Aldatmak sadece erkeklere özgü değil insanın karakterinde varsa kadın erkek farketmez derim hep.. Peki Yeryüzünde aldatmayan fikri bile aklından geçmeyen eşine sadık olan kişiler var mıdır? Şimdiye kadar aldatılmadım çok şükür.. Herşeyinle bana yetiyorsun diyen erkek doğruyu mu söylüyordur? Ben eşimi/sevdiğimi asla aldatmam sözünü verebilecek biri var mıdır? #Mademoiselle88♥️
Çok var. Ki, böyleleri sevilmez genelde. Adamdır ya, efendidir, gelmez kadına böylesi. Kötü olacak, sert, serseri. İlgi göstermemeli, acı çektirmeli karşısındakine. Bu erkek de aldatan modeldir. Sonra kadın üzülür, akıllanmaz tabii.
Var tabiki ama neden yetip yememek değil. karaktersizlik bence. ağzımla kuş bile tutsan yaranamayacağın karaktersiz birisine düşersen gözü hep dışarıda olur. insanın kıymet bilmesi lazım her şeyin başında 😊
bende evliyim ama aldatiyorum. bisexuelim ama eşim bilmiyor. bazen erkekler de çekici geliyor çünkü bana ama elimde değil aykırı olan herşey insanlara çekici gelebiliyor ve heyecan veriyor. bazen duygusal biseyler hissedip yasayabiliyorsun herşeyi. ama aileme yansitmiyorum. o yüzden herkes herşeyi yaşayabiliyor
Girişte evliler giremez yazıyordu da ben mi göremedim? Senin mantığına göre demek ki burası sevgili bulma platformu olmalı ki evli birinin olmasına şaşırdın.
Kardeşim madem evlisin ne arıyosun burdaki sorduğumuz soruları cevaplamaya çokmu meraklısın ya da bu yaşınla sorularına cevap vermemize çokmu ihtiyacın var?
Ulan dingil bana ağzımı bozdurma 1- senin soruna cevap vermedim ergenlerin sorularına cevap vermiyorum gelip benim yorumuma atlayan sensin 2- Burda ne arayacağımı sana sormıycam bir ergenden izin mi alcam şimdi yol al
En İyi Cevaplar