Kuzenim sevgilime benim hakkımda iftira attığında ne elde etti ki yani sevgilim benden ayrıldığında ne oldu neden böyle bir şey yapıyor ki
Cevabın nedir?
+1 yılValla verilmiş sadakanız varmış bir taşla iki kuş. Hem iyiliğinizi istemeyen kuzeninizi tanıdınız, hem de ilk yalana kanıp sizi yüzüstü bırakan adamın iç yüzünü gördünüz. Bence bir mevlüt okutun. Büyük belalardan sonra okutulurmuş.
07 Yorumla
Soran+1 yılAdam derken ben erkegim kardeşim sevgilim kız. Sen baya yanlış anladin. Ama oyle galiba benimle konuşmadan direk ayrıldı
- +1 yıl
aynen kardeşim renge bakmadım. Yolu açık olsun aynen konuşmadan gitmiş
Soran+1 yılAynen oyle oldu. Ben o söylenenlerin hiçbirini yapmadim ama şu an onu çok özlüyorum o nasil bukadar anlamadan dinlemeden gitti anlamadım ki
- +1 yıl
Abiciğim otobüsle, kızın peşinden koşulmaz. Durağa yenisi gelir. Can sıkma. Çok şükür de geç.
Soran+1 yılOyle değil ama ben onu gerçekten seviyorum ona karşı hiç yanlış yapmadim beni üzernde bu zaten bana inanmıyor ki.
- +1 yıl
Yarın bu insanla hayatını birleştirince, ilk sert dalgada bırakıp gitmeyeceğine kim kefil olabilir.
Soran+1 yılAynen ama hiç değilse beni dinleyip ayrılsa sıkıntı etmem böyle çekip gitmesi sıkıntı oldu.
En İyi Cevaplar
Kuzenin kız mı?
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılKuzenim benden hoşlanıyor evet ama ben kardeş gibi görüyorum. Sevgilim anlayissiz bir insan ki beni dinlemeden çekti gitri
- +1 yıl
Aynen öyle kardeşim bence önce sana gelip işin gerçeğini senden ogrenmeliydi belli ki hayati tecrübesi olmayan biri, herşeyde bir hayır vardir, belki daha büyük bir sıkıntıda yanında olmayacaktı ve seni terkedecekti bilemeyiz sil gitsin kendisi bilir. Ayrıca eğer niyetin ciddi ve evlilik düşüneceğin biri ile birlikte olmaksa, burada bir çok insan belki karşı çıkacak ama kuzen senin için en ideal eş olacaktir. Bunu böyle bil. Yok sadece sevgili amacı güden biriyim diyorsan o zaman kuzenin başta olmak üzere diğer kızlara da yaklaşma yakma kimsenin canını ve yıkma insanların duygularını ve dünyalarını derim
Soran+1 yılBenim bir sey yaptığım yok ama ben yalancı iftiracı biri ile evlenmem hemde ben ona kardeşimsin diyorum asla olmaz.
- +1 yıl
Bu konuda haklısın kardeşim de bir Virgül koyayım, böyle büyük konuşarak değil de dua ederek devam etmeni isterim hayatına. Allah'ım beni yalancı iftiracı ve fitnecilerden uzak eyle ve koru. Onları da benden uzak eyle şeklinde olabilir kısa şekilde de olabilir. Büyük konuşmanın ben cezasını çok ağır ödedim ödüyorum kardeşim, sende düşme diye söylemek istedim. Akıl vermek haddime değil.
Soran+1 yılAma ben kardeşim dediğim ve iftiracı biri ile nasil evleneyim.
Soran+1 yılTabiki ben dua ediyorum illa açıktan mi edeyim büyük konuşmak değil ki bu.
+1 yılE demek ki sana güvenmiyor muş boşver en iyisi olmuş sonrasında daha çok uzulecegine kendi kendine yol vermiş şizofrence. Kuzeninde hayirsizin tekiymiş muhattap olma sevgililerinle de kuzenini görüştürme bilmesin
07 Yorumla
Soran+1 yılYa bu benim ilk aşkım ben çok seviyordum kuzenim benden hoşlanıyormuş ondan yapmış bir iftirayı. Benimle pis şeylerini konuşmaya çalışıyor ben ona kardeşim diyorum ama.
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun kardeş gerçekten kuzenin kardeşinden hoslanacak derecede iğrenç bir kızmış. İlk aşkın konusuna gelince bence kız sana güvenmeliydi ha eğer ki kızı geri kazanmak istiyosan bence saçma ki sen onu kaybetmedin o saçmalayıp seni silmiş ona bu durumu ispat et sonrada bir kere daha düşün o kız seni hak ediyo mu. İntikam saçma bunu sana tekrardan düşün derken intikam amaçlı ayril demiyorum ama şöyle bir şey var o kız senin hakkinda atip tutanlara sürekli inanicaksa senin işin zor kardeş ben diyim
Soran+1 yılOyle kardeşim. Burda kuzenim in hoşlandığı kişi benim ama ben ona kardeş gözüyle baktım
Soran+1 yılTakip atayım da özelden yazarmisin
- +1 yıl
Kizeninin hoşlandığı kişinin sen olduğunu anladim zaten e ondan dedim ya kardeşi gibi birinden hoşlanacak derecede iğrenç bir varlık diye
Soran+1 yılEvet oyle benim üzerime geliyordu ben kaçıyordum ondan.
Soran+1 yılTakip attım size özelden yazarmisiniz
+1 yılSenden hoşlanıyo kezban😒
03 Yorumla
Soran+1 yılHahaha evet gerçekten güzel kız ama benim kardeşim o. Kuzen kardeş sayılır. Beni sevgilimden ayırdı yalancı konuşmuyorum onla.
- +1 yıl
Ne yapsan haklısın valla ben olsam yüzüne tükürürdüm
Soran+1 yılYüzüne tükürsen yine türkye der okadar pis birisi bana özel şeylerini anlatmaya çalışan birinden ben ne beklerim ki. Pisliğini bana anlatma derdim.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
3Cevap
+1 yılKonuya bağlı ve ne şekil anlattığına... Tabi bir de ortada güven meselesi var. Yeterince güven verememişsin yahut o inanmamalı seçmiş. Hayırlısı olsun.
014 Yorumla
Soran+1 yılAmin hayırlısı olsun. Kuzenim ona pis şeyler demiş benim asla kuzenime yapmayacağım şeyleri oda inanmış. Ama hayırlı si olsun.
- +1 yıl
Ilişkiniz sağlam temeller üzerine kurulu değilmiş demek ki.
Soran+1 yılBende sorun yok ben kendime güveniyorum çünkü kötü birşey yapmadim o utansın çünkü iftiraya inandı ve beni dinlemedi.
Soran+1 yılBu arada kuzenim de bana karşı çok hata yaptı resmen beni kullanmaya çalıştı bir kız böyle birsey yapmaz diye düşünürdüm ki.
- +1 yıl
Bu durumda sana inanmayan biri için buraya ' Ne yapmalıyım ' yazman yanlış. Tabi inandırmaya hiç çabalamadıysan elinden geleni yapmalısın. Ama çok şey yaptıysan ve hala inanmamakta kararlıysa, bırak yolu açık olsun.
Soran+1 yılAilesi ile konuştum durumu anlattım bana hak verdiler o sonra seninle konuşsun dediler.
Soran+1 yılAilesi suçum olmadığını anladı.
- +1 yıl
Belki de daha büyük bir şeyler yapmanı bekliyordur. Hoş bir sürpriz yapıp aranızı yumuşatmak adına adım atabilirsin. Belki sana inanmadığı için kendini suçlu hissediyordur ve gurur yapıyordur. Her şey olabilir. Her acıdan düşünmek lazım. Belki de senden ayrılmak istemişti ve kuzenim bir bahane oldu.
Soran+1 yılBenim yapmadigim kalmadı beni herşeyden silmiş engellemiş arıyorum açmıyor.
Soran+1 yılBu arada kuzenimde fırsat kolluyor ben şu an zor durumda kaldım.
- +1 yıl
Bırak o zaman inceldiği yerden kopsun. Sen yapacağını yapmışsın. Bırak hatasını kendi görsün. Belki döner. Ne demişler, dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır.
Not: hata sende. Seni sevdiğini biliyorsun kuzeninin ve sevgilinle dost olmasını sağlamışsın. Büyük hata. Çok büyük.
Soran+1 yılHaklısın ama kuzenim ile o tam oyle olmadi. Biz film izlerken geldi sevgilim ile evdeydik. Sonra bende marketten evde bir sey yoktu yiyecek içecek aldım geldim ve durum bu.
- +1 yıl
Hem arkadaştılar diyorsun hem de biz evdeyken geldi tam öyle olmadı diyorsun. Değişik.
Soran+1 yılArkadaş demedim yanlış anladiniz beni ki. Ben kuzenimi kardeş gibi görüyorum dedim. Zaten kuzenim ile sevgilim o gün hariç hiç karşılaşmadılar ki
+1 yılBelkide sevgiline aşıktır buna ihtimal var mı sence
16 Yorumla
Soran+1 yılKız kıza mi aşıktır ya herkes cinsiyete bakmadan yazıyor kuzenim kız sevgilim de kız ben erkegim.
- +1 yıl
O zman sana aşık kuzenin
- +1 yıl
Tabi illa boyle demiyorum bir ihtimal sadece
Soran+1 yılBana ilgisi var zaten ondan kurtulmak istiyorum ama çünkü ben onu kardeş gibi görüyorum.
- +1 yıl
Evet bu bariz belli o zman ikisini uzaklastirmalisin ve bu durumu sevgiline soylemelisin her turlu ihtimaljne karsi
Soran+1 yılSevgili kalmadı ki benden ayrıldı ban iftira atti kuzenim.
Sevgilin sana güvenseydi kuzenine inanmazdı. Salla gitsin.
016 Yorumla
Soran+1 yılYa gerçekten bir kız olarak böylemi düşünüyorsun. Ama sevgilim nereden bilsin ki kendisi gibi zannetmiş onu ve inanmış ama beni keşke dinleseydi ondan sonra istediğini yapsaydı.
- +1 yıl
Sorun orda işte sana güvenseydi sana sorma gereğinde bile bulunmaz gereken cevabı verirdi kuzenine. Ama sevgilin kuzenine inanıp seni dinlememiş bile. Ve sen hala onu düşünüyorsun. Sana kayıtsız şartsız sevecek ve güvenecek bir insan çıkar karşına. Sıkma güzel canını o kaybetti
Soran+1 yılInşallah kardeşim herzaman öylesi hayırlısi olsun. Ama ben onu sevdiğimden aklımdan çıkmıyor ki.
Soran+1 yılVede ben kardeş dediğim kişiden bunları beklemezdim ben şu an mutsuzum sevgilimin ailesi de bana hak verdi herşeyi anlatınca.
Soran+1 yılSevgilimde suçsuz sonuçta benim en yakınım bunları söylerse o da şüphelenir ama tepkisi çok fazla oldu biraz dinlese olurdu.
Soran+1 yılNe diyeyim bir kız olarak sen daha iyi anlarsın tabiki haklısın. Ama kalbim dinlemiyor işte suçlu olsa bile.
Soran+1 yılşu an ondan başka birşey istemiyorum ki
Soran+1 yılBunu gerçekten düşünmedim ama ben olsam önce onu dinlerdim sonra bunların ikisini yanyana getirip sorumu oyle sorardım kesinlikle doğrular ortaya çıkardı.
- +1 yıl
Mantıklı olan budur. Ve sen bunu sevdiğin için bu sevginin devM etmesi yapardım. En azından herkesin yüzü ortaya çıkardı. Ama o seni bile dinlemedi. Ya yeteri kadar güvenmemiş sana ya da kuzeninin lafına seni satacak kadar sevmiş seni. Fakat bu sevgi yanlış bir sevgi zamana bırak herşey yoluna gircektir
Soran+1 yılOyle artık beni heryerden silmiş. Bende biraz kafa dinlemek istiyorum birkaç gün dinleneceğim ve asla kendisi gelmeden benden bir hamle beklemesin beni gerçekten çok kırdı.
Soran+1 yılYanlış anlamış kardeşim bana saf duygular ile gelip konuşursa tabiki dinlerim ama ona suçsuz oldugumu kanıtlamak için bilgi toplayacağım.
Soran+1 yılO kızgınlıkla bir hareket yapmış ama suçsuz oldugumu anlarsa telefi eder.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeş burun yorumlarını okudum harbi bir kızdan bu kadar korkulur mu ya merak ediyorum. Eğer trol değilsen Sen bildiğin masum erkek falan oluyorsun. Ki bu durum nadir oluyo o yüzden şaşırdım.
021 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim böyle bir konuda neden trol olsun ki. Ya gerçekten kız çok uyanık benim sevgilime anlattığı şeyler ile kız benden ayrıldı tokatı bastı gitti. Ama ben asla oyle anlattığı şeyleri yapmadim yapmamda. Neden erkekler masum olamazmi sadece kızlar mi olur. Hayatta böyle şeyler hep kızlara mi olur yani.
Cevap sahibi+1 yılKardeşim niyetim ne seni aşağılamak ne de erkekleri. Ama inan öyle insanlar gordum ki erkeklerre güven kalmıyor.
Cevap sahibi+1 yılSenin sorununa gelirsek ben sana söyliyim kardeşim afedersin bu kız senden yararlanıp onunla evlenmeni sagliycak. Onun pesinde
Soran+1 yılAnlıyorum sizi sizede hak veriyorum. Tabiki haklisiniz ama gerçekten ben onu okadar seviyorum ki şu an o bunları dusunuyormu acaba benim ona sevgim masumane bir sevgi.
Soran+1 yılBu kız dediğin kuzenim mi ben ona kardeş gözüyle bakıyorum asla yanlış yapmam bu konuda.
Cevap sahibi+1 yılSen ona kardeş gözüyle bakıyorsun da onun gözü göz değil kardeşim. Türk filmlerinin bile klasik entrikasidir bu. Kiz ustunu başını parçalar oğlan sucsuz. Aile bu ikisini zorla evlendirir. Ya dinler tarihinde bile Yusuf ile Züleyha olayı var. Roller aynı oyuncular farklı. Senin yapican bence bu kızı her yerden engelle. Yok öyle bulusiyim falan filan da deme. Baya kurnaz bir tip çünkü. Sen de masum bir kardesimizsin ailene söyle kardeşim başka bir yolu yok. Kız kardeşin falan varsa ona şöyle o anlatsın annene durumu. O mikrop kiz bunları yaparken utanmıyor da sen söylemekten mi cekiniceksin. Benden sana abla tavsiyesi dediğimi yap yoksa bir ömrü bu şeytanla birlikte geçirmek zorunda kalirsin
Soran+1 yılGerçekten okadar yaparmı. Okadar ileri gidermi ki hiç daha önce düşünmedim. Ama gerçekten ben uzak duruyorum ve daha da uzak duracağım artık.
Soran+1 yılBen kesinlikle kendimi masum göstermek için yazmadım burda. Bana bazıları inanmadı sen yalansoyluuorsun vs diyen oldu. Ben gerçekten sevmediğim bir kişiyle vede bu en yakın kişi kardeşim dediğim kişi ise gerçekten bundan yalan olmaz ve şaka yapmam. Inşallah sevdiğim kız beni anlar sadece dua ediyorum geç kalmadan anlasin diye.
Cevap sahibi+1 yılYa sen harbi safsin ha. 😊 Evladım kuzuyu kurtlar kapr bu kadar saf olmsana. Tabi ki de dediğim kadar var. Dediğimi yap sen başka bir yolu yok gibi. Sevdiğin kıza da gelirsek bir daha konuşmayı dene. Dinlemzeae de salla gitsin.
Soran+1 yılPeki abla oyle olsun. Saf değilim sadece kardeşim dediğim kişiden bunları beklemezdim ki. Sevgilimi görmek için ailesinin yanına gittim herşeyi anlattım ailesi bana hak verdi ama sevgilim konusma k istemedi heryerden silmiş beni.
Cevap sahibi+1 yılSevgilin de ayıp etmiş kardeşim. Sen üzme kendini. Böyle ahkam kestigime de bakma. İnsan güvenince kaybediyor belki de. Ben de güvendiğim insandan yara aldım. Sen haklisin kardeşim demiisn o napmis kendini çok üzme. Uzak dur. Yapican başka bir şey yok
Soran+1 yılAynen abla. Ben sadece konuşalım gerçekler ortaya çıksın isterse bir tokat daha atsin isterse yine barışmasın ama sadece beni dinlesin.
Cevap sahibi+1 yılÖyle kardeşim. Senin için de rahat eder hem
Soran+1 yılEvet ailesi öğrendi herşeyi ve onlara anlattım bana gerçekten inandılar ama bırak kızım biraz yalnız kalsin dediler ondan dolayı bende üstüne gitmek istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılHayırlı olsun kardeşim. Ssan kolay gelsin. Canini da çok sıkma.
Soran+1 yılSagolun abla sizede kolay gelsin tabiki sıkmamaya çalışıyorum.
Cevap sahibi+1 yılİyi günler dilerim kardeşim🤗🤗
Soran+1 yılTeşekkürler abla sizede ıyi günler Allah razı olsun sizlerden. Herşey için teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılCumlemizden kardeşim😊😊
Soran+1 yılAmin. By by ıyi akşamlar size kolay gelsin herşey için teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılSana da kardeşim🤗🤗
+1 yılSevseydi sana inanirdi sana inanmayan birinden ne hayir bekliyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten oyle mi düşünüyorsun beni çok severdi veya ben oyle hissettim ama benim asla yapmayacağım şeylere inanmış bana sorsa herşeyi anlatırdım ama beni dinlemedi bile bende çok üzerine gitmek istemiyorum ama zor durumdayım çok ozledim onu uykum kaçıyor hayattan soğudum.
Kuzenine alıp sevgilinin yanina gidip doğrulari anlattiracksin.
07 Yorumla
Soran+1 yılKuzenim gitmez ki gitse tamam da
Soran+1 yılYaparım bir fırsat bulabilirsem tabiki. Teşekkkürler.
Soran+1 yılSevgilimin bana neden güveni yok beni dinlemeden herşeye inanıyor. Ben ona bu gün e kadar hiç yalan söylemedim. 5 senedir sevgiliyiz dokunmadım bile beni yanlış anlar diye.
Soran+1 yılGüvensiz bir durum yok hicbir şey yapmadim hâlâ aynı gibi konuşmaya başladık ama eskisi gibi değil suçsuz olduğunu öğrendi ama bana uzak davranıyor
Senin kuzenin olayi ne?
149 Yorumla
Soran+1 yılKuzenim sevgilim ve ben evde film izlerken geldi. Bende ayıp olmasın diye gidip yiyecek içecek aldım ve eve geldim sevgilim bana tokat attı ve hiç konuşmama izin vermeden gitti. Kuzenim sevgilime benim ondan hoşlandığımı söylemiş ama oyle birşey yok. Daha başka şeylerde söylemiş ama nekadar şey söylemişse hep yalan iftira.
Soran+1 yılKim diyor sakin oldugumu ayrıca herif değil ben erkegim sevgilim kız. Baya yanlış anlaşıldı. Kuzenim de kız ve yalan yanlış şeyler anlatmış. Ben neler yaptim ama yalanlara inanmış daha ne yapabilirim. Sakin durduğumu kim söyledi yanlış anlaşılan benim tokat yiyen benim gerçekten kız olmasa ben yapacağı biliyordum.
Soran+1 yılTelefon ediyorum açmıyor beni heryerden engellemiş aileside ıyi bir insan evlerine gittim ama karşıma çıkmadı. Kuzenim gerçekten dediginiz gibi. Benden hoşlanıyor galiba bana olmadık şeyler söylüyor kendi ile ilgili herşeyi anlatmaya çalışıyor ama ben kaçıyorum ona kardeşimsin diyorum anlamıyor. Benim yanimda yaptığı şeyler hiç güzel değil beni gerçekten şeytanın planına çekmeye çalışıyor beni kandırıp tuzağa çekecek diye korkuyorum.
Soran+1 yılHayır gerçekten dövmedim ama sordum neden böyle yapıyorsun diye. Bu seferde üstüne ustume geldi kendisi ile ilgili şeyler söyledi bende neden anlatıyorsun dedim çok özel şeylerini ben duymak istemiyorum dedim ama gerçekten o an siz bile duysanız şaşırırdınız bana ne senden diyorum yanlış şeyler yapıyorsun dedim ama dinlemiyor ustume geliyor bende kaçtım
Soran+1 yılYa kardeşim cidden pis şeyler söylüyor. Zaafın vs yok ama bundan herşey beklenir aileme gidip yalan yanlış şeyler anlatır beni suçlu çıkarır. Yapmadığı şey kalmadı ki.
Soran+1 yılSonuçta kız daha ne yapayım herşeyi yaptım yok uzaklasmiyor. Doveyimmi birtek onu yapmadim.
Soran+1 yılBende zaten ondan korkuyorum şimdi bu beni suçlu çıkarırsa ben ne yapacağım elimde bir kanıt olsa.
Soran+1 yılNe küçüğü benden büyük. Vede şeytan gibi. Tamam oyle yapacağım ama inşallah başka şey yapmaz bir erkek olarak ona bakmaktan utanır oldum artık. Sanki suçlu benim gibi birde ahlaksızlık yapıyor. Sağol gerçekten kardeşim inşallah kurtulurum ondan.
Soran+1 yılHahaha vallahi sağol. Ne güzel olurdu ya keşke bana mesaj atıyor görüşelim diye ne diyeyim onu nasil kayıt edicem bir fikrin var mı.
- +1 yıl
var, gorusme teklifini kabul et bulusun yanina gitmeden once telefonun kayit programini ac butun gorusme boyunca acik dursun ha bu arada sende uzak dur benden falan deki hani bilinsin kizin sana salca oldugu gerisi kolay. yakin bir arkadasin falan varsa sahit olsun hani ailen falan sorunca soylesin iste kiz seni rahat birakmiyor falan. bence ailesi ancak o kizi durdura bilir. ister ozelden yaz daha detayli konusa bilirsiz bu konuda tecrubeliyimde. neyse sen dediklerimi yap mutlaka ise yarayacaktir
Soran+1 yılTabiki ben size takip atıyorum ama özelden yazmak için xper yetmiyor yeniyim daha.
Soran+1 yılTamam kardeşim mesaj attım ama bana evde buluşalım diyor
Soran+1 yılNasil yapayım peki ev olmaz çünkü amacını anladin galiba
Soran+1 yılBende dedim ama ev mısır olduğunda söylersin diyor gerçekten ben istemiyorum ama ev dışında olmaz diyor ne yapabilirim. Ev olmaz gerçekten ben düşüncesini gayet iyi anladım. Gerçekten şu an bana çok garip geliyor ben ona kardeşim diyorum o nediyor ya.
Soran+1 yılHayır o öğrenci arkadaşları ile eve cıktı 3 kişiler.
Soran+1 yılNeden kapıda mi konuşalım kapıda konuşmaz ki o oyle
Soran+1 yıl20 yasindayim
Soran+1 yılYa gerçekten güzel kız ama ben kardeş olarak düşünüyorum. O 21 veya 22 olması lazım. Gerçekten ona kanmaktan korkuyorum evet.
Soran+1 yılYan yana ister istemez geliyoruz. Aileden dolayı. Çözülsün derken kardeşim sedece o benden büyük ve çok uyanık yoksa yaşım küçük değil ama beni gerçekten elinde oynatır çok zeki ve şeytan gibi.
Soran+1 yılYa kardeşim gerçekten oyle birşey düşünme sadece ben çözüm bulmak istiyorum ama karşımdaki şeytan. Ben asla kardeşim dediğim kişi için başka duygular hissetmem beni yanlış anlama benim neden hoşuma gitsin.
- +1 yıl
kardesim kizdan korkuyorsun, eve cagiriyor gitmek istemiyorsun cunku biliyorsun iradenin zayif oldugunu, e sevgilinle barisamiyorsun bile, resmen kizdan korkuyorsun. tamam seytan falanda o kadarda deyil yani sende erkeksin neticede guven kendine ya. sana mis gibi plan soyledim nasil uygulayacagini dahi bilmiyorsun, hala eve cagiriyor ne yapayim diyorsun, sunlari sunlari yap diyorum bu seferde ona kanmaktan korkuyorum diyorsun, e ben daha ne yapiyim? sen bence bir sey yapma.
Soran+1 yılTamam korku derken beni dövecek değil. Iradem zayıf değil ama ne bileyim ilk defa böyle birşey oluyor vede kardeşim dediğim kişi bunu yapan. Siz olsanız benim yerimde eminim sizce çekinirsinuz kardeşim. Evine giderim ama arkadaşları olduğunda gideceğim ozaman daha mantıklı olur.
Soran+1 yılSevgilimin ailesi bile inanmadı böyle bir şey yapacağıma. Ailesi ile oturdum konuştuk gerçekten bana inandılar çünkü beni sevgilimde dinlese inanır.
Soran+1 yılAyıp ama kardeşim gerçekten sevmesem ve suçsuz olmasam neden ailesinin yanına gideyim ki.
Soran+1 yılAma artık hayırlısı olsun birgün beni anlar ve ne yaptığını bilir inşallah.
Soran+1 yılDaha ne yapayım kuzenimi gerçekten konusturacagim. Ama sevgilim bana gelmeden gidemem çünkü aileside söyledi biraz yalnız kalsin konuşmaya gelir dedi. Ben bu zamanda ona suçsuz olduğum u kanıtlamak için bilgi toplayacağım.
Soran+1 yılBarıştık suçsuz oldugumu öğrendi ama uzak davranıyor hâlâ.
Soran+1 yılUzak duruyorum tabikide girmiyorum4 bile kıza yalan söylemiş benimle yattı demiş. şu an yinede soğuk suçsuz olduğumu bir sey yapmadigimi biliyor ama oyle
+1 yılboşver milletin lafıyla iş yapanla bir ömür geçmezdi zaten..
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet galiba
Ya bunu bende yapmıştım ama gerçekten kızdan çok nefret ediyordum kuzeninde o yüzden yapmış olabilir kfdjklasjf
03 Yorumla
Soran+1 yılIyide beni hiç dinlemeden onun her söylediğine inanmış o kuzenimi dost zannetmiş. Yani bu kendisi benim oyle şey yapacağıma nasil inanır ki.
Soran+1 yılYa ben hiçbirşey yapmadim cidden olmayan şeyler anlatmış kuzenim pis şeyler anlatmış insan nasıl sormadan ona inanır ki.
Demek ki kuzenin gözü varmış sevgilinde yoksa ne diye iftira atsın sana, çocukta inandıysa eğer ortada ilişkiniz adına yapacak bir şey kalmamış demektir
04 Yorumla
Soran+1 yılKuzenim kız sevgili de kız ben erkegim. Iftira atılan benim
Soran+1 yılYa ne bileyim benim ilk aşkım ve gerçekten çok seviyorum uzun yıllar oldu sevgililigimiz yani hiç değilse beni dinleyip ayrılsaydı. Siz bir kız olarak daha iyi bilirsiniz sonuçta sizin hem cinsiniz oyle diyorsanız oyledir.
+1 yılKıskançlıktan mi yapmis acaba😱
02 Yorumla
Soran+1 yılBilemem neden yaptı ama benden hoşlanıyor gerçekten şu an ben acı çekiyorum.
Soran+1 yılIftira attı ve sevgilim buna inandı bana hiç sormadan çekti gitti neler neler yaptim ama hiç cevap vermedi bana
kuzenini uyar amacını sor ne ayaksın kızım de :)
05 Yorumla
Soran+1 yılAmacı belli zaten ne olduğunu da biliyorum
Soran+1 yılGönlümde yok ama kafam çok karışıyor.
Soran+1 yılAmin diyelim şu an konuşuyoruz suçsuz oldugumu öğrendi ama uzak davranıyor bana karşı soğuk.
Kuzenin de bir çekememezlik var sanirim
015 Yorumla
Soran+1 yılGaliba oyle bana biraz farklı davranıyor bu ilk değil yani kimle konuşsam aramı bozuyor. Bana biraz farklı yaklaşıyor ben ona kardeşimsin diyorum sonradan böyle şeyler yapıyor.
Soran+1 yılOyle yapıyorum ama beni mi takip ediyor anlamadım ki ben sevgilimle evde oturup film izliyordum onda geldi bende dışardan yiyecek şeyler almak için gitmiştim geldim ki durum böyle.
Soran+1 yılBirazda bana ilgisi var ama ben ona sen benim kardeşimsin diyorum anlamıyor galiba özel hayatıma karışıyor herşeyime
Soran+1 yılEvet kız tabiki erkek kuzenlerim neden böyle şey yapsın ki
Soran+1 yılBen onu kardeş gibi görüyorum ama o bana farklı davranıyor.
Soran+1 yılBen gerçekten ona kardeş gözüyle bakıyorum. Tamam güzel kız ama ben ona kardeşim diyorum. O benim üstüme üstüme geliyor ve zor durumda kalıyorum bana kendi güzelliğini göstermeye çalışıyor ama bende oyle bir duygu yok ona karşı. Onu kendimden nasil soğuturum.
Soran+1 yılGerçekten onu tanısan anlarsın. Beni haksız çıkarır ve ailelerin arasini bozar. Ama onunla benim aramda birşey geçemez gerçekten bir erkek olarak bana yaklaşmasından korkuyorum. Çünkü insaniz nefsimiz var ve beni kandirmasindan endişeliyim.
Soran+1 yılSeviyorum ama beni dinlemeden gitti bilmiyor ki ne haldeyim gerçekten kaç gündür rahat uyuyamiyorum. Suçsuz yere bir kızın iftirası beni ne hallere düşürdü.
Soran+1 yılBirde kuzenim olacak benim neden böyle yapıyor.
+1 yılKuzenin sevgilinden nefret ediyordur :)
01 Yorumla
Soran+1 yılKuzenim benden hoşlanıyor ama ben ondan hoşlanmıyorum yalan şeyler anlatmış bizi ayırdı.
+1 yılÖyle biriyle muhattap olma zaten
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani kuzenimlemi yoksa sevgilim olan kişi ilemi
- +1 yıl
Seninle konuşması gerekirdi tabi güven sarsmadiysan
Soran+1 yılGerçekten ben oyle birşey yapmadim tamamen iftira
- +1 yıl
Bosver o zaman
Soran+1 yılGerçekten benim hiç bir suçum yok isterseniz takip atayım özelden yazarmisiniz.
- +1 yıl
Hayır
Soran+1 yılTamam
+1 yılsana guvenmiyosa boswer
01 Yorumla
Soran+1 yılGaliba evet ama bir iftira ile böyle yapilirmi
+1 yılSeni kıskanıyor olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten kız olmasa yapacağı biliyorum ama malesef. Ya beni kıskanmak nedemek ben ona kardeşim diyorum.
+1 yılSevgilinde gözü vardır şerefsizin...
00 YorumlaKuzenin kuzen degilmis, sevgilin sevgili degilmis.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın galiba
+1 yılSeni sevmiyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır gerçekten sevgisinden eminim ama o iftiralar ole bence normal hayatta yapmadigim şeyleri söylemiş ona.
+1 yılkuzenin sana aşık
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten oyle. Ama bana çok özel kendi şeyini anlatmaya çalışıyor yaptığı doğru değil ki.
+1 yılgözü vardır 😒
05 Yorumla
Soran+1 yılZaten benim üstüme geliyor afedersiniz pis şeyler söylüyor kendisinin özelinden banane bana anlatmaya çalışıyor.
- +1 yıl
Görüşmemeye çalış muattap olma bence sevgilin de buna inanıp senden ayrıldıysa oda pek düzgün sayılmaz benceeee 😑
Soran+1 yılEvet oyle tabiki gerçekten haklisiniz. Zaten görüşmüyorum.
- +1 yıl
Akıllıca 😘
Soran+1 yılOyle gerçekten bana kendi özel şeyini anlatmak isteyecek kadar rezil birisi.
+1 yılgit kuzenini çük
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuzeninle konus
01 Yorumla
Soran+1 yılNe konusayim ki
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kuzenim sevgilime benim hakkımda iftira atmış vede sevgilim buna inanıp benden ayrıldı, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler