Eşinizle veya sevgilinizle uyumlu giyinmeye dikkat eder misiniz?

Aynı şeyleri giymem ama renk uyumuna dikkat ederim. Tabi bu her zaman değil, daha çok özel günlerde, arkadaşlarımızın düğünlerinde, doğum günlerinde falan olur ancak. Örneğin ben kırmızı bir elbise giyiyorsam, sevgilimin kırmızı kravat takmasını rica ederim.
İkiz gibi parçalardan hoşlanmıyorum ama aynı gün çok spor giyinmek veya aynı gün aynı renklerde kot düz tişört vs giymek hoş duruyor
Hayatimda gordugum en absurt eylem.. Oldu olacak evlenirkende ikisi damatlik ya da gelinlik giysin. Ne kadar da sacma. İnsanin hem goz hemde ask zevki bozulur. :))
Çok komik gereksiz birşey
Cevap
85Cevap
Ben bunu istemiştim biraz daha yaşım küçüktü. O asla kabul etmemişti. Çok başka sbeeplerden ayrılsak da özet şu; sizin hatrınızı hiçe sayan (ufacık bir konu bile olsa) cidden herşeyi yapabilir ileride..
Bizim sadece bir tane sweatimiz var aynı, onu da doğum günüm de hediye almıştı kendine de aynısından almış. Abartılması saçma ve vıcık vıcık gerçekten.
Uyumlu demekten kastın benzer şeyleri giymekse hiç sevmem. Fakat örneğin yemeğe çıkarken siyah giymişse bende siyah takım giyebilirim.
Hayır benim sevdiğim renkleri o sevmez onun sevdiği renkleri ben sevmem herkes kendi gibi giyindin en iyisi yapmacık durmaktansa
ozel bir yemege falan giderken bence erkek kadina gore giyilmelidir. bunun disinda herkes kafasina gore bence
Uyumlu renklerde giyinmek hoş olabilir ama çift tişörtü, çift kazağı, çift ayakkabısı vs gibi şeyler çok saçma ve komik geliyor bana.
Giyimde bir karakterdir kendini tanıtma gösterme şeklidir kişiye özeldir. Neden buna aykırı davranıp bir örnek olalım ki
Herkes istediği gibi giyinsin çift oluyoruz diye kıyafetlerde uyacak şartı yok.
Ay asla nefret ederim hatta öyle. cift kombinelerinden sevgilim de sevmiyor allahtan
Fotoğraftaki gibi olacaksan neden olmasın. Ama olmaz öyle 😄
Yok beee demode olmadimi o hâlâ. . renk uyumu güzel oluyoda tam takım itici geliyo
Çok dikkat ederdi o konulara Hep sorardı gönlümün rahmetlisi zamanında.
Tabiki birimiz aşırı klasikken digerinin spor olması falan saçma ama aynı giyinmeye karşıyım
Hayır saçmalık bence çift dediğin onun yanına yakışacak oda onun yanına yakşışacak bişeyler giymeli
Niye ayrı giyinince sevgili olmuyor muyuz? gereksiz!
Ya sevgilim yok sevdigim yok sorularin en basinda duruyo harbi sinir oldum bee
Maç izlerken forma giyiyoruz sadece... Erkekler pek sevmiyor;)
Özel gün olmadigi zaman nadir özel. günlerde tabi ki :)
böyle çocuksu duranlardan değilde iki tane kazak olur mesela biri bir renk biri bir renk ama aynı model
Renk uyumu neysede bire bir aynı ya da takım olayı çok saçma
Hoşlanmam ergen gibi gelir ama ayakkabı ise olabilir ya da renk uyumu olarak olabilir
Eşimle sadece evde pijama eşofman takimlari giyerim. .
Olsa güzel olabilir ama önce bir güzel seven bir insan bulmak lazım ☺
artık hayır. Neden farklı insanlarken aynı kişi olmaya çalışalım ki...
Hayır istemem, ama ısrar ederse Tabii ki onun kirmam her zaman olmamak şartı ile Bazı özel yerlere giderken giyilebilir.
hayiiirr asla giyinmem oyle , ilerde kizimla olabilir
Bu kadar abartılı değilde normal kot ve tişört oda renk uyumu yazılı felan değil
YAni aynı şeyleri giymek hoş evet ama pek tercihim değil aynı ayakkabı olabilir o güzel duruyor ya da uyumlu giyinmek
Evet çok dikkat ederim.
Bazen tatlı durabilir.
Soruyla alakasiz olcak ama lisedeyken sanctum diye bir filme gitmistim ne guzeldi 😂
eski partnerimle yapardim bunu , gece elbisenin renginde kravat ya da mendil kullanirdim ,
önemi olan duygusal uyum. giysiler çok birşey ifade etmez...
Bana çok saçma geliyor ikiz kardeşler gibi hissederim kendimi
Renk olrak güzel olur bence ama aksesuar çok güzel bence
Ewet sonucda berabr oldugumuza dair bir bir ornek teskil ediyor bence
Hoş duruyor
Sen ne diyorsun @SuskunCicek?
Okeyliyorum: )
@SuskunCicek tamam o zaman 😀
Iyhh böghh @Thauma 😁😁ne bktan dimi 😒😂😂
Kızılay giydirmiş gibi. Komik olurdu. :):
Saçma bide bunun çocuklusunu da yapıyorlar 😂
Ufak aytintilarla uyumu severim
Cok hos bence cok guzel hoslnirim
Hep isteyip hiç yapamadığım şeydir 😂
Sevgilim yok, olunca ise bazen. :D
Yok hacım ya o ne öyle
Ay tabikide ne kadar tatlı bir uyum 🙂🤗😋👕👕
Öyle bir takıntım olmaz
İğrenç hiç sevmem özenticilik başka bisi degil
Ortama göre evet. Ama genelde Hayır onemsemem
Hayır tabii ki. Ne o öyle aynı giyinmek çok komik.
Hayır dikkat etmiyorum
Bence kötü ikiz gibi dolaşıyor millet.
İkiz giyinen çiftleri sevmiyorum
O ne ya 23 Nisan çocukları gibi 😂
Yok beeee özenti geliyor bana
İsterdim bence çık güzel duruyor..
Güzel olabilir aslında.
Sevmiyrm ben :) ama cok tatli ciftler var
Olursa neden olmasın ablacım
evet severim hoş duruyor bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar