Soru ilk okunduğunda ne kadar negatif elektrik yaysada Kendi adıma iyi niyetli bir değerlendirme de bulunmak istiyorum. Hepimiz belli dönemlerde Kafa dinlemeye ihtiyaç duyabiliriz.. Kimi Zaman aşırı stresten kimi zaman ani gelişen durumlara verdiğimiz aşırı tepkinin vücuda oluşturduğu baskıdan kimi zaman da ihmalkarlık tan.. bunu sorgulamamak gerek.. Düzenli olmaması kaydıyla böyle bişeyle karşı karşıya kalırsam bu durumu anlayışla karşılar ve saygı gösterirdim tam tersi olması halinde de saygı gösterilmesi ni beklerim..
Bunu bende çok yaparım kendimle yüzleşip aslında hatakar doğrular yanlışlar nedir sorgulamam gerekir bazen hiç bir sey yapmadan sahilde oturup dalgaların müziğini yildizlarin ışığında sahnem misali izlerim kisaca izin veririm bazen yanlız kalmak kendini yeniden kesfetmektir
Gezebilir. İstiyorsa arkadaşları ile şehir dışına da çıkabilir. Benim için sorun olmaz. Yeter ki aradığımda telefonunu açsın, mesaj attığımda mesajıma geri dönsün.
Nereye ve kiminle gideceğini söylerse problem olmaz diye düşünüyorum. Sonuçta o da bir birey ve hobileri olabilir. Her zaman olmamak kaydıyla izin verebilirim. Bensiz nefes bile almamalı çünkü. öylede kıskanç bir bireyim. 😅
En İyi Cevaplar