Sevgilimle telefonla konuşurken hep ezan okunması?

Sevgilimle ne zaman telefonda konuşsak ezan okunuyor yani son günlerde çok sık olmaya başladı ve buluştuk mesela ayrıldık acelesi var bırakamayacak eve, giderken telefonda konuşuyoruz istisnasız hep ambulans sesinden konuşamıyoruz. Bir ezan sesinden bir ambulans sesinden. Bugün ilk defa bu kadar çok yakınlaştık ve eve giderken tonlarca ambulans geçti. Benim bu zamana kadar dikkatimi çok çekmemişti ama erkek arkadaşım bir işaret gibi bence bu deyince bir tuhaf oldum ölümü çağrıştırıyor gibi. Yine acelesi vardı bugün eve gitmesi gerekti ve telefonda konuşuyoruz eve giderken içine bir his doğduğunu, iki hafta içinde birimize bir şey olacağını söyledi yani kafama takmamam gerektiğini söyledi ama cidden o an benimde içime kötü bir his doğdu. Bu arada sevgilim alevi ben sunniyim bu ayrıntıyı vermemin sebebi ezan okunması hani acaba bir şey mi çağrıştırıyor? Bu arada erkek arkadaşım arkadaşlarıyla denize gideceği bir gün içine kötü bir his doğmuş ve o gün boğulma tehlikesi geçirmişler. Bugün eve gelirken aramızda bir soğukluk oldu eve gelince hemen özlerdik normalde çok yakınlaşıp baya vakit geçirdiğimizden mi bilmiyorum baya bqya özlemiyoruz ilk defa sarılma isteğimiz gelmiyor falan yani bende biraz uzun yazdım içimi döktüm ama artık okuyan olur mu bilmiyorum😂Okuyan olursa düşüncesini belirtirse sevinirim
Sevgilimle telefonla konuşurken hep ezan okunması?