Nişanlımdan para isteyemiyorum sizce bu ne kadar doğru?

4 yıllık birlikteliğimiz sonucunda nihayet 5 aylık nişanlıyız. Ben 21 nişanlım 22 yaşında ve beraber büyüdük biz uzaktan akraba sayılırız ama kan bağı yok denecek kadar az. Her neyse ben liseden sonra üniversiteye gitmedim arkadaşlar nişanlım gidersem 4 yıl ertelenecek hayallerimiz sen bilirsin yinede dedi zaten 2 defa da kazanamayınca istediğim bölümü bende kabul ettim ve senesine nişan yaptık. Şükürler olsun ki bana ne iyilik ettim de Allah karşıma seni çıkardı diye sordurtacak kadar ince düşünceli nâif beni de bir o kadar seven bir adam. Ben onu çok bekledim askerliğini olsun keyfini de beklemişliğim var 1 yıl 😊 düğünümüze 7 ay var ve babamın maddi açıdan durumu kötüleşti malesef yine de elinden geleni yapıyor sağolsun nişanlım da öyle işe verdi kendisini birikim yapıyor gelelim problemime annem son günler de bana diyor ki nişanlına söyle kızım sana verebildiği kadar bir miktar para versin 50 - 100 fark etmez sende kendine harçlık etmeyeceksin sonuçta ikinizin evine alacaksınız begeniyorsun alamıyorsun kızım bende veremiyorum baban da üzülüyor sana da kıyamıyor sen nişanlına söyle utanma diyor ama ben yapamıyorum arkadaşlar çok utanırım ben bırakın istemeyi çıkarıp verse bile almaya gitmez elim annem de çok ısrar ediyor kadın da haklı birşeyler beğeniyorum evimiz için alamıyoruz ama nasil isterim bilmiyorum ne yapmalıyım sizce
Nişanlımdan para isteyemiyorum sizce bu ne kadar doğru?