Kimi sevsem, onun hep uzakta bir sevdiği vardı, unutamadığı ilk aşkı ya da onu t... erk edip giden sevgilisi... Kimi derinden sevsem, o bir başkasını derinden hatırlardı. Öylesine çok sevdim ki onları, başkalarına duydukları sevgiyi anlatmalarını sessizce, içim acıyla kanayarak dinledim. Beni yitirmekten hiç korkmadılar; çünkü onlara göre fazla iyidim; bu yüzden ilk anda vazgeçilebilirdi benden.
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu çok tanıdık. Birinin senin üzerinden yararlanmasına izin verme. Beni sevebilir belki bir gün deme. Sevmiyor sen yaptıklarınla kalıyosun
Gerçek aşk sevgilinin bütün kusurlarını görür ve sever... Aşk inanmanın şiiridir. Aşk şüphe etmez. Aşk kıskanmaz. Aşk iğrenmez. Aşk çirkin bulmaz. Aşk küçümsemez. Aşk bencilliğin, kendini sevgiliden daha üstün görmenin, buhranın ve kötümserliğin tam zıddıdır. Aşk istemez, yalnız verir. Aşk bir mücadele değil âhenktir... Aşk bunun için ilâhidir... Gerçek aşkın bir tek değişmez vasfı vardır: Tükenme zlik... Aşk engellere ve hücuma uğradıkça kuvvetlenen ihtirastır. Rakipsizdir, yenilmez... Aşk kendi saadetini bir başkasınınkine feda etmektir... Mârifet bize yâr olmayan sevgiliyi kalbimizin içinde öldürmek! İşte en haklı, en mâsum, en kudretli ve en muhteşem cinayet.
Ewet var ama en zoru da onunla arkadaşsaniz. Onu beğenenler oluyor onun arkadaşı olduğunuz ve yanlış anlaşılmasını istemediğiniz için ses çıkaramıyor sunuz sanki kalbinizi deliyorlar. Sonra o da size arkadaşıymış gibi bakıyor ama sen onun tenine sarılmak istiyorsun uzaktan bakmak diil...
Olmaz mı? Her gördugumde ayrı bir guzel gelir doymak bilmez gönlüm onu seyr etmeye dönmez gözüm baskasına meyletmeye..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Var nalet olasıca 😞 sürekli ona beni seviyor musun diye soruyorum. Şerefsiz seviyorum diyor. Ama biliyorum, sevmiyor. İçşmden sürekli beni neden sevmedin diyesim var 😞
Mazhar alanson ve cem yılmazın oynadığı bir filmde mazhar alansonun sorulan her soruya bilemiyorum bilmiyorum bilemiyorum altan.. şeklinde cevap verdiği sahnelerden kafası karışık ne diyeceğini bilememek anlamına geliyor. Ben de bu soruya ne diyeceğimi bilemediğim için bunu yazdım :)
En İyi Cevaplar