Bugüne kadar gelin çiçeğini kim yakaladıysa çevremde, ilk o evlendi. Batıl inancım pekişiyor böylece yapmayın öyle şeyler. :D Kesin ben yakalasam bu inanç tersine işlemeye başlayacak, öyle şanssız bir insanım. :/

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugüne kadar gelin çiçeğini kim yakaladıysa çevremde, ilk o evlendi. Batıl inancım pekişiyor böylece yapmayın öyle şeyler. :D Kesin ben yakalasam bu inanç tersine işlemeye başlayacak, öyle şanssız bir insanım. :/

Biraz mantık yurutelim evlenmeye açık kişiler kendini hazır hissettikleri için o çiçeği yakalama konusunda daha istekli olurlar haliyle çiçeği yakalayinca bir totemmis gibi buna uymayip kendini hazır hissettiği halde çiçeği tutmanın azimiyle evlenmeleri daha erken olur yoksa tersine işleyip ugursuzluk getireceğini düşünebilirler
İnanmak ile alakalı değil bu. Aslında basit bir düşünce kayması. O kadar kişinin arasında o çiçeği yakalayıp birinin dikkatini çekmemek gibi bir durum söz konusu mu? Nikahta keramet var dedikleri bu işte. 😂 😂 😂 😂
Çiçeği kim yakalarsa evliliği en çok o istediği içindir..
Yakalamak için çaba sarf eden, evlilik için de çaba sarf eder..
Trip yapmaz, zorluk çıkartmaz, işler yürüsün diye elinden geleni yapar..
Gelin çiçeğini yakalayınca evleneceğine inananların evrim teorisinin eksik halkası olduğuna, lucy ile Neandertal arasında bir şey olduğuna inanıyorum.
Teşekkürler :)
Hayır inanmam bir çiçeği yakaladığın için senin evleneceğine karar verilmesi saçma gelir bana. Sadece çiçeğin kime geleceği falan heyecanlı bir olay haline geliyor gelin ve arkadaşları tarafından.
İnanmıyorum bu çiçek atma bizim adetimiz mi ben Türk düğünlerinde pek görmedim yabancı kaynaklı galiba onlardan geliyor biz de ayakkabı altına isim yazılır silinince evlenenler var batıl da olsa
Kimden geldiğini bilmiyorum, artık görüyorum ama :)
Cevap
55Cevap
Ben inanmıyorum senin çevrende olanlar da bu batıl inanca kendilerini kaptırmışlar ve bu yüzden çiçeği kapan kendini psikolojik olarak evliliğe hazırlamış ve evliliğin bir an önce gerçekleşmesi için adım atmış olur.
Yaww heee ben çiçek yakalayacam hoppidik evlencem he o zaman düğünde çiçek yakalayan kızlar niye ha evde birakin bu işleri
Sakin sashgadg
Ben hayatımda hiç gelin çiçeği atan gelin görmedim. Yani buna inanmak ve uygulamak biraz salakça... Ayrıyeten çiçek yere falan düşse ordaki kimse evlenemeyecek mi şimdi? Saçma, saçma, saçma.
Evlenme isteği fazla olan kızların yakalama istekleri de fazla olacaktır. Evlenme isteği fazla olan kızda evliliğe yakındır zaten. Mantıken böyle olması gerekiyor.
İnanmıyorum 😂 düğünden sonra başlarlar
EV LE NE CEM VERMEZLERSE GA ÇA CAM EN İYİSİ GAÇMAK 😂😂
Hepsi batıl , yok kuzum öyle birşey. denk gelmiştir o kadar
Gelin cicegini yakalyan ilk once evlenmiyor aslinda.
Evlilige en yakin olan en hazir olan azmedip yakaliyor o cicegi
Hurafelere inanmam.
Teyzem yengemin çiçeğini yakalamıştı ondan 6 yıl sonra evlendi. Bu süreye kısa derseniz doğru olabilir.
3 sene önce bir arkdaşın düğününde tesadüfen kucağıma düştü ama hala evlenemedim 😂😂😂Hurafee bunlar hurafee
Hahah😂 bir de şey var gelin ayakkabısından ismi silinenler evlenir diye 😏 kuzenim yazmıştı hepimizin ismi silindi bakalım görücez🙄
Hayır inanmıyorum onu geçtim bir insan evlenmeye neden bu kadar meraklı olur ki. Hemcinslerime akıl sır erdiremiyorum.
Aklıma bir film geldi adam kimle yatsa. O kadin evleniyordu sonunda birine asik oldu korkudan yatmiyordu.. Sirf bu döngü bozulsun diye cok siman cirkin biriyle yatti oda evlendi :))
Bende diyorum neden evlenemiyorum. Meğerse çiçek tutmamışım hiç :D
Hayır evde kalmış birsürü çiçeği olan kuzenim var 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
İnanmıyorum. Daha önce yakalamıştım ama ben ve evlilik uzak kavramlar.
Çiçek, gelinin Ayakkabısı altına isim yazma = "Hurafe"
Benim bir arkadaşım vardı gelin cicegini hep o kapardi hala bekar o yuzden batıl inanç o 😀😀😀
Hiç öyle bir inancım ve yakalamak adına da çabam olmadı.
Ypk hayir inanmiyorum. Yakalayan arkadaslarim hala bekar 😄
2 ablamında gelin çiçeğini ben kaptım not bekarım halen :d
2018 gelin çiçeği yakalama olimpiyatları yakında başlıyoooorr
Alâkası yok ya nasip ne zaman kapiya tıklar ise o zaman
Saçma bence nerdeyse her sene mutlaka yakalarim hala bekarim 😀😀
inanmıyorum çok saçma ama eğlenceli olmazsa olmazımız:))
Evlendimde ne oldu simdiki aklim olsa hic evlenmezdim
Çok saçma bir inanç bunlar yakaladım 3 sene önce ama hala evlenmedim 😂😂
evlenmek mesele değilki. o çiçeğe sorun bakalım doğru insanı buluyormu :)
Gelin ayakkabısının altına isim yazma şeysi vardı birde
Ona inanırsan işe yarama ihtmali artar ama bence gerçekçi ve mantıklı şeylere inanmak doğru sonucu daha hızlı getirebilir.
Onu degilde kurdele yut derlerdi yuttugum kurdelelerle 4. Kopru olur
ben yakaladım 7 mayısta abımın dugununde yengem atmıstı ama halen bıs yok :D
İnanmıyorım Ama o düğünde elbet biri hoşlanır evlenmek ister.
İnanmıyorum şahsen zaten zamanı geldinde Rabbimin izniyle zaten evlencez o çiçekle olan birşey değil
Hiç denk gelmedim bilmiyorum 😄
Inanmıyorum yabancilarin ürünü işte
Yalan kesinlikle yalan
Evlenme o zaman boşver..
:)) inanmıyorum ama yinede kapmaya çalışırım
Bana denk gelmediğine göre var bir çapanoğlu
Sadece bir hurafe başka birşey değil.
yakaladımda nolduki :D
demekki bundan dolayı evde kaldık 😃😂
Hiç yakalamadım yakalayan da görmedim
4 yıl önce yakalamıştım halen bekarım 😅
Ya tutarsa diye kesinlikle kapmiyorum😹😹
O işler kısmet ama tatlı bir gelenek bence. 😂
Pek değil ama yine de eğlenceli bence.
İnanmıyorum tabikide saçma ya
İnanmıyorum ama denk gelenler oldu
Pilava kaşık saplamaya inanıyorum ben 😂
Ben 4 sene önce yakaladım hani evlenmedim :)
yok inanmıyorum ama gelenek işte
yalan dolan bos is bunlar
Ben de bugün düğünde gelin çiçeğini yakaladım sıradaki evlencek kişi sensin dediler ama şu an evlilik gibi düşüncem yok 😄😄
Lütfen saçmalamayalım
Yo yakaladm hiçbişey olmadı bu yüzden inanmıyorum
Hayır valla inanmıyorum.
Yok birader öyle seyler filmlerde olur 😅
Artık inanmıyorum bana sapı geldi kendisini bir türlü yakalayamadım sapı elimde kaldı.
Saçma sapan şeyler ya ben inanmıyorum bunlara
En İyi Cevaplar