Uzun zamandir beraberiz. Cok sıkıntıları oldugu icin kendim istegimle verdim, geri isteyince hep kiziyodu bana 1 sene gecti vermedi bende bosverdim. verdikten sonra daha 1-2 kez yine cok para istedi bende verdim. ara sirada kucuk seyler icin yok ayakabam yok arkadasimla cikicam verirmisin diyodu daha rahat bir sekilde. oyle oluncada hayir demeye basladim artik ondan sonra hic istemedi oyle devam etti.
bazen eziyodu beni dusuncesiz cimrisin filan diyo kizinca. ben ondan 1 kuruş bile istemedim bugune kadar.
cok uzun zamandan sonra yine baya bir para istedi, yine cok sıkıntıları var.. hayir diyorum soguk davraniyo. tek sana guveniyodum gibi laflar filan. kotu hissediyorum bu yuzden. ayni anda sunu dusunuyorum bir erkek bir kizdan nasil para isteyebilir? ben olsam o para icin eşek gibi calisirdim birinden istemeden once..
bazen eziyodu beni dusuncesiz cimrisin filan diyo kizinca. ben ondan 1 kuruş bile istemedim bugune kadar.
cok uzun zamandan sonra yine baya bir para istedi, yine cok sıkıntıları var.. hayir diyorum soguk davraniyo. tek sana guveniyodum gibi laflar filan. kotu hissediyorum bu yuzden. ayni anda sunu dusunuyorum bir erkek bir kizdan nasil para isteyebilir? ben olsam o para icin eşek gibi calisirdim birinden istemeden once..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer