Benim adim atmami mi bekliyor?

Arkadaslar bir cocuk vardi konusmaya basladim ben seviyodum ama guvenmedigim icin istemedim aradan 2 ay falan gecti ben biraz pisman oldum cunku hala seviyordum onun da sevdigini biliyodum bir ara fazla sarjos olup cocugun arkadasini o cocugu hala sevdigimi soylemisim 2 gun once birden hoslandigim cocuk aradi gece. Boyle bir sey duydum dogru mu sevmiyosan niye boyle bir sey soyledin seviyosan da niye hicbi sey yapmiyosun dedi ama cocuk getcekten guvenilmicek biri yaptigi olaylari biliyorum bir de bana evet diger kizlara karsi aptalliklar yaptim ama ben seni gercekten seviyodum falan dedi telefonu kapatirken de senin soylemek istedigin bir sey var mi dedi bende pazartesi okulda yuzyuze konusalim dedim o da tamam soylediklerimi unutma fala dedi kapadik bugun de bekledim yanima gelmesini ama gelmedi sizce benim gelmemi mi bekliyor ve hidersem pesinden kostugu mu dudunur mu sizce cunku oncesinde reddetmistim ve cocuk baya egoist ne dusunecegini kestiremiyorum nasil davranmaliyim konusmali miyim lise son sinifiz bu arada
Benim adim atmami mi bekliyor?