Özgür ilişki olur mu? Özgürlük sınırlarınız nedir? Bence her ilişki özgürdür ve özgür olmalıdır. ama çaba göstermeyelim, takılalım işte kafamıza göre özgürlüğü ise bahsi geçen özgürlük, ilişki kelimesinin bu isim tamlamasında yeri yoktur. Kişilerin haklarını elinden almaya, hayatına istediğin gibi müdahale etmeye sahiplenmek demek bana komik geliyor. Buna izin vermeye de şiddetle karşıyım. Siz ne düşünüyorsunuz? #bansheesundu
Sahiplenme, çok sevme adı altında yapılan kendine güvensizlikten doğan gövde gösterileri ve aşırı kıskançlık, kısıtlayıcılık, insanlık haklarına müdahale... Tahammül edilemez. Birbirini seven iki insanın davranışlarının , kişilerin karakterleri çevresinde gelişmesine izin verilmelidir. Bu doğrultuda karşınızdakinin karakterinin size göre olup olmadığına karar vererek sağlıklı, düzenli bir ilişkinin başlamasına lakin devam etmesine müsaade edilmelidir. Hoşunuza gitmeyen davranışlar zaten karşınızdaki kişiyle birbirinize uygun olmadığını gösterir...
Bana geri kafalı diyenler olabilir, görgüsüz diyenler olabilir ama benim kadınım benim etki altımda olmalıdır. Kendi kız arkadaşlarıyla buluşurken falan değil ama başka ortamlara girerken mutlaka haber vermeli izin vermiyosam gitmemeli. Eğer ciddi bir ilişki içindeysen sadece kendini düşünmemen gerek.
Zaten gerçek sevgi sevginin , saygı, güven, özveri ve fedakarlık olduğu bilincinde olarak yürek vermek ile oluşur.. Yoksa kişiye güvenmeyerek kıskanarak kısıtlayarak sevgi olmaz..
Arkadaşımın özgür adında bir sevgilisi vardı adı gibi kendide ozgurdu arasıra ortadan kaybolur tatile giderdi ilişkiyi bitirirdi kafasına göre şu an kız arkadaşım başkası ile evli devam edemedi
Bu özgürlük özgürlük diyen kız arkadaşlar en modern özgürlükçü türk erkeği bile ozgurluk lerinize bir iki ucbes onbeş onaltıncı da patlar üzgünüm türk erkegiyiz öyle yetiştirildikleri:(:(
Madem mesele özgürlük, niye ilişkiyle falan uğraşıcam ki :D Niye birine hayatımda sevgili statüsü vericem :D Sevgi için fedakarlık yapmayacaksam, sevginin anlamı ne :D
En İyi Cevaplar