Arkadaslarınza ,sevgilinize marjinal hitap sekilleriniz var mı? Sevgiliye Marjinal Hitap Şekilleri Neler?
Yahu bu kac üzerinde "Gülüşünden Öptüğüm " -"Gönlümün Çöpsüz Üzümü" yazan notlar alyorum asfgjk Egom tavan :)))

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaslarınza ,sevgilinize marjinal hitap sekilleriniz var mı? Sevgiliye Marjinal Hitap Şekilleri Neler?
Yahu bu kac üzerinde "Gülüşünden Öptüğüm " -"Gönlümün Çöpsüz Üzümü" yazan notlar alyorum asfgjk Egom tavan :)))

Romantizm bazen içten gelen sıcacık bir hitap… Hayatımızın anlamı dediğimiz kişiye güzel sözler söylemek ve onu özel hissettirmek için farklı hitaplar kullanabiliriz. Birbirinize özel hitaplarla hem aranızdaki bağı güçlendirebilir hem de ikinize özel bir sevgi dili oluşturabilirsin. 💗 Marjinal, komik ya da özel hissettirecek birbirinden hoş sevgiliye marjinal hitap şekilleri önerilerime bakalım. 😊

Sevgilini hem özel hissettirecek hem de marjinal olacak hitap şekilleri aranızda yeni bir heyecan yaratabilir. Marjinal hitap şekilleri seçerken sevgilinin sevdiği şeyleri, ilgi alanları ya da fiziksel özelliklerini de değerlendirebilirsin. Biraz yenilik peşindeyim diyorsan işte marjinal hitap şekilleri:

Sevgiliye en güzel hitap kelimeleri tabii ki romantik kelimelerden oluşuyor. Kalbin derinliklerinden gelen güzel sözler klasik bile her zaman özel ve romantik hissettiriyor.
Kadın sevgiliye hitap kelimeleri genelde daha zarif ve iltifat içeren kelimelerden oluşuyor. İtiraf etmek gerekirse klasik bile olsa bu sözler tüm kadınların hoşuna gidiyor. 😛 Sevdiğin kadının kalbini çalacak hitaplardan bazıları şöyle:
Kadınlar kadar erkekler de güzel sözlerden iltifatlardan hoşlanıyor. Kalbinin kralına layık en güzel erkek sevgiliye hitaplardan bazıları şöyle:
Eee hep romantizm olmaz biraz da mizah zamanı. Birbirinize tatlı ve komik hitaplar kullanarak aranıza biraz eğlence ekleyebilirsin. İşte sevgiliye komik hitap şekillleri:
Aşkınızı tüm evren duysun işe biraz dünyayı katalım. Aşk evrenseldir ve her dilde aşkımızı ifade edebiliriz. Biraz yabancı dilde sevgiliye hitap şekillerine bakalım.
Benim önerilerim bu şekilde oldu. Tabii aranızdaki iletişime bağlı olarak birbirinize özel farklı kelimeleri de hitap olarak kullanabilirsin. Sevgi ve samimiyet içeren her hitap, her söz güzeldir.💖
Marjinal mi?
Hep 'Yaratıcı' taraftım bu yüzden şimdi es kaza bir sevgilim olursa eskilerden bir şeyler dememek için ne derim bilmiyorum... Ya da sadece sevsek de olur, neyi nasıl süslediğimizi düşünmeden...
hitaplar ne ilginçmiş öyle :), ben sadece isim söylerim
Asdfghj benim gibi bir odunu bile etkiledi nan :))))
Ergen yaa iste nolcak :/// İihih ama cok tatlı ..
Tamam gevsedim baya ,odun esila olcam hemen asfhh
Yuvamın dişi kanaryası çok güzel :) Eğer eşim fenerbahçeli olacaksa kullanmak isterim :)
ayaklarını kırdığım dedi bana birisi çok mutlu oldum
Cevap
22Cevap
Manyağın biri ; gözlüğünü kırdığım dilber demişti :S Ne kdar iç açıcı dimi :D
bir kankam var ona sümüklüm demeyi düşünüyorum asdfghjk
5*****
Canımın fıstık içisi :)
Bana "Hacı naber?" diyorlar :(
Güzel sözler söylerim :)
Yok öyle saçmalıklarım.
Ömür törpüsü ( evliler eşlerine kullanabilir )
O anki kısa ve güzel bir his ile söylenen her kelime... Tercihim kadınım
Kış güneşim, canımın şiiri, sevdası çocuk yâr vs vs
acılı lahmacunum benim
Bende dayağı yersin diyorum tamam diyo :D
bisikletimin kopmayan zinciri :D :D
Garrı demeyi çok severim.
Çapulcu kılıklı ayyaşım:))
gulusunden opeyim o zaman capulcu :*
o kadar yaratıcı değilim, olanları tebrik ediyorum
kebabımın dumanı :P
Sevgilim yok hitap edemiyom
Gözümün retinası
bızdık
resmi öküzüm
taktın resmiyete ha :)
Memeli hayvanım <3
gadasını aldıgım:)))
Edepsizce olmayan şeyler olabilir
Kekimm 🤣
Bence bunlar özel ve o kişiye özgün olmalı.
Oreolu kekim sjsjsjs
Marjinal nedir?
Aminogli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?