20 li yaslarda inaniyordum 32 ye geldim inanmıyorum artik 20 li yaşlarında her boku yemiş onun altından bunun altına gezmiş geçmişinde bir futbol takimi kadar sevgilisi olan kızlarin tamamen isimlerini geçmişini temizlemek için biz isi gücü olan düzgün onlar zamanında seks deryasında yüzerken bizim gibi essek varı çalışan adamlarla evlenme çabası içerisinde iken yasanan filimlere ask denir
Inaniyorum fakat aşk her zaman belirli olgulara göre devam etmez. Aşk sandiğimiz şeyin belirli zaman sonra yerini saygi ve minnete birakacağini düşünüyorum.
Nedense gunümüzde birbirine saygı duyan çiflerin sayısı az. Bin diyorum, bin! "Doğum gününü kutlayayım lanet olası kadın" diyorum içimden. Yok diyor binmem. Al diyorum şunları Al tut ben gidiyorum diyorum. Saygısı olsa planımı bozmazdı knka 😄
O da anlayişli ve hoşgörülü olmaktan geciyor efenim, bunlar ile sağlikli bir ilişki mümkün 😄 Aaa bir de uyum. "Al bunlari, ustune batir mumlari ve ananla ufleyin. Dilek tutmayi da ihmal etme. Carparim ulan seni! Var git yoluna 😒" Hahahhahaha ya her seferinde buna güleceğim ben 😂
Aşkın herkese göre farklı tarifi vardır. Ve size uygun olana aşk dersiniz. Bana göre aşk ilahi olandır.
Ey gâfil! Sen kendi şehvetine aşk adını koymuşsun, Şu halinle o namus-u ekberi soymuşsun, Aşkın asıl mânâsının altını oymuşsun, Bir bilebilsen küstahlığa nasıl doymuşsun.. ~Mevlânâ
En İyi Cevaplar