Sevgilimi aldatmak üzereyim, yardım!

Merhaba arkadaşlar. 25 yaşındayım. 2 kez aldatıldım. Biri en yakın arkadaşımla aldattı. Diğeri hiç tanımadığım biriyle. İlk seferi en yakın arkadaşımla olması sebebiyle daha vurucu gibi gelse de 2.si daha önemliydi çünkü üniversitede tanışmıştık ve birbirimize çok bağlanmıştık ve kız çok namuslu biriydi aklımın ucundan bile geçmezdi böyle birşey. 1 yıl güzel bir ilişkimiz oldu. Ardından böyle birşey öğrendim ve ayrılmak istedim. Ardından durumu anlattı çok ağladı sadece bir öpücüktü nasıl olduğunu bilmiyorum çok pişmanım falan filan. Neyse bir şekilde bunu da affettim ve içime attım. Şimdi toplamda 3 yıldır beraberiz ve herşey iyi gidiyor. bana deliler gibi aşık evlilik planları falan bile yapıyor. ama ben onu, onun beni sevdiği kadar sevemiyorum. yinede çok seviyorum. benim içimdeki o aldatılma travması bazen içimi kemiriyordu ve hatırladıkça kötü oluyordum ve ilerde diyelim ki evlendiğimizde sürekli aklımın ucundan geçip beni huzursuz etmesini istemiyordum. şimdi aradan 2 yıl geçmesine rağmen bilinçaltımda o olayın durduğunu ve birgün patlak verebileceğini düşünüyorum. bu yüzden bir nevi durumu eşitlemek adına bir kızla tanıştım ve kaynaştım. bikaç kez buluştuk iyi anlaşıyoruz. beni yatağa atmak için kuduruyor desem yeridir. sürekli davet ediyor bir şekilde erteliyorum. kız rahat bir kız ve sevgilim olduğunu biliyor. ama sevgilim hakkında bir muhabbetimiz olmadı. bir sonraki davetini kabul edip onunla birlikte olmayı düşünüyorum. sadece kendi düşüncelerimi rahatlatmak içimi feraha kavuşturmak için. kesinlikle sevgilimin bunu öğrenmemesini istiyorum. intikam gibi birşey değil. sadece bilinçaltımdaki o travmayı biraz bastıracak bir eylem olacak. çok uzun yazdım ama kusura bakmayın. sizce bunu yapmalı mıyım? akıl sağlığım açısından çok iyi olacak ve sevgilime daha da bağlanacağımı ve ilişkimizin geleceğinin sağlıklı olacağını düşünüyorum. ama bir yanım da yapma sen böyle dürüst, iradeli kal, elbet mükafatını alırsın diyor. Şu an bunu yapmam gerektiğini düşünen yanım %80 baskın ve çok yaklaştım. yardımınızı bekliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Dün gece aldattım malesef. Malesef diyorum ama pişman değilim. Çok güzel bir tecrübeydi. Malesef dememin sebebi her ne olursa olsun bunun yanlış olduğunu bilmemdi. Biraz garip hissediyorum. Önümüzdeki günlerde nasıl hissederim bilemiyorum. Şu açıdan biraz kötü hissedebilirim ki kız ne kadar rahat olsa da bana bağlanır gibi oldu ve daha fazla bişey olmayacağını söyleyince üzüldü. Üzüntüsünü gözlerinden okudum. Kötü bişey yaptım sonuçlarına katlanıcam. Umarım kimse üzülmeden atlatır bu durumu...
Sevgilimi aldatmak üzereyim, yardım!