Hoşlandığım beğendiğim bir çocuk var çocuk beni tanımıyor bende fazla tanımıyorum zaten bir adını biliyorum neyse ben onun bir yerden numarasını buldum whatsaptan mesaj attım beni aramışsın tanıyamadım falan gibisinden kısa bir konuşmamız oldu ondan sonrada hiç konuşmadık ama numaramı kaydetmiş galiba çünkü whatsapta hikayelerime falan bakıyor hep. Şimdi ben ona bir bahaneyle mesaj atmak istiyorum ya da onun üstüne alınacağı bir hikaye paylaşmak istiyorum. Ne yapsam sizce ne yazsam? 😂😂😂
çocuk senin hikayene “fal haramdır” yazısını, sana yazmak için yazmış olabilirdi... hemen dinden girmişsin olaya. akıllıca davranıp, soru şeklinde bir şey yazsaydın muhabbet uzayabilirdi belki. :D
0
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok yaa çocuk çok inanclı bir çocuk dinle çok alakası olan bir çocuk benden dinden giriyim ordan yürürüm belki dedim cevap vermedi görmedi mesajı 😂😂😂
Bilmiyorum valla artık 😂😂 annem geçen sene umreye gitti annemi umreye kaydetmiş anneme cuma mesajı falan atıyordu ben ordan görmüştüm onun fotoğrafını ama çok dikkat etmedim geçen gün tesadüfen bir yerde gördüm sonra düşündüm ben bu çocuğu bir yerden gördüm diye sonra annemin telefonundan gördüğüm aklıma geldi eve gittim hemen annemin telefonundan o Çocuğun numarasını buldum mesaj attım sonrası malum işte 😂😂😂
ilk kez yazıyorum burdan birisine böyle ama ne sıcak içten kızsın sen ya. fazla yüz göz olmadan bir şekilde tanışmaya çalış beğendiysen.. :) umarım başarırsın :D
Çocuk çok inanclı bir çocuk dinle çok alakası olan bir çocuk o yüzden yazmış olabilir bende dinden giriyim ordan yürürüm belki dedim öyle bir cevap verdim oda cevap vermedi görmedi mesajı 😂😂😂
En İyi Cevaplar