Bakıştığım çocuk elden gidiyor?

Herkese iyi geceler :)
Okulda bakıştığım bir çocuk var yaklaşık 2 aydır bakışıyorduk bende nereye kadar böyle diyerek sayısız tanışmaya çalıştım katiyen tanışamıyoruz kaçıyor sanırım :/ madem öyle dedim sosyal medyadan takip ettim geri döndü her attığım şeye bakıyor neyse derken bugün sınıftaki en yav*ak kızla konuşurken gördüm benimm 2 aydır beceremediğim şeyi kız 3 saniyede falan yaptı baktım bayağı gülüşüyolar önce sinirlendim tabi sonra
hakkım yok hiçbir şey değiliz vs. Aman sende arkadaşça diyebilirsiniz ama kız çocuğa karşı boş değil eminim. Her neyse daha sonra baktığımda uykusu gelmiş bir şekilde --zorunlu gibi- sadece kızı dinliyodu mimik yok yani.. Erkeklere soruyorum daha çok ne yapmalıyım git tanıştan başka taktikler lütfen tanışcaksam nasıl tanışcam ayrıca çocuk oha hepsi bana aşık triplerine girmez mi bir anda bütün kızlar tanışıyo falan? Ciddi tavsiyesi olan varsa beklerim yoksa dalga geçmeyin lütfen. Teşekkürler 😊
Güncellemeler
+1 yıl
HEYOO ben geldim arkadaşlar bugün kendimi aşaraktan tanıştım gibi
İsmini söyledim seslendim
Dersle ilgili bir kitabını istedim.
Bu kadarcık konuştuk
Sen uzaktaklardan 10 dakika gözünü kırpmadan beni izleyen çocuk yüzüme bakmadı konuşurken sjjsjssjjsja sizce artık normak selam falan vereyim mi yarın günaydın falan? Ya da nasıl bir yol izleyeyiyim?
Bakıştığım çocuk elden gidiyor?