AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
159Cevap
Kadınlar para sever cüzdan sever son model araba sever
Buradaki kızlara kalsa bir burak özcivit bir brad pitt tarifi yaparlar aradıkları özelliklerde. Fakat kendileri bir burak özçivit ya da bir brad pitt hakedecek özelliklere sahiplermidir? Bu tartışılır.
Pısırık erkek sevmioz mu yani 🤔 mutlu oluyumda savascı mı oluyo korkakmı oluyo farketmez
fiziksel olarak degil illa. maco olmadan kendini ve sevdigi kizi her ortamda savunabilmesi lazim
Fizik devre disi bence
İki kelimeyi bir araya getiremeyen biriyle kimse olmak istemez sanırım çekicilikte bir yere kadar..
Paran varsa gerisi teferruat bizim ülkemizdeki bayanların bir çoğu için. Maalesef biz erkeklerin de etkisiyle ulkemizdeki bayanların geneli kasinti. Normal şartlarda vasatin bile altında olanlar günümüz şartlarında uçmuş durumda. İyi erkeklerin tercih edildiğine pek tanık olmadım ve nedense ciğeri beş para etmez adamlar tercih edilir halde günümüzde.
Evet doğrudur... Boylu poslu iri yapılı AYI gibi olanları sevenler var... Bir de bu tipleri beğendikleri için öğünenler var YA HU... Ama istisnalar kaideyi bozmaz... li
Çalışkan, becerikli olması daha önemli bence. Karakter olarak güçlü olsun. Bilek gücü de önemli tamam ama kendine güvenen erkeğin zaten bileğine ihtiyacı olmaz.
aynen
Ben geniş omuzlu yapılı 180 civarında erkekleri beğeniyorum
190 olmaz mı ;)
Dar omuzlu olmaz mı
benim bir erkekte aradığım sanırım popo. çunkü gözüm hep oraya kayıyo durduramıyorumm. :D popo sağlamsa benden okeyyy. ;) :D
Ciddi misin?
Nasıl yani
https://vocaroo.com/i/s10mO3pl7wA3
Fiziksel güç var evet. Fakat bir de gözü pek olmak var. İşte böyle bir dünyada kartlar yeniden dağıtılır.
Bu arada, fiziksel olarak güçlü olan insanlar direkt savaşçı kategorisinde hissediyor kendini. Değil.
Şunu düzelteyim. Belki de kendileri değil, etrafındakiker öyle hissediyordur.😀
Kesinlikle en ilgilendiğim/etkilendiğim şey güçlü olmasi. Yaninda güçlü hissetmiyceksem yanimda dolaşmasinin hiçbi ehemmiyeti yok bana göre net✔
Ökü gibi kas yığınını ne yapacaksın
@meeertt Aşırı kas sevmem. Güçlü olmalı yaninda güvende hissetmeliyim.
Hobi olarak her gün birini dövüyorum bende desem neden kızlar bana hasta bu kadar artık kafamda soru işareti yok burdan araştırmayı yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Hep bir sığınacak liman, hep bir para kaynağı olarak görün bizi oldu mu? .
Katılmıyorum günümüz ilişkileri çıkar üzerine kurulu.
Zaman değişti artık napacan.. herkes rahat yaşamak için
ama onlarda olursa 1 şey kaybetmen bence.
Yani güçlü cesur ve korumacı... Korumacı derken de aşırıya gitmeden yoksa elindekini kaybedebilin.. eğer bunlar olabiliyorsa o zaman güzel olur ilişki..
@Cafer123456789 Ben sadece belirttim. Herkesin kararına/tercihine/arayışına saygı duymak düşer bize.
Tamam.
:d güçlü değilim, kasım yok, okul bitti, işim yok gücüm yok :D hadi bakalım hayırlısı
Yani tabiki yaşam mücadelesi vermeyen pasif birine bende olsam yaklaşmazdım. Kendine hayrı olmayanın başkasına hiç olmaz.
Çok doğru bir araştırma katılıyorum
Kadınlar hayvani iç güdülere sahip erkek istiyorlar
Ooo sadece atletik yapısına mı aşık olacağız adamın ya bence tam olarak doğru değil
işte bu düzen dehaları harcadı ama ne diyelim, herşey bayanların gönlünce olsun...
Kas demeyin midem bulanıyor artık
kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş.
101lik dedeler anlamaz defol
aynı hayvanlardaki gibi güçlu olanı şeçerler parası çok olanı
Peki ya illegal işler yapıp başını bugüne kadar derde sokmamış ve gücü parası ile elinde tutanlar?
En ufak bir olayda kadınını bırakıp gider..
Uçmayı seviyorsan düşmesinide biliceksin ;)
@Babayorgun1 biz kimseyi yarı yolda bırakmadık. İllegale de bulaşmadık. Şurada bir soru sordum başıma üşüşmeyin 😀
Eyv baba
Karekterinde güçlü olsun akıl herşeyden kuvvetli gelir benden kası gösteriş beyin kası olması lazım
Ruhsal olarak güçlü olsun ergen kız çocukları gibi mız mız olmasınlar yeter şu anlık
Bence odun olmasinlar😂
kendime hakaret sayarım bunu 😡😄
haydeee hemen ustune alınıyorsun ama :))
😄 diğer kullanıcı arkadaşlar alınsın yerime o vakit
aynen aynen bende oyle demek ıstemıstım herkes odun lady olamaz :)
onu bunu bırak #mezcup kardeşim eccük göbekliyim emme, yatakta efsaneler yaratırım... taklitlerimden sakınınız.
#başınsıkışıncaara
Kasın fazlası itici yaa :D Tamam kaslı olsun baklavası felan da olsın ama g-t kadar koluda olmasın arkadaşım :D
Bence öncelik olarak komik, sevgi dolu ve sahiplenen erkeği istiyorlar.
Bunca ilginin nedeni bu muymuş yani? Ben de kendimi bişey zannetmiştim.
Para? Araştırmayı fakir erkekler yapmış teselli bulmak için 😂 dünyanın en öirkin erkeği olsam ve birkaç milyon dolarım olsa “modernist” hatunlardan bile kendi istekleriyle harem kurabilirim :)
Beni eksiyelen hatun bkz dan bilzerian ;)
beylikdüzündeyim yıkabilcek yok sanmıyorum seven sen sadece sev
Lol
@Faruk_copper sensin lol toy
Hala komiksin aşağılık herif!
Güçsüzler ölsün mü 😂 Elden ayaktan bir anda düşersek hapı yuttuk o zaman Allah korusun 😂
Bir de demiyorlar mı duygusal, romantik erkek olsun :D
O kadar dedim dedim dinlemediniz... ne oldu şimdi geldiniz mi dediğime, kızlar
Doğanın kadını genetik kodlaması, bu hiçbir zaman değişmez
Evet guc onemli unsur. Bu yuzden boylu poslu ya da kasli erkekler ilgi cekiyor..
Artık çoğu ya tipe ya paraya bakıyor kimse kusura bakmasın
bende savaşçı hırçın asi kadınları daha çekici ve seksi buluyorum. zayıf mızmızlanan kadın sevmiyorum.
takip etmediğim bir konu ana sayfama niye düşüyor ya bıktım bu tarz görüntülerden
Kadınlar görmek isretiği şeyden başkasını bepenmezler
Dikkatleri üzerine çekip baktırıyorsa o adam çekicidir illa kas boy degil , bazen bir kelime ince bir davranış otobüsten binerken inerken bile bayana buyrun dersen 1-0 önde olursun misal.
Ne yapılırsa yapılsın genellemeler şu kaderi açıklayamaz 😁😁
Bilmiyorum ben hep kaçanları seviyorum peki bunu Nasıl açıklıycaksınız
ne istediğini bilmeyenler böyl olur
Yetmez ki sadece bu hep bir daha fazlası lazım gelir
Savaşmak yerine güçlünün yanında olmayı tercih ediyorlar yani her zaman ki gibi
Yanlızca sevdiklerim soz konusu ise gozum doner alayini miker atarim onun disinda surekli kimi dovsem diye dolanmiyorum
Bildiğim tek bir gerçek var cüzdanın kalın kredi kartların limitsiz ise kasmış savaşçıymış güçlüymüş önemini yitiriyor. Bırakın bu boş işleri :)
ilk çağlarda mı yaşıyoruz yav :D kendini koruyacak erkeği seviyormuş :D
cüzdanı şişkin erkek bence çağınızın erkeği (her kadın için değil tabiki)
Doğrudur. Bu kadına bayılıyorum
İsmini bilen var mı
Scarlett Johansson
🤣❤️
😐😐yine hüsran 🤦
Scarlett johansen
@Huandonjuan kadın bozmuş kendini hayalimdekiyle alakası yok
Deme öyle Allah adamı taş eder😂
@Huandonjuan 😂valla öyle 😏sexi olabilir benim görmek istediğim başka şeylerdi 😂
😂reis sana benim arşivden biseyler öneriyim istersen😂😂
@Huandonjuan rjddshvs sağol kanka düşünmen yeter ejdjsj
Parası olan güçlüdür de denilebilir, bakış açısıyla ilgili bir durum bu tabiki.
kadınlar pasif erkek sevmez..
illaki birşeyler başarmış olmalı :)
maymunlar alemide böyle. güçlü maymun istediği dişi maymunu seçebiliyor. hani insan üstün bir varlık :D bu bilimciler çakma galiba :D
katılıyorum günümüzde bu savaş vücut ve fiziksel yonden olmadıgı için parayla güç gösterisi diyebiliriz ;)
Doğru zayıf çelimsiz birisi yanına yakışmadıktan sonra ne yapıcak insan
Birisi vardi burda tanidogim gobek deligine bakardi te allhim😂😂
Araştrma sonucu doğru olsada, araştrmanın evrimi desteklemesi saçma
Sevdiğim için sevdiğim kadın canım kadar değerlidir..
Kadini anlamak icin istedigi kadar arastirma yapilsin yine sonuclanamaz 😂
Bizde guclu kadın istiyoruz arkadasim trip atan degil