Arkadaşımdan hoşlanmaya başladım, ne yapmalıyım?

Merhaba, aynı bölümde okuduğum 4 yıldır arkadaşım olan bir çocukla 6 aydır falan baya yakın arkadaş olduk. Aramız çok iyi yani birbirimizin evinde falan bile kalabiliyoruz arkadaş grubumuz aynı çünkü.. Neyse ben ona karşı bir farklı hissetmeye başladım ama böyle hissetmek istemiyorum. Arkadaşlığımız çok güzel ama sevgili olabilecek biri olmadığını hissediyorum hatta biliyorum. Klasik özel okula giden zengin yakışıklı tiplerden gibi... Bir sürü kızla birlikte olmuş yatmış kalkmış birisi, geceleri seven birisi yani aşk hayatı bana çok ters. Ama benimle konuşurken çok aklı başında, hayatı ciddiye alan yüzünü gösteriyor, dersleri çok iyi not ortalaması falan bölümde ilk 3'e girer zaten. Bana çok farklı davranıyor herhalde arkadaşı olarak gördüğü için diye yorumluyorum :( Sanki iki kişiliği var gibi bu da kafamı karıştırıyor. Bana önem veriyor gibi, arkadaş grubumuz bazen ikimize takılabiliyor +18li şakalar falan şeklinde ama mesela ben sarhoşken falan bile hiçbir karşı cins harekette bulunmuyor yani bu da beni üzüyor mu yoksa böyle kalmasını mı istiyorum anlamıyorum. Bana kadın gözüyle bakmayacağını biliyorum, zaten ciddi şeyler aramıyor bir de iyice ona tutulursam aramız soğur hatta benden kesin uzaklaşır gibi düşünüyorum. Arada kaldım ve bitirme tezimle uğraşmam gerekirken kendimi onu düşünürken buluyorum. Ne yapmam lazım bundan kurtulmak için :(
Arkadaşımdan hoşlanmaya başladım, ne yapmalıyım?