Alıcı gözüyle yani
Bakar
Bakmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Seviyorsa ve prensip sahibiyse bakmaz sadece güzel der geçer o kadar. güzel bir ilişkisi varsa bazı şeyleri aşmışssa zaten bakmaz şöyle bakmaz alıcı gözüyle bakmaz güzel diyip bakabilir kadınlar da yapıyor ama öküz gibi bakmak veya partnerinin yanında başkasına bakanlar var geçtim bunu kadın da yapıyor bunu erkek de. bu daha büyük bir ayıp zaten. alıcı gözüyle senle veya sensizken bakan insandan ilişki bekleme bilmem ne buddy olur ancak. aklı ve ruhu sana sadık olmayan fiziken yanında çok durmaz gider bir gün zaten.
Bakar bakar.. Bunu herkes de yapar :) Kötü düşünmez belki , '' nasıl da güzel baksana hayatım böyle bir çocuğumuz olsun'' falan der geçiştirir.. ne bileyim bakar işte :))
Ohoooo hemde o biçim bakar ne sevgilisi evli bile olsa bakar sen de amma acemisin erkekler konusunda :-))
Millet 40 yıllık karısını aldatıyor
Sevgili mi bakmayacak
Cevap
9Cevap
Ben bakmam bakarsada sevmiyordur. asıl aşk insanı kör eder sevdiği kızdan başkasına ihtiyaç duymaz.
Göz bu ister istemez bakar sende bakıyorsun bende bakıyorum yalana dolana gerek yok
Bakabilir veya bakmayadabilir bu kisiye gore degisir
Şerefsizse karakteri yoksa bakar sonra adamım diye gezer
Kurana el mi bastı bakmayacam die imza mı attı cezamı yer bakarsa
Bakar yavrum bakar
Bakma Sen İnsanların ''İyi İnsan Arıyorum'' ''Sevmeye Sevilmeye Açım'' Dediklerine.. Biraz Verdikten Sonra Doyan Nankörleşiyor Usta.!!
Benim yasadigim durumu anlatmissin iyiydikte noldu. Cok sevende ben cok acıyan da
Cok fedakarlik yaptim nanköre
Paylaştıkça çoğalır her şey dediler biz paylaştıkça neden eksildik Hanımefendi
Soguttular yeminle
Evrim teorisine inanıyorum ben Hanımefendi yoksa sevdiğim bir insan nasıl sovdugum bir insana dönüşebilir
Haklisiniz
Bakarsa bn gözünü oyardim bakmamalida bakiyosa sevmiyodur gözü dışardadır bu doğru değil
Karakterine bağlı bir durum
elbette bakar sevgilisi var diye kör mü olsun
Bakabilir ama iyi bir insan bakmaz
Hadi sevgilisi yoksa nerden biliyorsun?
bakmaz
Karakter meselesi.
bakar bakar
Yaş kaç acaba.
Kisiye gore degisir.
Bakiyorlar
Bakar
Bakar aga 😃