Bir erkek istemiyorum diyorsa?

Merhabalar erkek arkadaşımdan ayrıldım çok kıskanç olduğumdan dolayı tartışıyorduk ayrıldım bir süre yazmadım o süre içerisinde bana adam olup karşına çıkıcam o zaman benim olucaksın dedi bir süre sonra ben buna yazmaya başladım normal muhabbet ettik felan bir süre sonra artık hayatımda kimseyi istemiyorum ne evlilik ne sevgililik kimseyi istemiyorum dedi hatta seni sevmiyorum dedi yani sevgili olarak sevmiyorum dedi bana 2 3 hafta öncede ilk kez yüzüme seni seviyorum dedi ilk kez öyle baktı ama sonra tekrar istemiyorum dedi kimseyi 3 gün önce bir arkadaşına gamzesiz olmaz demiş onu eskisi gibi sevmiyorum ama herkesle konuşayım sadece onunla konusmayayım içi. de bir eksiklik olur demiş ama yinede istemiyorum diyo acaba beni tekrar kırmaktan korktugu için sogutmak içinmi diyo yoksa hiçmi istemiyo bunun amacı ne hani beni kullanmak isteyen biri de değil ama hala yanımda benimle konuşmayı seviyo bana değer veriyor sizce kafasıni biraz toparladıktan sonra bana geri dönermi lütfen dalga geçmeyin benim için hassas bir konu şimdiden çok teşekkür ederim :)
Bir erkek istemiyorum diyorsa?