İyi geceler ks üyeleri. Nereden başlayacagımı bilmiyorum ama başlıyorum bir yerden. Uzun yazicam biraz benim icin yazmak zor ama sizin icin okumak cok vaktinizi almayacaktir cevaplariniz benim icin cok onemli. Kısaca başımdan geçen bir sürecten bahsedeyim size. Gecen sene Nisan ayinda gorucu usulu biriyle tanıstım 1 ay sonra kendisiyle söz taktım. Flört olayını sevmedigim icin sözle beraber tanısmak istedigimi belirttim. Birkac ay sonrada nişan yaptık. Hersey güzel gidiyordu ama nişandan sonra tartismalarimiz cok olmaya başladı. Kendisine kör kütük aşik degildim ama seviyordum. Nişan olmanin rahatligindan, evlenecegiz gözüyle bakmaktan bizde rahatlik oldu bazen ileri gittik.(Allah affetsin bundan dolayı cok pismanlık yaşadım Nisan attiktan sonra cok tövbe ettim) Nisandan sonra bambaska biri oldu ve iliski icin beni zorladı. Onceleri cok karsi ciktim istemedim ama daha sonra zaaflarima yenik dustum ipin ucu kacti. Nisan gunumu bile bana zehir etti. Hem bu tartısmalar hem de birseyler yasamamiz yüzünden kendisinden sogumaya basladim. Her gece düsünüp aglamaktan helak oldum.2 kere Nisan atma evresi gecirdik artik onunla olmayacagini anladim cokca Allaha dua ettim Allahim oyle birsey yasat ki bunu atayim artik diye. O kadar zor ki oyle etrafa bos bos bakiyorsun. Rabbim dualarimi duydu ve nisani atmak istedigimi soyledim 2. gelislerinde. Neyse Nisan atildi ve attiktan sonra oyle agır ithamlarda bulundu ki boyle bir insanla neden nisanlandigimi cok sorguladim. Yuzeysel birseyler de yasasak bunu cok agir bir sekilde sanki ben istemisim gibi suratima vurdu. Nisan atildi ve bohcalarin daha fazla durmasini istemedigim icin herseylerini topladik yolladik. Ama karsi taraf bizimkileri yollamadi. Devamı notta;
Çok şükür vicdan akil sahibi biriyim ne karşımdakinin canını bu denli yaktım ne de nişan attıktan sonra onu kalbimden çıkarana kadar bir baskasina yönelme girişimlerine bulundum kalbimden çıkardığım halde uzağım öyle kalp onune geleni sevmez çünkü. Birak onu da ne halt ederse etsin cikmayacak mi saniyor ahi yanına kalmayacak sen ise kendimi toplamaya calismali arttıkça bunlari unut geçmişi geçmişte birak tövbe geçmişi siler atar emin ol Allah affedicidir
Pişmanlık ve keşkelerle ömür geçmez. Kendini topla Allah’a dua ve tövbe etmeye devam et. Bu hem seni rahatlatır hem de öteki dünyan için iyi bir şey yapmış olursun. O şahıs zaten çeker cezasını Allah görür işitir kimsenin ahını kimsede bırakmaz. ilişkiyi yaşarken genelde her ihsan kördür biraz yüklenme bu kadar kendine. Sen bir kadın olarak bunu daha zor atlatacaksın o erkek umrunda olmaz.
bu yazılanları okursam lise hayatıma ihanet etmiş sayarım kendimi zira ben lisedeyken bu kadar yazı okumadım şimdi okursam cidden terbiyesizlik olur. hayırlısı olsun soru neyse
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
bir baslangic yapsaydınız ama saglik olsun farkindayim 1.5 senemi bunca yaziya sigdirmaya calistim
şu yazdıklarını muhabbet esanasında yazsan okuyabiliyorum ama bu şekil toplu olunca uykumu getiriyo, kitap okuyorum ama bunları okuyamıyorum :( heç gusra bahğma
İleri gitmesen iyiydi be Gizli Üye. Neyse artık yaşadıklarından ders alıp önüne bakmaya çalış. Erkek olmak bir yaratılış adam olmak ise karakter meselesidir.
En İyi Cevaplar