Namus sabıkası olan evlilik vaadiyle kandırılmış ama yarı yolda bırakılmıs ya da saf temiz sevgisi kullanmıs evlilik düşünen?

Hadislerde kınama kınadıgını yasmadan ölmezsin ama inanın ağladım hele hele Daha önce acıp bakmadığım Kuran mealini acıp okudugumda ne kadar kötü bişey yaptığımı anladım intihar vesvesını bıle fısıldadı seytan kulağıma dur dedim bu bana son oyunun o kadar kolay değil actım tevbe ayetlerini Rabbimizin rahmetimden ümit kesmeyin lafı dank etti kafama halit ertuğrulun kendini arayan kadın kitabını göz yasları içinde okudum Bide Allah tevbe eden genci sever ayetini okuyunca geçmişe bir tövbe edip dinime sarıldım Cünkü Rabbimin ayetinde dediği gibi tevbe edin sizin için bu daha hayırlığı dediği gibi sonra evlilik mevzunu düşündüm artık bu yolda sırt sırta yürüceğim bir eş lazımdı Nur süresinin 3. ayetini okudum bide bazı alimleri tevbe ettiğin için evlenebilirsin istediğin kişiyle diyolar diyanetinden tutunda cübbeli hocaya kadar hatta mezhebimde caiz ama benim sorumlu olduğun sınavda Kitapda belli o yüzden temiz inançlı kapalı bir kere aldanıp sonra benim gibi pisman olmus tevbe etmiş birini arıyorum ben kim olursa olsun evlenirim ya da evlenir dediğniz kimse varsa yazsın cunku günahı acıp daha fazla günaha girmek istemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
mesaj atamıyorum yeni hesap çünkü
Namus sabıkası olan evlilik vaadiyle kandırılmış ama yarı yolda bırakılmıs ya da saf temiz sevgisi kullanmıs evlilik düşünen?