tanıdığınız varsa nasıl insanlar malatyalılar
Soru detayların çok uzun ya da çok kısa! Lütfen tekrar dene.
Soru detayların çok uzun ya da çok kısa! Lütfen tekrar dene.
evet vardi. cok yakin arkadasimdi.. ama cok gecmeden farkettim ki, beni kekliyormus. surekli yalan soyluyor, kendinice birseyler kanitlama pesindeydi, herkesin kendisiyle ilgilenmesini istiyordu. bir gun kafasini, baska gun kolunu bacagini kriiyordu. her gun basindan bir olay geciyordu mutlak!
surekli erkeklerle konusyordu vs..
neyse. herkes bir degildir sonucta.
Malatya delilerinle ünlüdür. İnsanlarındada vardır delilik. Ama iyilerdir. Napisen,imisen diye konuşurlar. Paragozdurler. Erkekleri deli olur,erkek arkadaşımdan biliyorum. Maçolukları bazen tutar. Bazense kuzu gibi olurlar. Ama kızları,kızları diyorum başka bişey demiyorum. Çok sinsi oluyorlar. Yani kısacası. Malatyadan damat alcan ama gelin almıcan arkadaş. Bu kadar basit.
Malatyalı tanıdıklarım...
Kadınlar: Gayet insanlık açısından iyidirler. Ben zeki kısmına rastladım. ablam sayılır 2 3 dil biliyor..
Erkekler: Burada hem abim hemde kendi yaşatımda tanıdığım var erkekleri gayet efendi söz dinleyen kişilerdir. yani toplumdaki en ağır başlı kişilerdir.
benim üniversitede önce yurttan oda arkadaşım, sonrasında da ev arkadaşım vardı malatyalı üniversite biteli 3 yıl oldu halen görüşüyoruz. herşeyden önce sen nasıl bir insansın ve nasıl insan derken hangi konuda? 5 parmağın 5ide bir değil tabiki..
Cevap
16Cevap
benim bir tanıdığım insan oldu harika bir arkadaş zor durumda arayıp yardım isteyeceğim yegane insanlardan birisi
arkadaşımın eşi malatyalıydı eşini aldattı tabi herkes bir değil bunu da söyleyeyim
her yerin iyiside var kötüsü de, genelde temiz insanlar ama herkes farklıdır standartlaştırma..
Temiz Anadolu insanı. Merttirler sıcakkanlı bileğine yüreğine sağlam
eski patronum ve ailesi malatyalı .çok iyi insanlardır .hepsine ve sizlere saygım sonsuz .
eski sevgilim malatyalıydı.bana yaptığı şerefsizliği kimse yapmadı.ama bir arkadaşım var malatyalı 20 senelik arkadaşım kardeşten ötedir.kısaca kimin ne olduğu belli değil genelleme yapma
On numara insanlaradır... en azından benim tanıdıklarım...
hayatım boyunca malatyalı tanıdıgım bırı oldu evet
ıyı ınsanlar bence...benım aklımda hos anılarla kaldı
komşumuz vardı malatyalı iyi insanlardı fakat biraz cimrilik vardı.
3 tane tanıdığım var.hepside iyi insanlar.
seni istemeye gelecek çocuk malatyalı mı yoksa?
4 tane malatlayalı tanıdım,hepside şeker gibi insanlardı.
var ve çok iyiler ayrıca bir yerdeki herkes aynı değildir
Tanıdıklarım ıyı ınsanlardı. kötüsünü görmedım hıc. Severım malatyalıları.
ben malatyaliyim iyide sayilirim
çok iyi insanlar anadolu insanı diyebilirim
Çok iyi temiz insanlar
Ben Malatya da yasiyorum yerlisi genelde iyidir
ahmet kaya malatyalıdır.
hepsi kayısı yiye yiye kayısı gibi olmuş
En sevdiğim genellemelerden.yapma bebeyim
Kemal Sunal Malatya'lı galiba
Tanıdığım varda aramın iyi olduğunu söyleyemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar