dudak gamzesi kız dedikten sonra duydum garip tarafı yanak gamzesi bilirdim hep
Bilmiyorm artık incelemiş mi :) 183 boyundaym kilo 82 çevremde coolsun derler Yakışıklı felan derler Duruşun yürüyüşün asaletin yeter derler tabi bunları duyunca insan mutlu oluyor ama egoist biri değilim Mesela Kızlar kendi arasında benim hkakımda ne konuşur siz bilirsiniz karşıdan geliyorum onlarda oturuyor diyelim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Güzel kokuyorsun bayılıyorum demiş
O nasıl oluyormuş dedim böyle deyince kız bilmem pamuk şeker gibi dedi
Hoşuna gitmiş kokun
Peki Bir şey soracağım kokudan başka kızların neye zaafı vardır
Her kıza göre değişir o. ses tonu bakış gülüş ense traşın bile etkiler bilemezsin ama seninki kokunu sevmiş
Hmm Fiziksel olarak neyi çekici bulurlar mesela dış görünüş olarak Geçende bir kız kokum ve dudak gamzesinden hoşlanmış dudak gamzesi gerçekten hoş mu dudak gamzesi kız dedikten sonra duydum garip tarafı yanak gamzesi bilirdim hep
Dudak gamzesi nasıl ya :) dudağını incelemiş demekki
Bilmiyorm artık incelemiş mi :) 183 boyundaym kilo 82 çevremde coolsun derler Yakışıklı felan derler Duruşun yürüyüşün asaletin yeter derler tabi bunları duyunca insan mutlu oluyor ama egoist biri değilim Mesela Kızlar kendi arasında benim hkakımda ne konuşur siz bilirsiniz karşıdan geliyorum onlarda oturuyor diyelim
Yani o kadarını bilemem ama beğenilen birisin
Peki teşekkür ederim benim soruma zaman ayırdığınız için
Rica ederim
Tatlı demek
O nasıl oluyormuş dedim böyle deyince kız bilmem pamuk şeker gibi dedi