Güncellemeler
+1 yıl
Aradım cevap vermedi... Yazmayı düşünüyorum gururu bahane edemem ne yazmalıyım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kesinlikle çok geç olmadan konuş onunla
Bence arayınca dahay çok heyecanlanırsın mesaj at
3 hafta önce engel kaldırıp istek atmıştı babası öldüyse eğer yalnız kaldı yanında birisinin olmasını istedi öyle olunca yazar diye istek attı diye düşünüyorum ama rahat olmaya çalışıcağım mesaj atarsam çok umursamadığımı düşünür bence zaten açmaz da :/
Görüşme ihtimalin var mı? Kendinden eminsen ara. Heyecanlanıp da konuşamazsan boşa gitmesin. Ama gerçektrn değer istiyorsa verdiğin değeri göster
Aramızda yüzlerce kilometre var maalesef. Şu an stresliyim ama yarın akşam sakin olursam eğer arayacağım
İnşallah ben inanıyorum. İçinden gelenleri rahat bir şekilde söyleyeceksin. Samimiyetine inandırabilirsen gerisi zaten hallolur
Biz olmayız artık mesafeleri bahane etti başkasını unutamıyordu beni sevmiyodu sadece yanında olmak için kendinin nasıl olduğunu öğrenip babasını soracağım sonra da iyi olmasını istediğimi kötü hissedersen yaz tarzında konuşacağım o mutlu olsun da ben başka birşey istemem artık ben kendimden vazgeçtim
Fedekârlığınla gurur duydum
Öyle olması gerek gerçekten seven herkes yapar bunu, içinde bir umut bile olsa olmayacağını bilince artık kendinden vazgeçip onu düşünüyorsun
Umut önemli tabi
Aynen öyle nedense bende hiç tükenmiyor hep umut verici şeyler yapıyor ama icraat yok işte
Umut kalıcıysa bir süre sonra cesaret de geliyor
Gelse ne olucak ki istemiyor sonuçta
Ama alışabilir. Alıştıktan sonra da başkasını unutabilir
Eski mesajları okuuştum geçen demişti zaten beni burdan güldüren tek sensin diye. Konuşmuyorken arkadaşı da bana demişti o seninle birlikte diğerine alıştı unutma düzeyine geldi demişti. Yine de bir umut bekliyorum
Vazgeçme bencede yolun sonu aydınlık. Bu anlattıklarından sonra daha bir tatmin oldum.
Ya zaten uzaktan bakıyorum bazen hayaller, düşünceler daha birçok şeyde ortak noktamız var bir kavuşsak bırakmam onu öyle seviyorum diye çıkıp 3 ay sonra ayrılanlar gibi falan da değil direk evlenmek istiyorsun
Yaş kaç?
17 yaşındayım
Evlilik dedin ya
Şaşırdım yani
Yani sevdiğimden öyle dedim yaşım gelince evlenicem tabiki
Ben her türlü tuhaf bakarım sıkıntı yok. Bireysellikten değil
Anladım. Nasılsın diye mesaj attım bu arada aradım cevap vermedi mesajı bekliyorum
Konuşur bence kendini topladıktan sonra
görüldü atarsa bekleyeyim bir süre yoksa üstüne birşey yazayım mı
Önce bekle sonra yazarsın
yardımınız için teşekkürler
Rica ederim
Sen desen daha iyi gereksiz ciddiyeti kaldıramam
Evet
arayayım mı direk yazayım mı