Ben atmayı düşünmüyorum hiç yapmadığım bir şey ama maksat gülelim hep özel günler bekler ya bazıları. Bazıları dönemez bazıları dener ben yazmam ama yazacak olsam ne yazardım euhmmmm 1. sizin orada da yeni yıla girdiler mi? 

Ben geçen sene attım dedimki senle girebilir miyim yeni yıla? Dedi ki benle girsen ne oluyo ki 😂😂 kendileri türk değillerdi anlamıyolar işte napıcaksın işte bir bok da olmadı zaten salakmışım varya sanki ne vardı o mal da 😂
Yılbaşıysa ne yani, cuma at daha mantıklı 🤣
<3 demekki herzaman en iyi seyler bekliceksin :)
İlginç bir bakış açısı 🤔😆
Arkadaş engellemedik yer bırakmamış üzerine bide savcılıktan uzaklaştırma çıkarmış nerden atacam güvercinin ayağına not bağlayıp camına mi ucurayim
Atmak istesem, "dağlar denize paralel" bahanesini uydurup; yine atarım. Yıl başına özel bir planım yok yani. :D
rica ederim
"dağlar denize paralel"
bu orginaldi :)
Cevap
94Cevap
Kimseye mesaj atmak için beklemiyorum.
Görmeyeli bir yıl başı geçti, bu başta ne geçirdin midene derdim
:) cevap verir belki
Bana da yazıyor her yılbası her doğum günü ayıp olmasın diye cevap verıyorum valla
:) zor bir durum
Seni terk eden bidaha gider dimi 😂
Eski sevgiliye mesaj atma bahanesi lazım değil. Eskilerin fake hesaplarından kurtulmanın yolunu bilen varsa söylesin. Yüzde yüz garantili, çalışan bir yöntem olmalı.
Bazı yabancı eski sevgililerim ile hala ara ara sosyal medyadan görüşüyoruz. Ama bunlar dostane görüşmeler. Zaten biri Abd'de biri Çin'de biri Norveç'te vs. Yani mesaj atmak için yılbaşını beklememe gerek yok.
Hayır yok..
Eğer bitmemişse ve o geçmişte kalmamışsa onu aramak için özel bir günü beklemezdim.
Vala yazmam. Yazarsam da yeni yılda da gün yüzü derim. Beddualarım tutuyor :)
Allah kimseyi eski sevgilisine mesaj atacak kadar caresiz bırakmasın.
Hic yapmamismdr ama bir kere arandigimi bilirim gizliden. Ben birine özlersem hemen yazarim ztn. Boyle bahanelere gerek yok
Yeni yılda kimseye mesaj atmayı düşünmüyorum, tüm sene uyuyabilmek temennisi ile uyuyarak gireceğim sanırım yine...
Atmam
Gerek yok
O artık sıradan biri
Dığum günü falanda kutlamam
Arkadas kalalım zımbırtısı umrumda değil
Arkadas kalmam
Hiçbirseyim artık o benim..
Atack da kimse yok beklediğim de biri yok muhtemelen yatmış olurum 11:40 da falan 😂
Eskiye mazi her zman bole olmali iyi bir iliski olsaydi bitmezdi demekki bitmesi gerekiyor mus
Tabi durayim durayim hersey bitmislen yilbasina mesaj atayim yeni yil adi ustunde yep yeni bir yil
Bu ne eziklik bu ne yokluk
İlla atacaksam şimdi atarım bahaneye ihtiyaç duymam
Yeni yıl bize aşk vs şeyler getirsin diye bir video atmıştı bnde şimdi atsammi o video yu ona. Aşkımızı sattı ailesine bir olup onca yılı sonrada pişman olmuştu şimdi kararsızım bk
Her alkol sonrası yapılabilecek bir sey icin sene sonu beklenir mi?😅
"Her alkol sonrası yapılabilecek bir şey" ?
Hmmm peki. Bu erkekçe ve size mahsus bir düşünce herhalde. Ben de hiç oluşmuyor da
Bence de..
Yoo beklemiyorum çünkü eski sevgilim yok 😂😂 olsaydı da atmazdım eski eskide kalır bende
Mesaj atabileceğim eski sevgilim bile yok yokluğun böylesi
Eskiler gitti yeni de yok ayrıca yılbaşı mesajı eskidi yaaaa bence salla
bu yıl senden kurtuluşumu kutluyorum yazabilir atabilirim:)
Dur bir düşüneyim, ''Bu yılbaşıda sana gircekmi''
Belkide yeni yılda eskileri hatırlamak ama yeni yılda da önümüze bakmayı unutmamak sartiyla
yıl başı mı yıl sonu mu?
ikiside olabilir :)
o zaman ortası 🤠
Hadi iyisin benli yılı kazasız belasız atlattın. Bensiz yıla merhaba diyebilirsin.
Hayır. Giden gitmiştir. Tekrar mesaj atmaya gerek yok
Bu soruyu sorabilecek birinin eski kelimesine fazla aşina olması lazım 😂😂
Ne fantezi ama aklimin kosesinden gecmedi zaten kimseninde numarasi yok ayrildiktan sonra silerim
Beyaz Show mu izliyon naptın
haberim yok
Ben atmam ama atmasını isterim sahsen.
eski eskide kaldı böyle bir şey yapmam
Bende yazmam eskimiş gitmiş kaç yıl geçmiş.
hayır yılbaşını beklemiyorum bile
bir kaç yıl önce yapmıştım
sonuç?
bence aşk yok ondan
00:00 da seni seviyorum yazcam shdhdhd
Benim de atasim geliyo ama atmayacam sanirim
Atmamak gerek. Bir şeyi gerçekten bitirebilmek için onu olduğu yerde bırakmak gerek. Demek ki yürüyememiş ki bitmiş.
Pardon 😑 bunu normal bir yorum olarak yazıcaktım aslında.
Valla 3 yila yajin gecmis 20 gun once biz diye bise kalmadi irtada yarin tam 3 hafta olacak. Cok zor bir durum nasil atmayasinki
4.5 yıl sürdü. Çok zor belki ama bittiğini önce siz kabullenmelisiniz ki gerçekten o kişi sizin için bitsin! Hayatınızdan da çıksın.
Meselede orda bitsin istemiyorum
Anlaşıldı durum şimdi. O zaman beklemek ya da bir bahane bulmak için de sebep yok.
Yani , atılabilir de ama atmasak daha iyi sanki.
Nööoğ 😮 Gebertsen o mesaji atmam
Doğum gününde yazmadım yılbaşında hiç yazmam.
Hayır..
Öyle birşey yapmadım yapmam..
Ozel gunleri bu amaçla kullanmıyorum.
Evet evlenebildin mi öküz dicem beni bırakıp evlenecem ben dedin ama nerdee hani evlenemedin
Eskilerle hiç isim olmuyor
Bunun için özel bir gün beklemem
Hic isim olmaz eskiyle
ya of yılbaşında bir de onu mu düşüncen
atmam eskıler eskıde kaldı
Yenisi var mı
Yenisi dururken eskiyi s*ksinler
O toplara girmeye hiç gerek yok :)
Var atmayı bekliyorum
Daha dün gibiydi demi geçen yıl?
mesaj atacak olsam atmak için yılbaşını beklemem
Kafanızı kuma gömün