Hoşlandığım beğendiğim bir çocuk var ama tanışmıyoruz o beni tanımıyor bende fazla tanımıyorum zaten bir adını biliyorum neyse ben onun bir yerden numarasını buldum whatsaptan mesaj attım hani beni aramışsın gibisinden falan neyse öyle konuştuk daha da hiç konuşmadık ama numaramı kaydetmiş galiba çünkü whatsapta hikayelerime falan bakıyor hep. Şimdi ben ona bir bahaneyle mesaj atmak istiyorum ya da onun üstüne alınacağı bir hikaye paylaşmak istiyorum. Ne yapsam sizce mesaj atsam mı hikaye mi paylaşsam? 😂😂😂
Cevabın nedir?
Erkek beyni düzdür sen bir hikaye paylaşırsan onu anlamaya bilir onun için ilk adımı sen at korkma yani senin olayı üstlenebileceğini bilsin onun için ona nasıl olduğunu sor ve nereden tanıdığınızı bilmediğim ve ortak alanlarınızı bilmediğim için çok birşey diyemem ama ilk mesajı sen at...
169 Yorumla
Soran+1 yılBen aslında onu annemden dolayı tanıyorum yani nasıl annem geçen sene umreye gitti annemi umreye kaydetmiş annem ordan tanıyor bende anneme cuma mesajı kandil mesajı atıyor whatsaptan ordan biliyorum yani whatsapta profil fotoğrafınq baktım o zaman hiç dikkatimi çekmedi ama geçen gün bir yerde tesadüfen gördüm çok yakışıklıydı 😂😂 dedim ben bunu bir yerden tanıyorum ama nerden sonra annemin telefonundan whatsaptan görmüştüm dedim sonra hemen annemin telefonundan o Çocuğun numarasını buldum ve mesaj attım işte beni aramışsın tanıyamadım diye gibisinden oda sen kimsin ben kimseyi aramadım yazdı bende bir yanlışlık oldu o zaman kusura bakma falan filan dedim oda sen numaramı nerden buldun falan dedi öyle kısa bir konuşmamız oldu
Soran+1 yılAnnem umreye gittiği zaman annemi umreye kaydetmiş ordan tanıyorlar birbirlerini zaten bizim burda ki camide çalışıyo
Soran+1 yılBen ona ilk mesaj attığım zaman beni biraz tersledi işte sen kimsin ben kimseyi aramadım yazdı numaramı nerden buldun falan dedi sonra senin soyismin Avşar değil mi ve profilindeki yer beykent pasajı dedi bende Sen soyismimi nerden biliyorsun falan filan dedim sanki hiç tanımıyormuş gibi onu konuştum ondan dolayı mesaj atmaya çekiniyorum yoksa onun yerinde bir başkası olsaydı ben şuanda onu mesaj yağmuruna tutmuştum onu ama bu çok farklı bir çocuk yanii
- +1 yıl
@Beree66 erkeklerin beyni düz çalışıyor derken yani haklısın biz direk anlamayız onun için ima degilde bize açık konuşulursa anca yoksa zor. Yani böyle şeyde yakındaki kişiyi göremiyoruz
- +1 yıl
Yok yanlış anlamam. Erkeklere karşı anlaşılır olacaksın yani açık konuşmak gerçekse biz oyle imadan anlamayız. Yani bize karşı eğer adım atacaksanız açık olursanız anlarız bizde böyleyiz çünkü benimde başıma geldi anlamadım sonra pişman oldum.
Soran+1 yılYaa direk mesaj atamam gibime geliyor işte çekiniyorum
- +1 yıl
Aynen bak kardeşim çok doğru söyledin erkeklere direk adım atmazsan valla anlaması zor
Soran+1 yılOnun yerine başkası olsaydı zaten ben ilk adımı da atarım mesaj da atarım ama çocuk anne mi tanıyor sıkıntı orda
- +1 yıl
Aynen öz güvenli ol. Anneni tanıması kötü birşey değil ki bence sen takıntı yaptın çekinme bence kendine güven sonuçta oda insan ne olabilir ki.
Soran+1 yılGerçi annemle karşılaşmışlar konuşmuşlar bişey söylememiş hatta annem dediki ben kimle karşılaştım biliyormusun dedi kimle dedim beni umreye kaydeden çocukla karşılaştım konuştuk dedi. Belkide annemin annem olduğunu bilmiyor da olabilir. Ay çok karışık bir durum
Soran+1 yılYok yazmadım
Soran+1 yılCesaret edemiyorum yazmaya
Soran+1 yılHani onun yerine başkası olsaydı çoktan atmıştım da bunda nolduysa kitlendim kaldım 😏
- +1 yıl
Ya oda insan neden böyle davranıyorsun erkekler zor anlar bak ben bir erkek olarak diyorum
Soran+1 yılYanii doğru diyorsunuz haklısınız da ne biliyim işte kafam allak bullak oldu
- +1 yıl
Bekleme direk yaz
Soran+1 yılCevap vermezse oda var şimdi birde
Soran+1 yılYaz demesi kolay tabi gel bir de bana sor 😂😂😂 az önce tesadüfen gördüm zaten ama uzaktan gördüm 😏😂
Soran+1 yılO stresi ben 1 haftadır yaşıyorum başta keşke hiç mesaj atmasaydım bir hevesle mesaj attım ama olmadı
- +1 yıl
Aynen yaz kardeşim hayırlısı olsun. Insan yemez yazmak ile herhalde.
- +1 yıl
Yazdın mı
- +1 yıl
Evet oyle ben bile meraknediyoeum
Soran+1 yılŞimdi kızıcaksınız bana yazmadım daha ne yazıcam bilemedim yazsam da cevap vermiycek çünkü en son attığım mesajı görmedi hala
- +1 yıl
Ya verir neden vermesin ilk adımı sen at.
Soran+1 yılYaa siz beni anlamıyorsunuz gerçekten ya da ben kendimi anlatamıyorum
- +1 yıl
- +1 yıl
Anlıyoruz seni fakat neden çekiniyorsun yaz direk naber nasil felan diye ne olacak.
Soran+1 yılÇocukla normal bir muhabbetimiz yok ki ben şimdi naber yazsam çocuk diycek ki hayırdır nerden bu samimiyet diycek ya da ne bileyim engelliycek belkide
- +1 yıl
Ozaman hastayım diye hikaye at sanki hasta gibi belk bakar whatsapp ina
- +1 yıl
Vav aynen öyle dediği gibi yap berre66 senden koktum kardeşim.
- +1 yıl
Valla helal olsun benim gibi biri seninle konuşamaz bile sertsin galiba.
Soran+1 yılWhatsapta bir hikaye paylaştım şimdi Fotoğrafta Allahım bizi halden anlayan, dertten anlayan insanlara rast getir. Yazıyor altına da Amin ❤️🙏🙏 yazdım bakiyim hikayeyi görürse yazmazsa yazıcam
- +1 yıl
Anladım kardeşim sert daha iyi kimse cesaret edemez galiba hep erkek arkadaşların.
- +1 yıl
Vay be en sonunda görürse bilki seni takip ediyor durmadan
Soran+1 yılHikayelerime bakıyo devamlı hep zaten
Soran+1 yılYaa ben ortada bişey yokken yazamam anlamıyor musun
En İyi Cevaplar
+1 yılbir öğretmenim demiştiki içinizden ne geçiyorsa yaşayın gurur ya da taktiklerden yana değilim ve eklemiş di bırakın içinizden geldiğince davranın eğer o yapamıyorsa ya da işler istediğiniz gibi değilse rahatlayın elinizden geleni yaptınız sevdiğini söylemek seni değiştirmez
01 Yorumla
+1 yılSen bir kızsın ağır da olman gerekli, aynı zamanda karşıdan da beklememelisin. Whatsapla olacak isler değil bunlar. Yüzyüze konuşursanız daha iyi olur bence. O yüzden bir şekilde dışarda buluşmanın yolunu bul. Buluşursan da nabza göre şerbet lafını boşa dememişler 😉 Hadi hayırlısı...
04 Yorumla
Soran+1 yılÇalıştığı yeri biliyorum mesela oraya gidiyim diyorum ama gidip ne diycem onu bilmiyorum
- +1 yıl
Çalıştığı yer olmaz. Çünkü yorumlara baktım dinine düşkün biriymiş. Orada yanlış anlayıp tersleyebilir veta çekinebilir. Senin yapacağın şey onun ilgisini çeken şey din mi? o zaman o konularda ilgisini çekmen lazım. Camide felan çalışıyorsa cuma namazına bayanlar da gidiyor. Sen de gidebilirsin veya dinle ilgili bişeyler sorabilirsin.
Soran+1 yılOraya yanına gitmiycem tabiki. İşte geçen gün bir hikaye paylaştım kahve falı fotoğrafı paylaştım oda mesaj attı fal haramdır diye yazınca bende ona Biliyorum haram olduğunu hadisler de Kuran da geçiyor haram olduğu böyle şeylere çok merakım yok zaten inanmam da ama niyeyse ilk defa fincanı kapatasım geldi dedim cevap vermedi yani mesajı görmedi
- +1 yıl
O zaman düşündüğü şey sevgililik haram felan da olabilir. Ya da utanıyodur. Çocugu görmediğim bilmediğim için çok bişey diyemiyorum. Ama sen istersen hemen heveslenme, çocuğu biraz takip et, nasıl biri tanımaya çalış veya yakın bir kız arkadaşı felan varsa onunla konuş yani anlayacağın biraz bilgi topla.
+1 yılMesaj at kardeşim seviyorsan ilk adımı at. Keşke bizide böyle saf duygu ile seven olsa inşallah oda seni sever.
013 Yorumla
Soran+1 yılSeviyor muyum bilmiyorum ama onu tanımak istiyorum çok acayip bir şekilde yanii öyle
- +1 yıl
Hım bir istek var ama ona karşı onada söylersin seni daha iyi tanımam istiyorum de çünkü bir erkek olarak afedersin ama biraz bize karşı yakın olan kişileri anlamıyoruz yani en iyisi mesaj at.
Soran+1 yılAnnemi falan tanıyor ama annemin benim annem olduğunu biliyor mu onu bilmiyorum
- +1 yıl
Hım anneni nerden tanıyor aynı mahalle çocuğumusun
Soran+1 yılYok. Annem geçen sene umreye gitti annemi umre kaydetmiş işte ordan tanıyor annemi devamlı cuma mesajı falan atıyor anneme geçen gün karşılaşmışlar konuşmuşlar işte
- +1 yıl
Ya ne güzel desene. Bence sen mesaj at çünkü direk o atmaya bilir yani sonuçta dindar biri ya arkadaşlığı direk sen iste.
Soran+1 yılGeçen gün bir hikaye paylaştım kahve falı fotoğrafı paylaştım oda mesaj attı fal haramdır diye o öyle deyince bende Biliyorum haram olduğunu hadisler de Kuran da geçiyor haram olduğu böyle şeylere çok merakım yok zaten inanmam da ama niyeyse ilk defa fincanı kapatasım geldi dedim cevap vermedi yani mesajı görmedi galiba
- +1 yıl
Hım mesajda görülme işareti açık degilmi belki görmüştür sen bir mesaj at napıyorsun felan diye bir konu aç
Soran+1 yılİşte öyle direk mesaj atamam. Bir bahaneyle mesaj atmam lazım
- +1 yıl
Ona annem seni tanıyor biliyormusun vs de oda kimmiş diye merak eder sohbet edersin
Soran+1 yılBüyük ihtimalle annemin annem olduğunu biliyor olabilir çünkü ilk mesaj attığım da bana senin soyismin Avşar değil mi falan dedi
- +1 yıl
Ya neguzel işte keşke söyleseydin onda biraz sen adım at utanma yani bu konuda yanlış birşey yapmıyorsun ki
- +1 yıl
Yazdın mı
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
9Cevap
bence hikaye paylaş daha iyi olur böylelikle sohbet başlar yani senin dediğin gibi üstüne alınması gereken bir durum olmalı :)
04 Yorumla
Soran+1 yılHikaye paylaşıcam da ne paylaşıcam onu bilmiyorum. Geçen gün bir kahve falı fotoğrafı paylaştım oda mesaj attı fal haramdır diye işte bende biliyorum haram olduğunu hadisler de Kuran da geçiyor haram olduğu böyle şeylere çok merakım yok zaten inanmam da ama niyeyse ilk defa fincanı kapatasım geldi dedim cevap vermedi 😂😂😂
Soran+1 yılNasıl bir söz yazsam acaba
Gizli Üye(25-29)+1 yılBişey danış onun ilgili olduğu konuda illa konu açılır sonra geri çekil teşekkür ederim rahatsızlık vermeyim de işte yok vb tamamdır işte yokla bir bakalım
00 YorumlaHikaye at ne oldugu farketmez. Uyumamissa bakar. Eger gorurse mesaj atarsin
00 Yorumla
+1 yılHikaye at bu sefer baktın almadı üstüne mesaj at bişey kaybetmezsin
00 YorumlaNaptın ya mesaj attın mı 🤔 konuşmaya başlandı mı🤔 çok zaman geçmiş ama denk geldim okudum ve merak ettim 🤔🤔🤔
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilisi olup olmadığını net biliyor musun?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum sevgilisi yok
Cevap sahibi+1 yılO zaman gayet rahat açılabilirsin herşeyi karsitaraftan bekleme luksumuz yok 😊
Soran+1 yılDoğru herşeyi karşı taraftan bekleme lüksümüz yok tabi ki de işte ben ne biliyim onun yerine bir başkası olsaydı ben şuanda onu mesaj yağmuruna tutmuştum ama bu çok farklı bir çocuk yanii
+1 yılBöyle şeyler yapmak yerine direkt acilsan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılMesaj at mesaj
Yaz Uyudun mu yaz02 Yorumla- +1 yıl
Dimi:))))
ben eşimle bu şekilde kaynaşmıştım
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani 😂
Soran+1 yılİşte biz bu çocukla kaynaşamıyoruz mesaj atmıyor bende atmıyorum yani cesaret edemiyorum mesaj atmaya 😂
+1 yılHikaye paylaş direk mesaj atarsan biyeri kalkar
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte hikaye olarak ne paylaşsam onu bilmiyorum 😂
+1 yılHikaye paylaşsan daha iyi :D
014 Yorumla
Soran+1 yılNe paylaşsam ki acaba 😂😂😂
- +1 yıl
o kadarınıda sen bul :D
Soran+1 yılBulabilsem sorar mıyım 😂😂😂
- +1 yıl
basit ya :D
Soran+1 yılBasitse söyle o zaman ne paylaşıyım😂😂
- +1 yıl
olmaz söylemem :D
Soran+1 yılHadi hadi söyle 😂😂😂
- +1 yıl
olmaz hazıra konma :D
Soran+1 yılAyıp ama şimdi 😂😂😂
- +1 yıl
ayıp yatakta olur knk :D
Soran+1 yıl😂😂😂 her neyse işte 😂😂 hadi söyle 😂
- +1 yıl
yok söylemem :D
Soran+1 yılAmaaan be sende he söylesen ölür müsün 😂😂😂
- +1 yıl
olmaz olmaz bu iş olamaz :D
+1 yılHee iş ciddi bence mesaj at direk ☺
06 Yorumla
Soran+1 yılMesaj atamam gibime geliyor işte çekiniyorum mesaj atmaya 😂😂
- +1 yıl
Lafı dolandırma cesaretli ol ecük sen öyle olursan onunda bakışı değişr sana karşı 😉
Soran+1 yılİlk mesaj attığım zaman beni biraz tersledi işte sen kimsin ben kimseyi aramadım numaramı nerden buldun falan dedi
- +1 yıl
Peki gerçekten seni aramış mıydı yoksa sen mi öyle dedin
Soran+1 yılYoo aramamıştı ben öyle dedim mesaj atmak için bahane olarak
- +1 yıl
Hıı bilemiyırum o zaman belki kızabilir
Hikâye paylaş kız ayool
00 YorumlaMesaj atmalısın bence
00 Yorumlamesaj at
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Takıl kafana göre
00 Yorumla
+1 yılHikaye at
00 YorumlaHikeye paylas
00 Yorumla
+1 yılmesaj atmalısın..
00 Yorumla
+1 yılMesaj at
00 Yorumla
+1 yılMesaj.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılMesaj at
00 Yorumla
+1 yılSen yaz
00 Yorumla
+1 yılAt gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesaj
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı