Genellikle bunu kızlar yapıyor. Bir süre sevgili oluyorlar ve sevgili olduktan bir süre sonrada ayrılıyorlar. Ayrılırkende hep arkadaş kalalım deniliyor. Yani bir kız neden eskisi sevgilisi ile arkadaş kalmak ister? Arkadaş kalalım demenin amacı nedir?
Bir kız neden eski sevgilisi ile arkadaş kalmak ister?
Ciddi bir iliski degilse bahanedir iste seni terkediyorum ama uzulme arkadas kalalim ama ciddi bir iliskiyi ele alarak soyluyorum eski erkek arkadasimla iyi sekilde ayrilmadik ama ne olursa olsun beraber bir yil gecirdik sonumuz kotu diye neden onca anıyı çöpe atayım burdaki arkadas kalalim lafi en azindan yolda birbirimizi görünce selam verelim. Youtubede bir videoda sey diyodu 'İçinizi dışınızı iyi bilen bir insan derdinize tasaniz ortak olamayacakta kim olucak' yani dediklerim sacma belki ama bence eski sevgiliden arkadas olur. Şey var ama öyle surekli bulusalim yok evime gel ben sana geleyim ya da yeni biriyle cikiyorum fikir ver degil demeye calistigim cokk kotu bir durumdaysam ve yanimda kimse yoksa ne olmus olursa olsun eski sevgilimi ararim mesela bilirim ki yardim etmeye calışır. Bazi iliskiler cok guzeldir ama ne olursa olsun yürümez iki kisi cok sever birbirini ama bir kopukluk vardir yani seni seviyorum ama olmuyor seni kaybetmek istemiyorumun baska bir şeklidir arkadaş kalalim.
Kusura bakmayın ama hakikaten anlattıklarınız çok saçma! sanki böyle bir romandan veya aşk filmden alınmış bir sahne gibi anlatmışsınız. Yani özür dileyerek söylüyorum ama anlattığınız şey gerçekten saçmalığın daniskası. Değil 1 yıl 10 geçse bile onu hatırlayarak üzülmek istemiyorum. Onun için harcadığım zamanı mı sırf o mutlu olsun diye yaptığım sürprizleri ne bileyim çeşit çeşit şeyleri hatırlayarak mutlu olmaz ki insan! aksine hep üzülür. Şahsen beni eski sevgilim arasa ve benden yardım istese kılımı kıpırdatmam.
Fikrine saygi duyarim tabii. Roman ya da ask filmi degil kendi hayatimda yasadigim bir olay. Eski sevgilime karsi icimde his yok oda beni unutmustur unutmasaydi yuzde yuz yazma bana seni hala seviyorum diyecek biridir kendisi ayri sehirlerdeyiz ve ayrilali cok oldu. Neden halini hatrini sormayayim ya da o bana sormasin ki. Dedigim gibi sacma gelebilir sonsuz saygi duyarim ama hayatta hersey oluyor ölümlü dünya yarinimiz belli degil düsmanlığa gerek yok valla. Ama bak şöyle birsey var karşımdaki insan beni kullanıyorsa bunu sezersem dedigin gibi kılımı kıpırdatmam. Kışiye bağlı. Benim fikrim bu.
Sevmediğim insanla düşman bile olmam! Yalnız konu farklı bir yere gitti. Ben sadece kızların neden eski sevgilileri ile arkadaş kalmak istediklerini merak ediyorum. Aklıma gelen tek şey ise yedek mi tutmak istiyorlar. O yüzden mi arkadaş kalalım diyorlar?
Bilmiyorum. Bunu bütün ayrılmalar sonucunda yaşadım. Riddle arkadaş kalsak? Kabul etmedim, tabii bazen burnumun sürtüldüğü zamanlar da oluyordu ancak olmam baba. Kız gelmiş bana WhatsApp grubunda konu anlatıyormuş da sonra birisi bunun numarasını taa İstanbul'da okuyan bir bebeye vermiş bebe de kızın resminden ve sesinden hoşlanıp buna mesaj atmış. Bana bunu anlatıyor banane amq?
Vala kardeş arkadaş kalalım diyorlar ya benim bir türlü aklım ve mantığım almıyor! Ya ben çok gerizekalıyım ondan anlamıyorum. ya da kızlar çok zeki bizlere anlatamıyorlar.
Hangi yüzle arkadaş kalalım diyorlar bende anlamıyorum kardeş. Benim de aklıma almıyor! Sen benden ayrılıp gitmişsin başkasıyla çıkıyorsun ve bana da arkadaş kalalım diyorsun. Yani bu bir nevi ben başkasıyla çıkıyorum. Sende bana bak ve kahrından öl demek gibi bir şey.
En İyi Cevaplar