Burda yatmayanlar ahlaklıdır yatanlar namussuzdur demek istemiyorum size göre yönünü soruyorum? Sizin hayatınızdaki yönünü?
Ben kararsız kaldım. Hicbirsey yasamama rağmen istesemde olmaması gerektigini düsünüyorum. Sevgilim çokta tatlı geliyor bana :(( tek problem günah falan dinlemiyor. o yaşamış zaten ona ait olmami istiyor. Bir kizin ilki olmak o kadar önemli mi?
Sevgili kardeşim türk örf ve adetleri Gelenek göreneklerini dikkate alarak düşünmenizde yarar var. Yok şu yüzyılda yız artık bu zihniyetmi kalmış, aaaa böyle düşünenle benim zaten işim olmaz der ve anlık duygularınıza yenik düşüp bekaretinizi kaybederseniz ardından senelerce de altında ezilirsiniz. Bunu yapan nasıl ki biz erkeklersek yarın YEREN yine bizler oluyoruz böylede nankör ve acımasız bı tarafımız var.. kendinizi kullandırtmayın doğru zamanda doğru kişiyle hayatınızı birleştirin yaşamak istediğiniz ne varsa da dibine kadar yaşayın...
Sen bilirsin. Kimi insan birden fazla kişiyle olmayı gururuna yediremediği için bile evlenmek istiyor. Bakire olmadığını başkasına söylemek bile ölüm gibi geliyor yani.
İlk ve son kavramlarının degeri yoktur. Çünkü en iyisi bu duygusal anlamda seni mutlu eden anlamında aranızdaki ikilki yogunlugu anlamında en iyisi hep hatırlanır hissedilir.
Biliyorum 1yıldır şu lanet sitede farkli hesaplarlayım. Allah bilir 400 ü bulmuştur hamilemiyim sorusu gördügüm. Zaten yapamam ben çok utanırım. Ama seviyorum onu. diyim bakalım kabul etmesse ayrılcaz mecbur çokta tatlı ya 😍
hiç bir önemi yoktur, buna anlamlar yüklemek saçmadır gereksizdir hayal kırıklığı yaratır, bir insanın eğer olacaksa en önemli şeyi sonu olmaktır ilki değil... Bütün erkekler ilgisini çeken kadın ilk kendisiyle olsun ister, bu bir çeşit ego tatminidir.
Ben ilki ya da sonuna bakmam ilişki sonucu ne olacak ona göre bakarım, sadece amaç erkeğin ya da bayanın rahatlamasımı yoksa ileriye dönük bir durum söz konusumu ona bakarım
Akıllıca olan gerdeği beklemek ama zaten yattıysan ve bekaret gittiyse ha bir olmuş ha onbir ne farkedecek ki meşru olmadıktan sonra.. evlenirsen helali olursun kocanın ve tek eşi tek kadını
En İyi Cevaplar