İngiltere'de yapılan bir araştırma, ilişkiler sonlansa bile fotoğrafların saklandığını ortaya koydu. Friends Reunited sitesi tarafından yapılan bir araştırmaya göre erkeklerin %56'sı eski sevgilisinin fotoğrafını saklarken daha duygusal olan kadınlarda bu oran yüzde 61'e çıkıyor.
Erkeklerin ve kadınların çoğu, eski aşklarının fotoğrafını bilgisayarlarındaki gizli dosyalarda, kilitli çekmecelerde, ya da tavan arasında saklıyor.
Sizce eski sevgilinin fotoğrafı neden saklanır? Siz saklar mısınız?
Unutulmak istenmediği için unutamadığı için ya da onca yaşanılan şeyleri bir kerekte hiçmişçesine silip atamadığı için ya da hala onu sevdiği için çok kalbini kırdığı için belkide eskiyi özliceği için qma atmayan kişi gerçekten sevmiş kişidir ayrılan tarafın fotoğraf saklıcağını düşünmüyorum çok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın
Hatira anı vesaire biz nefretle unuturuz. Sileriz, yakarız, çöpe atarız ama saklayan da varmış. Sahip olmadığımız şeyi elimizde tutmak istemiyoruz. Ama sahip olmadığımıza da olana kadar direniriz bazen.
valla hiçbirzaman hiçkimsenin fotoğragını telefonuma yüklemedim bile saklamadımda ama kendiellerimle onun resmini çizdim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Insan sadece hayatında iz bırakmış kişilerin anılarını saklamak ister. Hiç bakmasa bile en azından kenarda köşede orda olduğunu bilmek ister. Iste bu sebeple saklanır. Atılmaz, atılamaz hep doğru an beklenir. O doğru an da bir türlü gelmez...
En İyi Cevaplar