Kız arkadaşimi otele götürücem yıl başinda ilişkiye giricez sizce Nasıl boşalta bilirim kız arkadaşimi zevk alması için ne yapa bilirim
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk mi olcak ayıp gerçekten ne kadar kolay erkekler için zikme olayı
0125 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya Bız saden onla ilişkiye giriyoruz ama ben bosalıyorum oda boşalmaya çabalıyor zevk suyu gelıyor ama tam boşalamıyor kendısı elliyorum parmaklıyorum dur dur yeter diyor devam ettirmıyor
Cevap sahibi+1 yılDemek ki tam zevk vermiyosun güzel sevis ateşli aşkla
Soran+1 yılNasıl yanı yavas yavas mı başlayım soymaya sutyenlerınj hemen çıkarmayım Demı
Cevap sahibi+1 yılYavaş yavaş iyice bol bol boynundan dusağından yanağından öp son gögüslere in orayla ilgilen öp 😄
Cevap sahibi+1 yılKız bakire mi
Soran+1 yılGöğüslerine indikçe kafasıni kaldırıyor boynunu yalıyorum sonra da boynunun Dan gögüş uçlarını yalıyorum sonra da gobegıne iniyorum sonrada bacak arasına dil atıyorum sonra suratıma oturuyor ama Nasıl desem zevk suyu cok tatlı gelıyor ama erkekler gıbı boşalmıyor herhalde bayanlar
Soran+1 yılBayanlar göğüslerın DEN mı daha cok. Zevk alır bacak arasını yalarken mi
Cevap sahibi+1 yılYoo kadınlar boşalmaz ki zevk suyu gelir
Cevap sahibi+1 yılGögüsler acıyabiliyor çok hassas o yüzden bazen zevk yerine acıyabilir bacak arası
Cevap sahibi+1 yılKadınlar popodan zevk almaz
Soran+1 yılNasıl desem bacak Arasından cok su gelıyor eme eme bağırıyor Hadı sık dıye ben daha da emıyorum goguslerını yalayınca da kafamı bastırıyor hala dıye arada kufur edıyor bana daha hızlı olmam ıcın 😂😂
Cevap sahibi+1 yılİlk değil o zaman bakire değil yani
Soran+1 yılZevk almaz mı amdan mı zevk alır. Saclarını elıme bağladım mı alıyor ama deli gıbı ınliyor aldım da benım
Cevap sahibi+1 yılSaçlarını elinle olşuyosun sanırım saçlardan sert tutarsan acır. Önden zevk alır popodan almaz acır sadece
Cevap sahibi+1 yılBakire değilse zevk alır ilk yapıcaksanız acı ceker bozarken 😕
Soran+1 yılHım anldım ama bakıre oldugun Dan dolayı sokamıyorum oradan
Cevap sahibi+1 yılPopodan zevk almaz ama çok saçma
Soran+1 yılÖnden giremem bakıre ama got DEN sokuyorum kalcaları deydıkce deli oluyor kendısı Benım de daşşaklarım onun çiçeğine vurunca deli oluyor altım da
Cevap sahibi+1 yılBakireliğimi kalmış zevk almaz arkadan önden girersen zevk duyar
Cevap sahibi+1 yılBakireliğini senden ayrılınca başka bir erkek alcak evlenince saçma işler..
Soran+1 yılPeki Bısey sorucam sana bakıre oldugu ıcın giremıyorum diyelim girdım amdan kan geldik DEN sonra durucam mı yoksa devam mı edicem
Cevap sahibi+1 yılBakireliğini saklaması normal ama elbet bozulcak evlenince başkasıyla önden olcak arkasından sen yaptın önceden bilmicek kimse oh... bulmuşsunjz işin yolunu
Cevap sahibi+1 yılAraştırmalarıma göre bırakın diyorlar devam edince daha çok ağrı olabilir ama sana bağlı durum orası evlenmeden tehlikeli hamilede kalabilir
Soran+1 yılPekı önden yapsam ben raziyim eşim olmasına ama kendısı askım daha erken dıyor sen Hıc ılıskıye gırdın mı Pekı
Cevap sahibi+1 yılYok ben girmedim hiç
Soran+1 yılHım gırmıs olsan got DEN girmesini ister Mısın erkek arkadaşının yaş kac dı bu arada Musıat sen özelden konusalım mi sesli
Cevap sahibi+1 yılYok istemem evlenmeden yaptırmam ben. Burdan cevaplarım özele gitmiyorum
Cevap sahibi+1 yılPopodan evlensemde izin vermem sağlıksız acılı iğrenç
Cevap sahibi+1 yılHiçbişey ön kadar zevkli olamaz ama oda evlenmeden hamilelik riski var bide bakirelil
Soran+1 yılAma bence zevk alıyor kızlar ama anlamıyor amdan gırınce de canı acıyor sonrada ama önün tadı Bı baska dır kac yasın Dasın
Soran+1 yılİçine boşalırsam orası Sıkındı çiçeğine boşalmış olucam ıste onu da yapmak ıstemıyorum bende
Cevap sahibi+1 yılZevk için kullanıyosun ne diye evlenmezsiniz hiç anlamam herşyi riske atıyorsunuz önden zevk alır arkadan almaz
Soran+1 yılBen evlenmek ıstıyorum ama kendısı erken dıyor öpüsüyoruz sonra Benım kıyafetlerımı çıkarıyor eline alıyor Hadı durma dıyor çiçeğine getırıyorum sokucam Zara kadar gelıyor yavas ol girme dıyor bırden soksam mi sence amina canı acırım
Cevap sahibi+1 yılBebek olduğunda görürsün sonra arkadan da iğrenç 0 zevk önden alırız zevki biz
Cevap sahibi+1 yılO da öyle yapıyosa kaşınıyor sok acısada dayanılır
Cevap sahibi+1 yılHatta içinede boşal hamile olsunda görsün😅😂😂
Soran+1 yılBende içine boşalmam ya da bosalıcagım da gögüş arasına bosalırım o zman Sıkındı olmaz kukusu sıcacık olunca dırek ıcıne gırıyor kayıyor Hemn
Cevap sahibi+1 yılGirerken zor olur büyük mü pipin eğer kalınsa acır orası küçük çünkü öyle demek kolay ama zevk suyu bile hamile bırakıyormuş
Cevap sahibi+1 yılPeki evlenemezseniz nolcak kızlığı boşuna gitmiş olcak yazık kıza
Soran+1 yılAmina girincek gıbı olunca gözleri kayıyor hemen hadi sok dıyor bastırıyorum dur yapma dıyor sonra da götunu donuyor bende got DEN sokuyorum dusa gırıyorum sen Hıc bırı ıle yattın mı
Cevap sahibi+1 yılHayır dedim ya evlenmeden yapmam ilk gece eşimle yapıcam sadece ona o gece ilk defa ait olmak istiyorum daha öncesinden yapmam
Soran+1 yılİlk gece emin ol eşin yapar duramaz ilk gece korkun mu var yoksa Senın de
Cevap sahibi+1 yılYok korkum o geceyi sabırsızlıkla bekliyorum bol bol öpücem kocamı😀
Soran+1 yılKocanla cıplak yatacak Sın ya eşinin meme uçlarını yala bak görür sun daha da tahrik olacak ama sonra da çiçeğini ellerse sende dayanamaz Sın sok Hadı dıye bağırırsın 😉😉😉
Cevap sahibi+1 yılSevişicem bol bol ben hemen kocamın girmesini istemem
Soran+1 yılEn az kac dakıka sevişmek istersin tahmınin canını yakmasını ıster misin bağırta bağırta sıkmesını
Cevap sahibi+1 yılHayır nazik yavaş olmasını isterim duygusal olurum zaten düğün gerdek günü bağırmak istemiyorum ilk gün çok özel olmalı alışınca hızlı olabilir ama ilk yavaş olsun isterim
Cevap sahibi+1 yılYarım saat bir saat olabilir doya doya öpüp koklaşalım istiyorum 😍
Soran+1 yılHım Pekı göğüslerini yalasa ya da gobegıne dogru inse bacak Aran'ı açsa çiçeğini yalasa Senın göğüslerini sıksan Nasıl Bır duygun olur peki Ateş'in çıkar mı nefes alısın Nasıl olur 👄👄👄 dudaklarıni ısırmak ıster Mısın
Cevap sahibi+1 yılÇok hoşuma gider inlerim sanırım🙈nefes nefese kalırım belki dayanamam dur bile diyebilirim ilk biraz utanırım
Cevap sahibi+1 yılYa ben bol bol dudak dudağa öpüşmek istiyorum göz göze olmak istiyorum kocamla bolromantikli
Soran+1 yılDüşünsene kocan seni kucağına almış tam çiçeğine sokuyor Senın kucağında sıplatıyor Bı yandan da senin boynunu yalıyor sonra da goguslerını yalıyor
Soran+1 yılSonra da dudaklarını sen ısırıyorsun kocanın gozlerıne baka baka sırtını çiziyorsun kocanın saçlarını yolacak şekilde sıkıyorsun her yerını ❤️❤️❤️😘😘😘 dudaklarını emıyorsun çiçeğini elliyorsun yanında
Cevap sahibi+1 yılEvet hayalini kuruyorum çok güzel evlenince artık.. ilk gece o yüzden önemlidir ama siz yaşamışsınız evlenmeden ben öyle yapmam sabredicem evlenince ilk günümde özel anımı yaşayacağım
Cevap sahibi+1 yılSırtını çızersem hoşuna gitmez ki ama canı acır😀
Soran+1 yılHadı senle yasayalım Sımdı hayal et Benı eşin olarak Sımdı yanındayım seni aldım gelinlıkle etegını kaldırıyorum yavas yavas yukarı cıkıyorum çiçeğine dogru gelıyorum Senın boynunu da yaliyorum Bı yandan boynunu yalıyorum Senın ben
Soran+1 yılCanı acırsa daha da guzel olur zevk alır bağırır sende daha da yaparsın
Cevap sahibi+1 yılOhoo sen nerelere geldin saçmalama bence
Cevap sahibi+1 yılSanal seks gibi davranma ben sana bunun için buraya yazmadım
Soran+1 yılHayır Hadı devam et düşün bakalım Nasıl olacak Sın bir amın sulanacak yavas yavas nefes alacaksın kalp atısın hızlanacak Senın 😘😘😘😘❤️❤️❤️
Cevap sahibi+1 yılHer erkek hoşlanmaz bakalım evleneceğim bey nasıl olcak artık
Soran+1 yılGöbekli olmasın sıkı küçük olur canım
Soran+1 yılKac kılosun sen çiçeğini Sımdı yalamak sonra nefesını kulagım da duymak ısterdım Senın Bu arada adın neydi
Soran+1 yılKac yasın Dasın sen
Cevap sahibi+1 yılSanane?
Soran+1 yılYok sordum sadece erkekler en cok kızların kalçalarını sever ellerı ıle vurunca tokat atınca sak sak dıye ses gelınce kotu olurlar
Soran+1 yılŞu an yanımda olsan yavas yavas goguslerını yalamak sonra da dudaklarını bırakmamak uzere dudaklarını emmek
Cevap sahibi+1 yılOlsun kocam olcak kişi olunca düşünürüm artık
Soran+1 yılKocan olsam çiçeğini kopek gıbı yalarım Senın hızlı hızlı sonrada goguslerını yalarım sende sirtımı cızersın
Cevap sahibi+1 yılNaısl bir Çok kötüsün hemen hayalimi kuruyosun. Ben bunun için buraya yazmadım
Soran+1 yılBılıyorum ama düşünsene Pekı soyle sen bana kız arkadaşımın amının ustune sıkımı koyunca bastırayım mı çiçeğine bırden patlatayım mı çiçeğini
Cevap sahibi+1 yılKocam olmayacağın için sadece hayal ediyorsun...
Soran+1 yılSende hayal et Hadı Bı hayal edelım senle beraber
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden yapma 😣
Cevap sahibi+1 yılİstemiyorum
Soran+1 yılHadı yataga gec çiçeğini yavas yavas elle ben yanındaymışım gıbı
Soran+1 yılBacak Aran'ı Acayım basımı koyayım sende kafamı bastır Hadı ılerı geri yap
Cevap sahibi+1 yılSen iyice uçmuşsun 😂
Soran+1 yılEvet Sımdı goruntulu konussak 31 çeker dım karsın da
Soran+1 yılSana sıkımı atmak ısterım ama burada Resım yaplasılmıyor herhalde
Soran+1 yılYat Hadı ustune cıkayım çiçeğine sokayım
Soran+1 yılGoguslerını yalayım ısırayım
Cevap sahibi+1 yıl💩💩💩💩diğer kızı hemen unuttun adamlığa sığar mı bu
Soran+1 yılHayır ya unutur muyum ben onu Sımdı o Benım yanımda olsa tek elimle çiçeğini ellerdım sonra da dudaklarını yalardım onun
Soran+1 yılEllerını bağladım onun yatak da çiçeğini yalıyordum deli oluyordu yala kopek yala dıye ınlıyordu altım da
Cevap sahibi+1 yılZikip atmak ne kadar kolay oldu hadi git işine eğer benimla ilgili yazmaya devam ediceksen birdaha yazmam yardımcı olmak için yazdım konu nerelere geldi
Cevap sahibi+1 yılEllerini niye bağlıyosun yuh
Soran+1 yılTamm senle yazmayacam ama sana takıp ıstegı Atıcam kabul edersen sevınırım ellerıni bağladım goguslerını cıkolata sürdüm çiçeğine sürdüm yaladım deli gıbı bağırıyordu altımda
Cevap sahibi+1 yılNeyki adın
Soran+1 yılSana istek atamıyorum ben Ahmetdncl adım
Soran+1 yılSımdı gorunuyor mu adım
Soran+1 yılSen istek atar Mısın bana ya da kullanıcı adını ver Bn atayım sana
Soran+1 yılOrada Mısın
Cevap sahibi+1 yılkirmizigul2
Cevap sahibi+1 yılBuldun mu
Soran+1 yılEvet Sımdı gordum ozelden mesaj ata bılıyor musun ordan bana yoksa buradan mı konusa bılıyoruz
Cevap sahibi+1 yılSen bana atarsan atabiliyorum at
Soran+1 yılNe dıye atayım soyle Bısey yazayım
Soran+1 yılZevk ustune yapayım mı oradan da
Cevap sahibi+1 yılNe yazarsan yaz hala neyi bekliyosum yazmıyosanda kalsın zaten
Cevap sahibi+1 yılHayır
Soran+1 yılDur yazıyorum ya beleş
Soran+1 yılBekle tamam yılbaşı dıye yazıcam tek sen ol
Soran+1 yılYazdım gel Hadı Beklıyorum
Cevap sahibi+1 yılarkadaşımın hesabındna xperi fazla yazcam orayı takip et
Soran+1 yılTamm edıcem Beklıyorum
Soran+1 yılSen kullanıyor sun Demı hesabı
Cevap sahibi+1 yılYakın arkimle evet
Soran+1 yılTamm takıp ettım
Soran+1 yılTamm Beklıyorum yaz Hadı mesajı sen
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılwww.kadinimguzelim.com.tr/merry-see-siyah-sik-jartiyer-takim-7831 Böyle böyle giyinicem eşime işte🤗😍
Soran+1 yılBakıyorum
Cevap sahibi+1 yılwww.kadinimguzelim.com.tr/merry-see-siyah-sik-jartiyer-takim-7831 Düğünümde gelinliğin altından da böyle bişey giyicem🙄🙈
Cevap sahibi+1 yılwww.camasirim.com/nbb-bustiyer-string-takim-4563 Ya yanlis oldu buydu link
Soran+1 yılsenın zevk kınde guzel mıs bu arda
Cevap sahibi+1 yılE tabii ki
Soran+1 yılbaska var mı boyle guzel sevdıklerın erkek gorurse goguzlerını yalar emer ama
Cevap sahibi+1 yılErkek değil eşim görecek zaten eşim olunca onun olmuş oluyorum yapar tabi🐶
Soran+1 yılesın olunca herseyın onun her gece de yalar emer
Cevap sahibi+1 yılwww.camasirim.com/nbb-bustiyer-string-takim-4563 Bunu kesin giyerim ama sonralarında tabi🙄
Cevap sahibi+1 yılE yani kocam olcak sonuctaa karı₺koca istediğini yapar
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılyavas yavas yalar sonrada dudaklarını emer gecelıklerını cıkarır
Cevap sahibi+1 yılwww.heyecanbitmesin.com/merry-see-kirmizi-seksi-gecelik-1734 Birde bu evlenince evett
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar Ne Diyor
2
Gizli Üye(25-29)+1 yıliçinden geldiği gibi ol herşeyi akışına bırak
14 Yorumla
Soran+1 yılAkışina bırakıyorum tırnakları ıle vücudumu deli gıbı çiziyor ama boşalmaya çabalıyorum bacak arasını alıyorum emiyorum Hadı bosaldıyorum sıkıyor kendını dur dur yeter dıyor ne yaparsam boşalırken zevk suyu cok gelıyor ama
Cevap sahibi+1 yılkendini vermiyo demekki
Soran+1 yılKendini Nasıl desem veriyor bırakıyor Hadı yap dıye ama * Dan girme bakıre dahaca kendısını göt DEN sik dıyor bağırıyor Hadı dıye dıye bende yapıyorum ama ben ıcıne bosalıyorum oda sonra yeter dıyor boşaldın mı diyor ben hemen bıtmesıni ıstemıyorum ama devam etmesini istıyorum onun
Soran+1 yılPeki Bısey sorucam sana evli misin ya da bakıre Mısın Sımdı dıyelım ilişkiye girdın dıyelım amdan mı daha zevk alır got DEN mi alır
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurclariniz ne
06 Yorumla
Soran+1 yılBenım kova onun Başak
Soran+1 yılNasıl zevk alması ıcın ne yapa bilirim zevk alıyor ama boşalmıyor bir türlü
Cevap sahibi+1 yılSen azmisin mk
Soran+1 yılBen azmış olsam bakıre kızın çiçeğini patladırım emın ol bak
Cevap sahibi+1 yılKendine soksana
Soran+1 yılKendıme mı gel sana sokayım da o zamb gor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri