Hislerim beni yanıltmiyor sizce neden olabilir?

Arkadaşlar Kimse yanlış anlamasın Konu Şu Şimdi benim hislerim çok kuvvetli bir şey olacak dersem oluyor olmiyacak dersem olmiyor konuya şöyle başliyayim Bu askerden beri içerimde öyle hisler gelemye başladı Birgün arkadaşımla bir yere gittik yolun kenarında durdum ve karşıdan bir araba geliyordu arkadaşa dedim bak o gelen araba burda kaza yapacak siyah arabaya çarpacak dedim nerden biliyon dedi konuşuyon öyle ve araba karşıdan geldi direk çarptı gitti şok oldu arkadaşım aradan kaç hafta gitti bir yere gidip oturduk 4 erkek 4 kadın bir yarışmaya katılacaktık sorular soruldu ben suskun bir şekilde durdum erkekler biz kazanacagız dediler kadınlar bişey demedi birden ayagı kalktim kadınlar kazanacak dedim ve bir hafta sonra kadınlar kazandı aradan yine gün geçti bir arkadaşım evlenmek üzereydi bana tanıştıgı kişiyi anlattı gösterdi ben kendisine bu seni kandırıyor anlaşmicaksınız 2 hafta bile sürmicek evliliginiz dedim inanmadı elviyamısın dedi estafurlah dedim inanmadı bana kızıp gitti nedense ve 2 hafta sonra geçen gün bana yazdı dedi nerden biliyordun boşanacagımızı anlaşmiyacagımızı ben sadece hislerim diyor ben degil ve geçen yine bir arkadaşla konuştuk öyle aşktan söz edildi yeni bir arkadaşla tanışmış güya çok seviyormuş çocugu bana gösterdi bu seni aldatiyor dedim inanmadı ikinizi birden idare ediyor dedim sanki ben göz dikmişim gibi tepki gösterdi ne alaka bana yazdıgı mesajlara bak dedi falan filan dedim bunlar hikaye bu seni kandiriyormuş inanmadı ve arkadaşım 1 hafta önce beni aradı dediki senin dedigin çıktı nerden biliyordun bu erkek bundan parayı alıp ortadan kaybolmuş sonra hesabına başka hesaptan bakınca başka biriyle ilişkisi olup boy boy resimler atip tatile gitmişler yani bunu ben demiyorum sadece hislerim yanıltmiyor beni bu neden olabilir sizce
Güncellemeler
+1 yıl