Sevgilim dolandırıcı olabilir mi?

Kızlar sevgilimin bazı konuşmaları beni biraz düşündürdü açıkçası
Öncelikle ikimizde ikinci evliliğimizi yapacaktık. Benim bir çocuğum var onu kabul etmedi ve sürekli babası niye nafakayı yatırmıyor sayıyorum üç tane eksik diyor bu ay yatırdı hala şu kadar eksik bu kadar eksik diyip durdu. Anneannemin çocuğa taktığı altını öderim diyerek ödünç almıştı daha sonra da her ay nafakayı istemeye başladı.
Daha önceden de söyle annene evi çocuğun üstüne yapmasınlar babası el koyar çok güvendiğin biri olsa o evi onun üstüne yapar mısın gibi şeyler söyledi. Geçen ay da annesi bana altın bilezik takmıştı gözü sürekli ondaydı farkediyordum bunu..
Dün tartıştık biraz sert konuştum ben çocuğumu alıp buralardan gideceğim bir belaya düştüm zor kurtuldum çocuğumu tekrar o insanlara veremem dedim o da benim dolandırılmaya niyetim yok ver bileziğimi yüzüğümü dedi verdiği değerli kolyeyi de aldı ben de çocuğumun altınını istedim verdi..
Daha sonra da mahkemeye şahitlik içi çıkar o çocuğu babasına verdirtirim gibi hırslı bir şekilde konuştu. Çocuk benim başı derde girecekte benim eee kaçsam ona ne ki evli değiliz neticede sadece nişanlıyız.. Niye bu kadar çok düşünüyor beni çok garipsedim açıkçası
Sevgilim dolandırıcı olabilir mi?