Sevgilim koreli erkekleri çok seviyor yanındayken onunla zaman geçirmek istediğim zaman instagrama giriyor ve erkeklere bakıyor bilmiyorum biraz yobazlaşmış gibi görünüyor olabilirim dışarıdan ama gerçekten rahatsız oluyorum bu durumdan instagramının heryeri koreli erkek dolu onlar hakkında laf bile söyletmiyo eğer bişi dersemde mesafe koyuyo hemen aramıza çok üzüyo bu durum beni zaten birlikte vakit geçiremiyoruz ailesi yüzünden tedbirli uzak duruyo zaman bulduğumuzdada böyle yapması çok zor ya :( BTS isimli bir grubun fanı kendilerine A. R. M. Y diyolar ve baya saplantılı bir durum ciddi düşünüyorum ama hani ileride sorun çıkarırmı bu konular... En son onlar hakkında biraz tartışmıştık bu fan olayını biraz azaltmasını istemiştim zamanla azaltmalısın falan demiştim bana şöyle dedi bir army olarak bir sözüm var bir kere olsun sözümü tutmak istiyorum onlara layık bir army olmak istiyorum o yüzden kusura bakma özür dilerim ben bir army'im ve bunu seviyorum falan demişti bir şekilde aramızı düzeltim ama bu böyle nereye kadar gidicek ya.
Devrik cümleler için kusuruma bakmayın.
Devrik cümleler için kusuruma bakmayın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar