Çok sevmişti onu.. hemde çok fazla Bir insan hiç tanımadığı birisini ne kadar çok sevdiyse o kadar.. Ezberlemişti yüzündeki her bir noktayı dudaklarını burnunu kulaklarını.. ve gözlerini. Öpmüştü çok defa.. yüzünün ve teninin her bir zerresini.. Sonra gözlerden akan iki damla yaş ve sonra ayrılık... Aradan geçen zamanlar sonra ansızın bir yerde karşına çıksa o.. çok sevdiğin bir zamanlar uğruna her şeyi göze alacağın o kişi. Bir başkasıyla olsa el ele mesela mutlu görünüyor olsa ve sevinçli Belki bir düğünde görebilirsin onun düğünü olabilir.. Belki bir çocukla kucağında. Canını acıtmıştır bu an değil mi? Çok yanmıştır için ben olmalıydım orada dedin mi kendine.. Ve sonra.. Canın yansa da onun mutluluğu ile avunabilecek kadar çok sevdin mi hiç birini? O çok sevdiğin başkasıyla mutlu oldu diye avunabilecek kadar çok sevdin mi hiç birini?
Onu bir başkasıyla görmek canını acıtsa bile mutlu olduğunu görmekle avunacak kadar çok sevdin mi hiç birini?
Hala seviyorsam onu? Hayır bu dediklerinizi görmeye dayanamam ben.. sevdim mi çok severim. Bir zamanlar çok sevmişim ama bir şekilde ayrılmışsak ! Bitmesi gerekmiş demektir. Ya benim ya da onun istememesinden. Ve yıllar sonra tekrar karşılaşsam , "kengimi onun yanındaki kişinin yerine filan koymam. Orda ben olmalıydım da demem. Kucağında çocuk varsa? Birlikte çocuğumuz olmalıydı bizim de demem. O da artık sokakta gördüğüm kişilerden farksızdır çünkü. Beni değil bir başkasını seçmiş birisi için, hayatımı karartıp yaslar bağlamam.
Çok sevmiştim bir zamanlar eminim görsem içim yine yanar eski zamanlara alıp götürür ama ben çok mutlu olsun isterim herkes kendi yolunda sonuçta istesekte hiçbişeyi eskiye döndüremeyiz.. Artık çok geç ne o eski o nede ben eski ben..
onu bir baskasıyla görmedım ama duydum ve bir resmini gördüm baktım bunu mu sevmiş dedim ve aradan 2 yıl kadar geçmişti kendisinide bir baktım 5 senelik ilişkim bittiğinde keşke bitmeseydi demiştim ama onun son halini ve yanındakini görünce iyi ki bitmiş ne hali varsa görsün dedim hakkaten de hayırlısını ıstemek lazımmış bizim şer gördüklerimizde hayır varmış demek ki dedim :)
Sevmedim kimseyi... ama eğer beni saçma sebep yüzünden terkederek başkasıyla evlenmiş olsa mutluluk dilerim ama sevgim kalmaz... eğer ayrılmam için önemli bir neden olursa severim evet
Ama her zaman söylediğimi söylüyorum "Severek ayrılmak diye bir şey yoktur, bir taraf eksik sevmiştir"
Bir baskasiyla gorupte mutlu diye mutlu olan kisinin gercekten sevdigi dusunulemez. Bu anca lafta olan birseydir. Kimse sevdigini bir baska sevgilisiyle, nisanlisiyla, esiyle gormek istemez.
Ben seversem bencil olurum benden başkasıyla mutlu olsun istemem ama mutsuz görürsem ya da ağlarsa karşımda bir sebepten benim kalbim dayanmaz kahrolurum..
Asıl karşılıksız sevgi budur zaten. İşin bittiğinde, aşk sandığın o vakit geçirme, kendini eğlendirme durumu bittiğinde "ne boku varsa yesin" diyorsan ilişkilerde bencilsin, net.
En İyi Cevaplar