Evlenme teklifi ile ilgili en önemli unsur, kendi yaratıcılığınızdır..Özel bir evlenme teklifi için birçok şey yapmak mümkündür. Evlenme teklifi her yerde ve her zaman yapılabilir. Sokaklarda, parklarda, restoranlarda, evde, dışarıda, arkadaşların ortasında, ailenin yanında… Yeter ki, evlilik ile ilgili kararınızı vermiş olun..
Sizce evlilik teklifi, klasik mi olmalı yoksa çılgın mı? #Meczup
Mum ışığında yemek
Gece sahilde yerde mumlar ve kırmızı güller
Ana caddelerden birisindeki pankart/billboard üzerindeki yazı ile
İki bisküvi katmanı arasında
Kendine verilen görevleri takip ederek sonuca ulaştığı bir oyunla.
Su altında
Poyraz Karayel tarzı ;)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evlilik teklifi için yaratıcı ve alternatif fikirler nelerdir? Sizce evlilik teklifi, klasik mi olmalı yoksa çılgın mı?
böyle elalemi toplayıp pankart mankart açtırmak kadar leş bişey yok ya. arabada başbaşayken yüzüksüz teklif etmek bile daha içten daha samimi yemin ediyorum. milleti ne diye topluyosun ne şov yapıyosun zaten düğüne nişana elalem katılcak evlenene kadar bütün törenler şov olarak geçecek bari başlangıcı iki kişiye özel olsun bak gözünün ta içine , öyle romantik momantik sözler söyleme ama de ki bak evlenirsek şunlar şunlar olur ne güzel olmaz mı de... oturun bir planlayın sonra baktınız oluyo evet cevabını alırsın zaten :D
Açıkçası ben hiçbir zaman unutamayacağım, ileride çocuklarıma "babanız bana şöyle evlenme teklifi etmişti" diye allandıra ballandıra anlatabileceğim farklı bir evlenme teklifi istiyorum. Ama tabi eş adayımız bize umduğumuzu buldurur mu orası meçhul bakalım 😄
Nede olsa hanım buradan çıkmayacak sürpriz faktörü kalıcı olur. kemerde küçük bir koy var çok kişi bilmez deniz akvaryum gibidir baya çeşitlidir malum dalgıçlık aile mesleği dalmak için oraya gideriz ben dünden içine deniz kumu ve yüzüğü koyduğum ağızınıda sırımlattığım deniz kabuğunu yerleştirmiş olurum zaten bulmasını sağlarım denizde ne bulursan açmak bulana aittir diye birşey var tekneye çıkınca eline bıçağı tutuştururum içinde inci olabilir diye açar happy ending :)
Sonuna kadar çılgın olmalı zamanı gelince düşünürüz birşeyler bitane adam vardı romantik yemek yerken polisler tarafından tutuklaniyordu fuhuş yapmış sozde kadın agliya agliya polislerle beraber gidiyordu adam durdur polisler adamı bıraktı diz coktu evlenme teklifi etti manyak birşeydi 😂😂
Bence unutulmaz olmalı çünkü insanın hayatında bir kez olacak bir şey yol yöntem tamamen ana ve karşıdaki kişinin beklentisine bağlı ama bu doğru kişiye olmalı 40000ft de yaptım teklifi ama doğru kişi olmadığı için yalan oldu her şey
Ne gerek var ki öyle gösterişe, büyü şeyler yapmaya? Seviyoruz ya birbirimizi, nasıl evleneceğimiz mühim olmamalı. ''Evlensen ya benle'' dediğindeki samimiyet, kâfi. O da ''Tamam'' desin, alın evlendik. :D
Yani baş başa iken ve her şey yolunda iken ellerini tutup gözlerine bakarak ''Artık hayatımı seninle devam ettirmek istiyorum bundan sonra bir ömür boyu benimle varmısın?''demek en güzel şekli bence..
Bayanlar evlilik teklifine çok takılıyorlar. Bence evlendikten sonra yaşayacaklarına bağlıdır evlilik teklifinin ne denli romantik ya da kalıcı olduğu. Sıradışı bir teklifle evlenip sonra evlendiğine bin pişman olan bir kişiye sorsak küfrederek anlatır teklife verdiği cevabı. Ya da tam tersi sıradan bir teklife evet diyerek evlenen ama çok mutlu olan birine aynı soruyu sorsak en romantik teklifi o almış gibi cevap verecektir. Tamamen göreceli bir durum.
kalasik veya çılgın diye bir şey kalmadı artık özel organizasyon firmaları var. gerçkten romantik usulune uygun özel bir gece ve teklifi yaşıyorsunuz. Ankara eet organizasyon var mesela fotoğraf video keman özel süsleme herşeyi onlar kendi mekanlarında ayarlıyor
Sırf olağan dışı teklif olsun diye karşı tarafında ödünü koparmaya lüzum yok. Haberde izledim adam kendini sahte polis ile tutuklatarak saçma sapan bişey yaptı. Bu tip şeylere gerek yok. Sadelik önemli
O iş kolay.. çok kolay.. aslolan buna değer birini bulmak.. o kişiyi bulursan en yaratıcı teklif senindir.. çünkü içten samimi natureldir.. an gelir yapistirirsin!
harika bir teklifim var ve şimdiden en ince ayrıntısına kadar planladım. bakalım eşim olacak kızı bulabilirsem dillere destan bir teklilif sunuyor olucam.
Ya sahilde cok guzel olur bnce cok filmde gordum ve cok hosuma gitti poyraz karayel in 2. evlenme teklifini de oya sunmaliydin herkesin agzini acik birakti o sahne
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Anketler > Evlilik teklifi için yaratıcı ve alternatif fikirler nelerdir? Sizce evlilik teklifi, klasik mi olmalı yoksa çılgın mı?
En İyi Cevaplar