1 seneye yaklaşan bir ilişkimiz vardı. herşey çok güzel giderken 3 ay önce benden ayrıldı. askere gittiğinde arkasında birini bırakmak istemediğini, bu ilişkinin olmayacağını beni oyalamak istemediğini ve bunca zaman beni çok sevdiği için kendini çok zorladığını söyledi. sanırım aile lafı ve dolduruşa da geldi. ayrıldıktan sonra çok ağladı telefonda bidaha aramamı istedi, severek ayrıldığını hissetmiştim sanki o an. inanın beni gözünden sakınan canından çok seven biriydi. birden bire oldu hersey. kendinden uzaklaştırmaya çalıştı. 3 aydır da konusmadık zaten ve şu an askere gideli tam 1 hafta oluyor psikolojisini de bilmiyorum aramasam onu unuttuğumu düşünecek ve ben hala onu bekliyorum. sizce arasam mı? lütfen yorumlarınızı bekliyorum
Cevabın nedir?
Pisikolojisi bozuktur o kesin ama toparlanması 1 ayı bulur hemen hemen. şimdi siz ayrılmadınız var sayalım inşallah bir araya gelirsiniz allahın izniyle. o askerde rahat olamazdı hep aklında sen olucaktın her buldugu fırsatta seni arayıp nasılsın nabıyosun benzeri muhabbet ilerisi sizi ilgilendirir. ailesel olarak bir baskı olacagını sanmıyorum. bir diyer düşüncem, arkadaşları doldurmuş olabilir ben bir cogu kez tanik oldum denedım arakdaşlarımı bu muhtemel her yerde vardır, sana olan güveni kaybetmiştir inandırıcı gelmiyosundur artık sözlerin yetersiz kalıyordur kendini ve o an hangi konuda konusuyorsanız.
diyebileceklerim bunlar daha fazla şeylerde diyebilirdim ama özet gectigin icin anladıklarım bunlar. allah yardımcın olsun.018 Yorumla- +1 yıl
1-) kişiligini nasıl iyi biri dinleyici ise güzel
2-) konuşgan ve anlayışlı bir yapıya sahip mi
3-) öfkesine yenık biri mi kısaca sınırlı biri mi
4-) küfür soyler mi ya da ters bir tepki verir mi
5-) söylediklerini nasıl anlar ne acıdan bakar konularına
6-seninle konuşur mu konuşmaz mı
suanlık aklıma bunlar geliyor, sen daha iyi tanıyosun onu bu söylediklerimi bir düşün bakalım aklına ne geliyor, hemen araman gerekmiyo yarın ararsın suanda streslısın sakın degilsin hem o esnada kendine gelmiş olursun.
ama anladıgım kadarıyla arkadaşım dugyusal biri cabuk yumuşayan biri. cok gurur yapmış bence Şu an kendine yediremiyordur, yani kabullenemiyor bu durumu sınırlı ve kızgındır benden örnek verdim tabi sen daha iyi tanırsın. - +1 yıl
evet çok duygusal biri.. hele ki şu an gurbet ellerde, ailesinden sevdiklerinden uzakta olduğunu için daha duygusal ve hassastır diye düşünüyorum. karakteri sinirli değil çok sıcak sevecen biri normalde. ayrıldıktan sonra çöl aradım onu sürekli belki bir umut tekrar olur diye ama hiçbir telefonuma bakmamazlık yapmadı. şimdi bir de acemi birliğinde olduğu için bulunduğu alayı arayacağım.. ve sabahtan beri prova yapıyorum beynimde ne konuşsam diye.. kafayı yemek üzereyim desem yeridir
- +1 yıl
ben burda sorun hem sende hem onda aradım. sorunun buyuk bir kısmı senden kaynaklanıyor gibime geldi. aramamazlık yapma ara şu an zaten zarardasın neresınden dönersen kardır senin icin. ulaştıgında ona biraz hak ver bakalım ne olur. alcak gönüllülük yap. kendinide yorma rahat ol sakın ol, yoksa saglıklı düşünemessin.
- +1 yıl
hayır rahatsız edecegini düşünmuyorum. tatında ve kısa öz ve net anlatırsan sorun olacagini sanmıyorum ben sadece aklına bir kac şeyleri getirmek icin ugraşıyorum tabi hemen pat die girilmez. o konuya geldiginizde sen ileriyi degil hatıralardan giriş yaparsın heveslendirirsin arzulandırırsın gibi düşünüyorum
- +1 yıl
akşam 7 den sonra mi önce mi bilmiyorum hiç araştırmadım. inşallah ulaşırsın istediklerin olur allahın yardımıyla sabır. kim oldugunu mu, kim olduklarını mı bilmem. kazanmak istiyorsan sert konuşma hafifte kalma ezer seni sinirli olur o an kızgın olur bilemeyiz. orta yollu git. üstüne sorun yok devam
- +1 yıl
ya kazanana kadar gurur, ya da unutana kadar gurur yaparsın. gerisi yalandır. az önce arkadaşın yorumunu okudum askerlik pisikoloji falan yazma demesi. yani olaya tek yönlü bakıyo herkez bir degil ben askere kız arakdaşım olmadan gittim kafam rahatmıydı evet hiç bir düşünce yoktu bomboştu kafam. bittiginde ne yapıcam ne edicem diyip kendimi yedim mesela bir kız arkadaşım olsaydı neler yapmazdık neler gibi şeyler işte... yorumları dikkatli oku iyi anla.
- +1 yıl
:) senin hayatından cıktıgı falan yok hala icerde bak orada duruyor. umit kaybetmek yok inancını kaybetmek yok, güclü olmalısın dimdik karşısında durmalısın pes etme. taki ocaktan duman tutmeyene kadar.
inşallah allahın yardımıyla düşünceleri degişir yenide birlikte olursunuz yarım kalan sevdanıza yeniden başlarsınız, dedigim gibi konuları anlaşılır şekilde sakınce üstüne gitmeden canını sıkmadan anlat. birde bol bol dua et.
uykum geldi benim yatıyorum. hayırlı geceler allah rahatlık versin. tekrardan allah yardımcın olsun.
En İyi Cevaplar
Ara kuzum ara. Her asker bir bekleyeni olduğunu bilmeli. Bilmeli ki şafak kısa sürsün. Bilmeli ki günler geçip gitsin. Ve her asker, onu bekleyen her kimse, canından çok sever. Değer bilir. Kıymet verir. Ara ki nöbetlerini sana tutsun, marşlarını sana duyursun, geceleri sana uyuyup gündüz sana uyansın, vesselam...
63 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle ara sevgilim asker ve psikolojisi tam bir masum aglamaklı bir bebek gibi oluyorlar araa ara ve ona her sözünle güven ver sadık olduğunu hissettirr herşeyi anlarsınn o zaman askerin istediği ve düşündüğü tek şey sadakattir sadık mı diye korkarlar sende seviyorsan ara bence güven ver ve sadık olduğunu hissettir oda bunu hissederse ve seni seviyorsa herşeyi anlarsın herşey olur zaten
010 Yorumla- +1 yıl
Gurur aşkı öldürür Aşk varsada gurur bok yer tamam mı onu ara onsuz gözünü bile kırpmadığını acı çektiğini ama o senden ayrıldığı için hiç bişey yapamadığını gururundan arayamadığını ama artık daha fazla dayanamadığını onsuz yaşayamıycagını anlat kendince konuş işte onun anladığı dilden onu ikna et sevdiğine ve güvenilcek bekliyecek insan olduğuna inandır ki oda sana tüm herşeyi anlata bilsin
- +1 yıl
Varya dünyada benim sevgilim kadar sinirli ters ve küfürlü bir Adam yoktur heralde o askerde ve biz nerdeyse her hafta kavga ediyoruz ama Ben hiç bir zaman o bana küfür Eder tersler telefonu kapatır demiyorum ve NE kadar bagırırsa NE kadar küfrederse etsin onu aramaya ve derdimi anlatmaya devam ediyorum ve en sonunda onu yumuşatıyorum inanki bnim sevgilim kadar sinirli bir insan yok ve askere ailesinden birini kaybedipte çok büyük bir acısı varken gitti ve biz har kavgada ayrılıp duruyoruz çünkü o çok sinirli ve orda psikolojisi çok bozuk ama Ben kapatır telefonu bagırır bana demiyorum asla gurur yapmıyorum çünkü onu tanıyorum ve onunda beni çok sevdiğini biliyorum askerde bir ara telefonunu kırdı ve Ben ona ulaşamıyordum askeriyeyi aradım yüzüme kapattı teli ama bes dakika sonra kendisi aradı ve bir şekilde konuştuk bagıra çağıra kavga ede ede ama bir şekilde konuşup sorunlarımızı çözüyoruz hiç bir zaman hiç bişey seni ondan geri çevirmesin onu tanıyorsan ve seviyorsan
- +1 yıl
bir şekilde NE tepki verirse versin sen kendini anlat ve ondan hiç bir şekilde uzaklaşmıycagını güçlü olduğunu aşkınızım herşeyin üstesinden gelecegini göstermelisin
- +1 yıl
haklısın.. sanırım bolca miktarda cesaret gerektirecek. ararsam yarın aramayı düşünüyorum. Şu an acemi birliğinde ve telefonu yok wp son görülmesinden anladım. büyük ihtimal bölükten ulaşmaya çalışıcam. onlara da ne demem gerektiğini bilmiyorum orası ayrı isim mi vereceğim direk? :///
- +1 yıl
Sen askeriyenin numarasını internetten bul ara telefona acemi bir asker çıkıyor zaten direk bölüğün adını söylüyor sende ona direk de Ben şununla görüşcektim de sadece sevgilinin adını soy adını söyledin MI onunla görüşcektim dedin MI tamam bekle bir dakika diyor sana hemen telefona sevgilin geliyor zaten sonra ❤ ara konuşun işte o kadar tasarlamana gerek yok kafanda rahat ol o zaten şuam bir bebek gibi olmuştur duygusallıktan sinir filan olmaz olsada takma he de geç takma sen derdini güzelce anlat işte doğal konuş 😊
- +1 yıl
Keşke 3ay beklemeseydiniz be Ben böyle şeye inanmıyorum aslında ama demekki bazı insanların gururu benimkinden fazla mı oluyor bilmiyorum Ben ayrılsa bile benden en fazla 1hafta onsuz aramadan durabiliyorum lafayı yiyorum intiharın eşiğine geliyorum 3ay çok zor ya NE demek nasıl durdunuz ya
+1 yılseven biri nedenn bırakır her türlü zorlukla savaşmak yerine? askere gidiyor diye seni bırakmasımı gerekti bu sana haksızlık bence güvenmiyorsa sana söyleseydi sende onunla konusurdun arama bence
06 Yorumla- +1 yıl
ben zaten onun sevgisinden emin olduğum için bu kadar düşünüyorum bu kadar çok üzülüyorum. hiçbişeyden bu kadar emin değildim. bir anda oldu ne olduysa. olaya at gözlüğüyle de bakmak istemiyorum herkes kendince bişeyler düşünüp tasarlıyor kafasında. gururu bir kenara bırakmak istiyorum onun için
- +1 yıl
bana mesaj at istersen detaylı anlat yardımcı olurum belki
- +1 yıl
bende atamıyorum ama twitter veya ınstagram?
- +1 yıl
mesaj attım burdan bak
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
4Cevap
+1 yılAra bak burda 2 kızız ikimizde araman gerektiğini düşünüyoruz.
13 Yorumla- +1 yıl
Aramalisin
+1 yılMerhaba uzun zaman olmuş siz yazalı ama merak ediyorum, aradınız mı acaba nasıl ilerledi? Eski sevgilim kasım ayında benden ayrıldı askere gideceğim ve arkamda birisini bırakmak istemiyorum diyerek, sonrasında ertelene ertelene bu ayın sonunda askere gidiyor, ara ara konuştuk ama 1 senedir hiç yüz yüze gelmedik gitmeden aramalı mıyım ya da gittiği zaman bir arayıp hal hatır sormalı mıyım acaba siz aradıysanız neler oldu cevaplarsanız çok sevinirim..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. Ara bence benim eski sevgiliminde gitti gittigi gün bir kere aradım şimdi her müsait oldugunda arar konuşuruz iyi gelir hem ona da ara yani aradıktan sonra noldugunuda aöyle
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Onun iyiliğini düşünüyorsan, samimiyetini inaniyorsan, yazma.
112 Yorumla- +1 yıl
Senden daha çok askerlik yaptım ben. Bu ülkeye 8 senemi verdim. Askeri liseye girdim, harbiyede fetocu olmadığım için atıldım. Siz gezerken ben süründüm. Siz uyurken ben nöbet tuttum. Ve bunların hepsine 13 yaşımda daha ağzım süt kokuyorken yaptım. Senin gibi kaç eri dize getirdim. Şimdi burada ben onun kafasını anlıyorum, yok psikoloji vs deme bana.
Bence araman gerekiyor büyük ihtimalle çocuğa ya sana bişey olursa diye ayrıl dediler ya da başka saçma sebepler ben olsam çoktan aramıştım
04 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Ara onu bekledigini düşündüğünü onu merak ettigini söyle en azindan sana düşeni sen yap...
05 Yorumla
+1 yılMesaj at ben kaybettim aramayarak sen bari kaybetme
09 Yorumla- +1 yıl
Bence şu an mesaj atarsan geri kazanabilirsin gün geçtikçe senin alehine işliyo
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Ara ara
- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Aradın mı naptın
+1 yılyüzsüz müsün gurursuz musun onursuz musun kendıne saygın yok mu?
22 Yorumla- +1 yıl
hissetirmez tam tersi kötü hissettirir
+1 yılAra ne olursa olsun ara
10 YorumlaYarın aradığında haber ver merak ettim
011 Yorumla- +1 yıl
aradım bölüğü eğitimdeydiler. bir kaç saat sonra ben uyurken telefon çaldı bir baktım onun ismi. tuşlu telefon kullanıyormuş. beklemediğim kadar sıcaktı allah razı olsun aradığın için dedi. seni çok üzdüm yarı yolda bıraktım her gece bunun ağırlığıyla yastıga koyuyorum kafamı dedi. cok sıcaktı sürekli konuyu uzatmaya çalıştı. telefonu ben kapatmasam kapamıyordu. yarım saat konustuk. motive etmeye calıstım bir ihtiyacı oldugunda arayabileceğini söyledim. şu an hayatıma birini alırsam ona ihanet edecekmişim gibi hissettiğimi söyledim. o da bende aynı şekil kimse senin gibi olmayacak dedi. resmen beklemediğim tavırlar sergiledi. ben terslemesini beklerken o konu üstüne konu açtı. helallik istedi. sesi de kapkalın olmuş eğitimde bağırmaktan:)))
+1 yılHi kıyamam aşkım ya
Ara onu bence özlediğini söyle02 Yorumla- +1 yıl
İstemezse istemez bence sen ara
+1 yılBahane
00 YorumlaAra gitsin
01 Yorumlayazma tabi ki de
00 Yorumla
+1 yılHayır sonuçta eski
02 Yorumla
+1 yılaramalısın..
01 Yorumla
+1 yılYazma bence.
00 Yorumlayazma ;)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaz bence
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok ya ne yazion
00 YorumlaYazma.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yazma
00 Yorumla☺️ tamam
01 YorumlaYazma
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı