Aşkta gösteriş olur mu?

Bazı çiftler var, Aşklarını daha çok gösteriş olarak gösteriyorlar çevremde. Nasıl diyelim, sanki bir tek birbirlerini seven çift onlarmış gibi gösteriyorlar. Özelikle Facebook üzerinden.

Yükledikleri resimler, yazdıkları yazılar ne bileyim bana ters geliyor. Herkesin sevgisi kendine. Bunu yapan daha çok kızlar. Bana göre Aşk ve sevgi iki kişi arasında yaşanan özel bir paylaşım. Mahrem yani. Aşk dediğin şey, hiç birşey umrunda olmaz o sevdiğin kişi haricinde, yani kim ne demiş hakkında, ilişkinin hakkında ne yorum yapmış ne düşünmüşler AŞIK olan insanlar onlarla ilgilenmez. (en azından ben böyle düşünüyorum)

Ben şu ana kadar ne ilişkiler gördüm birbirleri için olup biten onlar kadar birbirlerini seven olmamış gibi davranan gösteriş yapan, en sonunda ayrılıp şu an başka sıyla birlikte yada evliler ve gayet mutlu lar.

O yüzden Aşklarını sadece gösteriş amaçlı yaşayan insanlar hakkında ne düşüyorsunuz? Yada sevgiliniz öyle mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Ask'da bile sidik yarisi yapabiliyorlar etrafa kimin aski daha buyuk diye, iste bu gercek ask degil...
Aşkta gösteriş olur mu?