Beni neden bu kadar arzuluyor sizce?

Sevgilimle çıkalı 1,5 yıl oldu ve 1 yılı doldurduğumuzda ilk kez öpüşmüştük uzun bir süre dayanmış diyiceksiniz ama böyle şeyler özel ikimizde farkındayız dün Sevgilimle buluştum okul çıkışımda sonra onun evine gittik ama Benim haberim yoktu oraya gidiceğimizden güzel bir parka gittik ilk başta ama oralar hep kalabalıktı sevgilime sarılamazdım herkes bakardı çünkü öyle şeylerden hoşlanmıyorum neyse ben tabi o binaya girince şok oldum dedim napıyorsun gel geri dönelim gizli gizli şeyler yapma felan neyse ben kıramadım sonradan girdim eve konuştuk bunu ben baya bir kızdım o da özür diledi sarıldı felan neyse sonra öpüşmeye başladık seni çok özledim felan dedi bende karşılık verdim sonra biz böyle yarım saat 40 dakika kadar öpüşmüşüzdür o süre içerisinde sevgilimin etkilendiğini farkettim yüzü sımsıcak oldu benim vücudumda eli gezmeye başladı ama dokunmadı hiç sonra yavaş yavaş eli bacaklarıma kaydı ama ben onun yapmak istediğini anladım kalçama dokunmak istiyodu ben izin vermedim sonra beni üstüne aldı o şekilde dokundu felan iki eliyle bacak kısmıma kalçama ben o anki etkiyle zaten izin verdim sonra beni ters çevirdi boynumu öptü 3,4 kere git gel yaptı bana onun sertligini hissettim yani sonra oturduk öptü sarıldı ve ben o anın şokuyla kendime gelemedim uzun süredir ilişkimiz var ama genede böyle şeyler olsun istemezdim ama bir yandanda onu bende arzuluyorum bunu onaya söyledim herşey yerinde zamanında olmalı diye o da haklısın dikkat ederim artık yeter ki sen mutlu ol kendini kötü hissetme dedi Ben sevgilimi tanıyorum kötü birisi değil sürekli iyiliğimi istiyor ve mutlu olmam için çabalıyor ne istesem yapıyor onun o güzel karakterini övsem bitiremem lütfen sizde yargılamadan cevap yazın.
Beni neden bu kadar arzuluyor sizce?