Sahsa denmesi onemlo degil o tarz kelimeleri konusmasi problem. Seni hicten sayan bir erkek sana saygisiz davranir bu sekilde. Birazcik korkmali cekinmeli boyle kufur yazarsam ne dusunur demeli
Bana küfür et demedi ben ona dedim normalde böyle konuşmam ben yani ağzım bozuktur felan dedim oda sen olduğun gibi ol sorun yok bana dedi öyle diyince böyle oldu 😂😂
arkadaşlar küfürleşme ne zamandan beri samimiyet göstergesi oldu sokakta biri size etse küfürü cinayet sebebi olur iken sizler nasıl içinize sindirebiliyorsunuz küfürleri üstelik gülüyor "SAMİMİYET" gözüyle yaklaşıyorsunuz özellikle sevgililerin küfürleşmesi çok daha ayıp herşeyden önce saygı olmalı
Küfürsüz konuşma mesajlaşma resmiyet anlamına mı geliyor? Saygılı konuşmak mesajlaşmak varken küfür niye sokakta başkası etse o küfürleri zorunuza gider heleki sevgililerin birbirine küfür etmeleri iğrenç haaa küfürü yiyen kızda kendini sorgulamalı ben bu kadar basit bir insan mıyım diye içine sindirebiliyorsa sıkıntı yok para karşılıği kendini satanlarda aynı dilden konuşuyorlar çünkü.
Orda şahsına etmedim ağızalışkanlığı olarak edilen bir küfür, samimi olduğun biri küfür ettiğinde ciddi bir anlam olarak algılama sın ama sokakta tanımadığın biri ettiğinde ciddi bir şey vardır ve ediyordur
küfürün masumiyeti olmaz erkek erkeğe küfürleşmeler olur ( her ne kadar tasvip etmesemde ) ama bir kızın olduğu otamda küfür edilmemeli ağız alışkanlığı olmuşsa o daha kötü düşün bacın sevgilisi ile küfürlü konuşsa mesela bu da normal midir ne de olsa ağız alışkanlığı topluma sirayet etmiş herkes küfürlü konuşmayı normal sıradan bir konuşma olarak görüyor gülsek mi ağlasak mı bilmiyorum
Ağızalışkanlığı deyip bu durumu normal görmenden dolayı dedim gül diye benim niyetim seni yargılamak değil ben sadece hayatınızdan küfürü agızalışkanlığı yapmamanız hele bir bayanın olduğu ortamlarda biraz daha dikkatli olsanız daha da değer kazanırsınız muhabbetiniz keyif verir.
En İyi Cevaplar