Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor seviyomu? dalga mı geçiyo😕?

Bir çocuk var sürekli bana bakıyor.
Bende kendimden emin değilim acaba ben mi bakıyorumda bakıyo. Ama bana göre herşeyi o başlattı. Kağıt imzalarken kalemi unuttum kalem elimde gidiyorum oda seslendi hafif bir tebessümle efendim dedim kalemi verdim sonra herşey böyle başladı. Bundan sonra zaten sürekli bana bakmaya başladı yemekhanede yemek yerken işte falan bana baktığını görüyorum. Yanında bir kız vardı ❗kız beni görünce çocuğa döndü baksana gibilerinden❗ bir gün yine yemekten çıktık asansöre binmek için bekliyorum. yanında kız var ❗çocuk beni gördü hemen elini kızın boynuna attı.❗
bir ay sonra toplantımız vardı oda ordaydı ben yakasındaki karttan çocuğun ismine bakmaya çalışıyodum hani kim bu adı ne falan merak ettim ( bu bana bakmalar devam ettiği için) çıktık ordan camekandan kafamı kaldırdım bir baktımki bana bakıyo gülüyodu galiba tam hatırlamıyorum (ama bu gülme öyle tebessüm şeklindeydi sanki😕) ben baktım kafasını çevirdi (aslında bende ona bakıcaktım ama ben bakınca oda bana bakıyomuş zaten onun için sorun yok😁)
bir kaç hafta sonra şöyle bir şey oldu fotokopicide karşılaştık ben kağıdı unuttum oda arkadan seslendi. Bu kötü oldu (hani beni gördüde heyecanlandı dicek😰)
Yine ❗bigün çıkışta tabi ogün saçlarımı açmıştım normalde topludurlar uzun uzun baktı bana ben gidene kadar❗
❗İşte beni görünce kızlarla konuşmalar ben kızlarla masadayken oraya gelmesi sanki bilerek yapıo❗ bu bakmalar öyle devam etti bunun bide erkek arkadaşı var oda bana bakıyo çıkışta bunun arkadaşı önden gidiyo benimki daha çıkmadı. Arkadaşı beni görünce benimkinin ismini söylüyo (😕 emin değilim)
❗Birkaç gün çocuğu tekrar gördüm arkadaşlarla konuşurken bir gülme aldı beni öyle yürüyodum çocuk karşıma çıktı bende öyle gülerek geçtim yanından❗çıkışta imza atmak için gidicektim oda ordaydı elimi sallayarak çıktım ordan (hani böyle rahat rahat)😀.

Güncellemeler
+1 yıl
stajın sonlarına doğru bir gün kağıt imzaladım teşekkürler dedim tam o sırada çocuk yanındaki kızla geliyo ben teşekkürleer diye seslendimi duyunca bana bakıp güldü ama bu gülme öyle dişlerini çıkararak değil. Kıza baktı böyle öyle gittiler. (❗tabi benim sesim biraz incedir bide bende hafif bir burundan konuşma olayı var❗)
Bikaç gün sonra tabi o gün moralim bozuktu ❗çocuk karşıma çıktı bir hızla böyle geçtim yanından gözlerimi devirek
(aslında hıncımı ondan çıkardım gibi bişey❗)
Güncellemeler
+1 yıl
1-2 gün sonra tekrar gördüm onu baktım oda bana baktı ❗kafasını çevirdi öyle bir çevirişi vardıki ilgilenmiyom der gibi.❗ Sonrada imzayıp attı kapıyı ⚡rang⚡ diye bir açtı nası hızlı gidiyor.
Ondan sonra sabahleyin tekrar karşılaştık ben önden gidiyorum bir baktım ki önüme geçmiş❗ beni tanıdiki benim önüme geçti elini cebine sokmuş böyle artist gibi yürüyo bu seferde ben onun önüne geçtim. Oda arkamdam geldi (acaba kötümü yaptım😕)
Güncellemeler
+1 yıl
Akşam tam çıkıcekken onları gördüm erkek arkadaşıyla arkamdan geliyo ben karşıya geçtim onlarda geçti (sanki mahsus yapıyo❗) bikaç gün sonra çıkışta bu erkek arkdş. gidiyo ben çıktım. Erkek arkdş. beni gördü bana bakıyor.(yalnız arkdş. bana bakarken benimki yanındamıydı sonradanmı geldi onu bilmiyom ama galiba yanındaydı😕)
sonraki gün yemekhanede benimki arkadan dolanıyo ❗erkek arkd. benim yanımdan geçiyo❗
Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor seviyomu? dalga mı geçiyo😕?