18 yaşındayım boyum mu uzayor baksanıza bir .

Arkadaşlar diz kapaklarımın yanları sızlıyor ova ova bir hal oldum ayaklarım ağrıyor baldırlarıma kramp giriyor . Belimde ağrıyor ağır bişeyde kaldırmadım uzun zamandır kickboks ve boy uzatma egzersizleri yapıyorum kaç aydır belim ağrıyor uzacak gibi hissediyorum kendimi doğru mu hissediyorum acaba geçen ay 2 cm boyum uzadı . Bunlar boy uzama belirtileri mi yoksa yürümekten veya hareketlerden dolayı kaynaklanan ağrı mıdır ? Kaç aydır spor yapıyorum vücudumun alışkın olması lazım yani
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar gerçekten 2 cm uzamam imkansızdı benim çünkü halter bile kaldırıyodum bıraktım onları vücut ağırlığımı kullanarak spor yapmaya başladım 2.5 kiloluk dambıllarla filan çalışıyorum şuan hem vücut geliştiriyorum gece yatmadanda boy hareketleri yapıyorum garanti 1-2 cm uzama belinizi gerdiriyorsunuz bu hareketlerle o yüzden uzamanız 1 ay içinde gözle görülür yani .
Güncellemeler
+1 yıl
link Süper etki.

link Çok etki

link Normal etki.

Arkadaşlar düzenli yapıyorum ben hergün ip atlıyorum evde tavana filan zıplıyorum 10 kere sol el 10 sağ el sonra 10 tane iki elimle tavana zıplıyorum . Barfiks demirlerine asılıyorum sürekli arkadaşlarım ayaklarımdan çekiyor iyice sündürüyolar .Bacak boyunu uzatmak için maç ya da koşu önerimdir gerçekten faydalı harf bitti:)
18 yaşındayım boyum mu uzayor baksanıza bir .