• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Aşk İlişkileri

Eşi uzakta olan erkek aldatır mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
13
Yapay Zekaya Sor

Evliler ama kadın geçici bir süre için başka ülkede yaşıyor, mesela 2 ay uzakta, 2 ay evde oluyor. Eşi uzakta olan erkekler ne yapmalı?

Eşi uzakta olan erkek aldatır mı?
Aldatma Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Aleyna
    Aleyna Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 78%
    +1 yıl

Merhaba,

Aldatma konusu zor bir konu. Hele bu konuda herhangi bir kanıtın yoksa sadece şüpheden ibarette insanın içi içini yer. Bu yüzden bu konuyu daha dikkatli şekilde açıklamak ve sizlere anlatmak istiyorum. Eşi uzakta olan erkekler ne yapmalı sorusunu bilmem ama ne yapmaması gerektiğini biliyorum. Yani aldatmamalı, sadık olmalı. Her iki taraf da buna uymalı. Şimdi gelin bu aldatma konusunun derinlerine inelim.

Eşi Uzakta Olan Erkekler Daha mı Çok Aldatır?

Eşi uzakta olan erkeklerin daha mı çok aldatır, tabii ki böyle bir genelleme yapamayız. Aldatma eylemi aldatılan kişi için ağır bir travmadır. Bu durumun kişiden kişiye büyük farklılıklar gösterdiğini söyleyebilirim. Uzak mesafe ilişkilerinde, fiziksel yakınlığın eksikliği bazı erkeklerde yanlış adım atma riskini artırabilir. Aldatma yaşanabilir ama bu her erkeğin aldatma eğiliminde olacağı anlamına gelmez. İlişkinin temeli karşılıklı güven ve iletişime dayanıyorsa, erkekler sadık kalabilirler. Bu soruya kesin şekilde "evet ya da hayır" diyemeyiz. Ama bir erkek sadıksa eğer eşinin üstüne gül koklamaz. Bir erkek gerçekten iyi biriyse eşini hiç düşünmeden aldatma gibi kötü bir şey yaşamaz.

Uzak Mesafe İlişkisinde Aldatma Olur Mu?

Uzak mesafe ilişkilerinde eşler/sevgililer birbirlerinden fiziksel olarak uzakta olduğu için beraber vakit geçiremezler. İlişkide fiziksel yakınlık, beraber bir şeyler yapma ya da zaman geçirme gibi istekleri beraberinde getirir. Uzaklık bazen duygusal boşluklara ve yanlış anlaşılmaların artmasına yol açabilir. Bu gibi durumlar bazı zayıf anlarda aldatma riskini artırabilir. Fakat uzak mesafede aldatma meselesi ilişkinin kalitesine ve bireylerin ilişkiye olan bağlılığına bağlı olarak değişir. Uzak mesafeler bazen ilişkiye heyecan getirir ve canlı tutar. Eşini/sevgilini göreceğin zamanın hayalini kurarsın. Bu yüzden uzak mesafe ilişkisinde aldatma gibi kötü bir şey yaşanmamalı. Aldatmaya meyilli biri uzak mesafe ilişkisi yapmamalı.

Uzak mesafe ilişkisinde aldatma riski var mıdır? Evet, vardır ama ilişkinin dinamiklerine ve çiftlerin birbirine olan bağlılıklarına göre değişiklik gösterir. Sadık kalmak ve ilişkiyi sağlıklı bir şekilde sürdürmek, karşılıklı çaba ve iletişimle mümkün olur.

Uzak mesafe ilişkisi aldatmayı teşvik eder mi?

Uzak mesafe ilişkisi zorlayıcı ve karmaşık bir ilişki sürecidir. Uzak mesafe ilişkisi iki tarafın da yanlış adımlar atılmasına sebep olabilir.

Öncelikle uzak mesafe ilişkisi, fiziksel yakınlığın ve sürekli görüşmenin eksikliği nedeniyle çiftler arasında belli bir duygusal boşluk yaratabilir. Bu boşluk özellikle iletişim yeterince güçlü değilse, kişinin kendini yalnız ve anlaşılmamış hissetmesine yol açar. Bu tür duygular, bireyleri duygusal ya da fiziksel olarak başka yerlerde teselli aramaya itebilir. Yani eğer ilişki zaten kırılgan bir zemine sahipse uzaklık, bu kırılganlığı daha da belirginleştirir.

Yine de uzak mesafe ilişkisinin aldatmayı teşvik ettiğini söylemek, durumu basite indirgemek olur. İlişkinin sağlıklı yürüyüp yürümediği, çiftler arasındaki güven, iletişim ve sadakatle doğrudan bağlantılıdır. İlişki içinde açık ve düzenli iletişim kurarak, birbirimize karşı dürüst ve şeffaf olmak, uzaklığın yarattığı olumsuz etkileri büyük ölçüde azaltır. Eşinizle sık sık konuşmak, birbirimizin günlük yaşantısına dahil olmak ve duygusal destek sağlamak, uzak mesafede olsanız bile ilişkinizi sağlam tutmanıza katkı sağlar.

Uzun lafın kısası; uzak mesafe ilişkisi tek başına aldatmayı teşvik etmez. Aldatma birçok faktörün etkileşimi sonucunda ortaya çıkar. İlişkinin temelindeki sağlamlık, bu tür durumların önüne geçmede kilit rol oynar.

Eşi uzakta olan bir erkek nasıl sadık kalabilir?

Bu soru uzak mesafe ilişkisi yaşayan birçok çiftin kafasını meşgul eder. Gelin bu konuyu yakından inceleyelim.

İlk olarak iletişim her şeyin temelidir. Eşinizle gün içinde kurduğunuz iletişim çok önemlidir. Bu iletişim mesajlaşmak, telefonla konuşmak ya da görüntülü arama yapmak şeklinde olabilir. Önemli olan her iki tarafın da aktif bir şekilde iletişime katılması ve birbirini önemsemesi.

İkinci olarak güven oluşturmak şarttır. Eğer karşılıklı güven sağlam bir zemin üzerine kurulduysa, sadakat çok daha kolay bir hal alır. Bu güveni sağlamak için, kararlarınızda ve planlarınızda şeffaf olmak, birbirinize karşı dürüst olmak ve sözlerinize sadık kalmak kritik önem taşır. Karşılıklı beklentileri net bir şekilde ifade etmek ve anlaşmazlıkları sağlıklı bir şekilde çözmek de bu süreçte büyük rol oynar.

Üçüncüsü ise bağlılığı sürdürmek için ortak hedefler belirlemek ve birbirinize her türlü destek olmak. Uzak mesafede olsanız bile, gelecekte birlikte yapmayı planladığınız aktiviteleri, tatilleri konuşabilirsiniz. Bunlar ilişkiyi canlı tutar ve sadakati pekiştirir.

Aldatıldığını anlamanın yolları nelerdir?

Aldatıldığını anlamak hiç kolay bir şey değil. :( Bu durumu kabul etmek daha da zordur. Ancak kendinize olan saygınızı koruyabilmek adına bu tür işaretlere dikkat etmek gereklidir. Aldatıldığını anlamanın 5 yolunu açıklıyorum.

1. İletişiminde değişiklikler varsa dikkat edin: Eşinizle olan iletişiminizde bir soğukluk, mesafe veya azalma varsa bu durum içinize şüphe düşürebilir. Önceden sık sık konuştuğunuz ve paylaşımda bulunduğunuz konular hakkında artık konuşmamak veya eşinizin konuşmaktan kaçınması, bir şeylerin yolunda gitmediğinin işareti olabilir.

2. Davranışlarında tutarsızlıklar ve anormal değişiklikler gözlemlemek: Eğer eşiniz sizden gizli telefon görüşmeleri yapıyor, mesajlaşmalarını saklıyor veya bilgisayarını, telefonunu sürekli kilit altında tutuyorsa, bu durum şüphe uyandırabilir. Alışılmadık saatlerde dışarı çıkma veya açıklanamayan zaman dilimleri de dikkate alınmalıdır.

3. Suçluluk veya savunma mekanizmasının devreye girmesi: Eşinizin suçlu hissettiğinde veya sizi aldatıyor olabileceğini düşündüğünüzde gereğinden fazla savunmacı bir tutum sergileyebilir. Bu onların içinde bir yerlerde bir suçluluk duygusu olduğunun göstergesi olabilir. Siz davranışlarını iyi gözlemleyin.

4. Duygusal ve fiziksel yakınlıkta azalma yaşanması: Eğer eşinizle aranızdaki duygusal bağ zayıflamışsa veya fiziksel olarak birbirinizden uzaklaşmışsanız, bu da aldatma ihtimalini gösteren başka bir işarettir. Eşinizin sizinle ilgilenme şeklinde ve sizi önemseme derecesinde gözle görülür bir değişiklik olmuşsa, bu durum üzerinde düşünmek gerekir.

5. İçgüdülerinize güvenin: Bazen eşinizin sizi aldattığını düşünmenize sebep olan belirgin bir kanıt olmasa da, içgüdüleriniz sizi uyandırabilir. Eğer bir şeylerin doğru olmadığını hissediyorsanız, bu duygularınızı ciddiye almak ve durumu daha dikkatli bir şekilde gözlemlemek gerekir. Duygularımız her zaman bize doğruyu söyler.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• AstsubayAnne
    AstsubayAnne Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34 , eic 50%
    +1 yıl

Karakter meselesi eşim Şırnakta Ben Urfadayım. Öldürseler aldatmaz. Bu kadar eminim.

1
    0 Yorumla
  • mehcab
    mehcab Takip Et
    Master Yaş: 81 , eic 75%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı.

Burada bu konuda kaç kere yazdım.. uzakta olmak bir müddet ayrı kalmak gibi durumlar evli erkeği dışarıda macera aramaya itecek unsur değildir... Eğer evde ki eş gereken nitelikte cinsellik vermiyor ise erkek o zaman dışarı yönelir.. Eğer cinsellik salt olarak boşalma olsa her mast yapan istediğini elde etmiş olurdu.. Ancak cinsellik aynen yemek gibidir, tabakta ki görünüşü, kokusu, lezzeti ve doyuruculuğu ile değer kazanır beğenilir arzu edilir... Özür dilerim ama eninde sonun da bir delik işte ne istersen yap aklın başka yerde olmasın ile olmuyor.. Aldatan erkek %90 evdekinin teşviki ile yönlendirmesi ile aldatır.. Haa %10 luk bir doyunsuz erkek tipi vardır zaten onlar neden evlenir o da bilinmez.

3
    1 Yorumla
    • mehcab
      mehcab
      +1 yıl

Teşekkür ederim.

Yorumla
  • DoruKerem
    DoruKerem Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 45%
    +1 yıl

Belli olmaz canına tak ederse aldatabilir fakat mühim olan şu adam ne iş yapıyor yorucu bir işte çalışıyorsa eve gidip direk yatıyorda olabilir

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

11

Cevap

26

Cevap

• rocksa
    rocksa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

yüzdelik olarak yüzde 75
    ama bahsettiğiniz kişi hangi yüzdelik kısımda olur bilemiyorum
    tabi ayrıca aldatmaktan kasıtta nedir o da önemli

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aldatmanın her türlüsü. Ama duygusal olarak aldatma bence uzakta olsan bile sık-sık ona ilgini belli edince olmaz

Yorumla
    • rocksa
      rocksa
      +1 yıl

şimdi her aldatma diye yorumlayarsak olmaz mesela her erkek direk cinsel ilişki ile eşini aldatamaz o yetenek güven beceri istek olmayabilir ama başka birine ilgi duyarak aldatabilir tabi bunu sizin yanınızda da yapabilir zaten ya da sanal olarak da aldatabilir

bence kasmayın efenim dönerse zaten sizindir gönlünüzü ferah tutun fazlaca evham yapmayın lütfen işinize odaklanın ilginizi eksiltmeyin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • Cebeufuk
    Cebeufuk Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Bence uzaklik bir faktor ama erkegin elinde imkan olmasi da onemliz kiz ceker tipi varsa kesin aldatir. Caresiz bir tipse parayla yapar

0
    0 Yorumla
  • büşbüş6161
    büşbüş6161 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Uzak mesafe küçük aşkları söndürür. Büyük aşkları alevlendirir. Aldatmak isteyen mesafe olmadan da aldatır

0
    1 Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      +1 yıl

Bu cok dogru

Yorumla
  • masumcocuk34
    masumcocuk34 Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 30%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.

erkeğin karakterine göre değişir bu. genelleme yanlış. ama mast yapacağı kesin hemen hemen

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aslında bilmek istediğim aldatmak erkek için kolay mı?

Yorumla
    • masumcocuk34
      masumcocuk34
      +1 yıl

eğer içinde varsa kolay, çünkü ortam da müsait oluyor

Yorumla
  • markasor
    markasor Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 37%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 524 cevap paylaştı.

Duygusal olarak sizden kopmaz ama cinsel olarak farklı yerlere yönelebilir

1
    0 Yorumla
  • yasingordu
    yasingordu Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Karaktere bağlı ama genelleme olarak başkalarıyla birşeyler yaşayıp kafa dağıtmak ister

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki ya aldatmak erkek için daha kolay mıdır?

Yorumla
    • yasingordu
      yasingordu
      +1 yıl

Dediğim gibi o insanın karakterine yapısına bağlı ama aldatmak o kadar kolay olmuyor seviyorsa Yapamaz ama arada soğukluk varsa mutlaka başka bir insan vardır

Yorumla
  • Ayçacıım
    Ayçacıım Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 92%
    +1 yıl

Yakında da olsa aldatır erkeklere pek güvenme

0
    0 Yorumla
  • kirmizirujkk
    kirmizirujkk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Valla içinde olacak o seni seviyorsa zaten aldatma olaylarına girmez ama şeytana uyarsa onu bilemem

0
    0 Yorumla
  • Հայերեն_և_քրդերեն
    Հայերեն_և_քրդերեն Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 91%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Sağlıklı bir erkek değilse aldatmaz saglikliysa aldatir

0
    1 Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      +1 yıl

Yani seyi kalkan her erkek aldatir mi demek istedin

Yorumla
  • UandMe
    UandMe Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

karakter meselesi bu işler

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmek istediğim aldatmak duygusal açıdan erkek için kolay mı?

Yorumla
    • UandMe
      UandMe
      +1 yıl

gerçekten seviyorsa öyle birşey olamaz

Yorumla
  • canömür
    canömür Takip Et
    Bilge Yaş: 51
    +1 yıl

yani düşerse hiç çekinmeden aldatır illa yapacam diyede ugraşmaz

0
    0 Yorumla
  • KapalıEsma27
    KapalıEsma27 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    +1 yıl

Kesinlikle zor yürümez öyle. Aldatabilirde yapmayabilirde yapsa haklı olabilirde olmayabilir de karisik bir durum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

İsterse kadın bir saat bile evden çıkmasın erkek karaktersizse aldatır
    Kocanı sen tanıyosun burda bjnu paylaşman saçma

0
    0 Yorumla
  • Gordion26
    Gordion26 Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl

Erkeğine göre değişir.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmek istediğim aldatmak erkek için kolay mı? Duygusal açıdan

Yorumla
    • Gordion26
      Gordion26
      +1 yıl

Aslında zor. Ama temelinde seni sevmediği için değil genelde boşalma ihtiyacı olduğu içindir. Bazen bu bir macera arayışı veya ilişkide yaşanan monoton gidişten kaynaklı olabilir. Aranızda bir sorun yokken aldattıysa dediğim sebeplerdendir. Sevgisinden şüphe etme derim ve bir gecelik kadınlar için yuvanızı yıkmayın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
    • Gordion26
      Gordion26
      +1 yıl

Bundan sonrada aklı başında yorumlar için beni soruna davet edebilirsin

Yorumla
  • Arayış0702
    Arayış0702 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 95%
    +1 yıl

Esi yakında olsa da aldatabilir

0
    0 Yorumla
  • asasasas5
    asasasas5 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 39%
    +1 yıl

Erkeğine bağlı, genellenmez

0
    1 Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      +1 yıl

Aldatmayan erkek gordun mu🥴

Yorumla
  • psikologh
    psikologh Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.

Erkeğine göre değişir ama evet

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aldatmak duygusal açıdan erkek için daha kolay mı?

Yorumla
    • psikologh
      psikologh
      +1 yıl

Sanırım evet. Kadın açısından da zor değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmiyorum. Ben aldatacağımı hiç düşünmüyorum. Bana göre akılalmaz bir şey

Yorumla
    • psikologh
      psikologh
      +1 yıl

Akıl almaz değil ama kabul etmesi zor. Karar vermesi oldukça sıkıntılı ama yaptıktan sonra değişene rast gelmek oldukça zor

Yorumla
  • MEfEA
    MEfEA Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Adamsa aldatmaz değilse her türlü aldatır zaten

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Affetmezler dkr geçerler

0
    0 Yorumla
  • şitmail
    şitmail Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Evde kaldığı süreyi iyi değerlendirmesi lazım

0
    0 Yorumla
  • Sert_Çocuk1
    Sert_Çocuk1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.

Yok öyle bir dünya... iki ay uzaktaymış

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

karaktersiz degilse aldatmaz

0
    0 Yorumla
  • tugiletta
    tugiletta Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46 , eic 100%
    +1 yıl

ALDATILIR

0
    0 Yorumla
  • Süslü_Kizz
    Süslü_Kizz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 35%
    +1 yıl

Aldatsa iyi olur

0
    1 Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      +1 yıl

Iyi mi olur🤣

Yorumla
  • basityasamaklazim
    basityasamaklazim Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl

Olabilir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

31 yapmalı

1
    0 Yorumla
  • defe60
    defe60 Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

aldatmaz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Evet

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

evet bence aldatır..

0
    0 Yorumla
  • yadaboşver
    yadaboşver Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Şüpheli

0
    0 Yorumla
  • PromisedLand
    PromisedLand Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Süper bir fırsat.

0
    0 Yorumla
  • Sadոa
    Sadոa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Aldatır

1
    0 Yorumla
  • kanka35
    kanka35 Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

muhtemelen

0
    7 Yorumla
    • kanka35
      kanka35
      +1 yıl

kadın içindegeçerli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben asla aldatmam

Yorumla
    • kanka35
      kanka35
      +1 yıl

herkes için gecerli değil öyle diyorsan doğrudur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aslında bilmek istediğim aldatmak erkek için kolay mı?

Yorumla
    • kanka35
      kanka35
      +1 yıl

hayvani his o karşılık bulursa yapar aldatmada o an haz alır sonra neden yaptımki der pişmanlık yaşar ve artık saklamak için çab içinde bulur kendini ve ele verir saklayamaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam, teşekkürler. Erkeklerin %99-u aldatır diye bir genelleme var. O yüzden kuşkulanıyorum

Yorumla
    • kanka35
      kanka35
      +1 yıl

öyle genelleme yanılış

Yorumla
  • kaptan_star
    kaptan_star Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46
    +1 yıl

Olabilir

0
    0 Yorumla
  • _-Öcüü-_
    _-Öcüü-_ Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

belli olmaz

0
    0 Yorumla
  • PoisoneD
    PoisoneD Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

evet

0
    0 Yorumla
  • oktayyaman2
    oktayyaman2 Takip Et
    Master Yaş: 55
    +1 yıl

hiç belli olmaz

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşi uzakta olan erkek aldatır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aramayan erkek aldatıyor mudur? 22 cevap verildi
Erkekler uzaktaki sevgiliyi aldatır mı? 20 cevap verildi
Fazla kiz cevresi olan erkek aldatir mi? 11 cevap verildi
Uzaktan ilişkide erkek aldatır mı? 11 cevap verildi
Bi anda soguk yapmaya başlayan erkek aldatıyo mudur? 9 cevap verildi
Erkek adam aldattirmaz aldatır? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Meyveli yoğurt sever misin?
  • Çocuk gelişimi için evcil hayvan mı daha iyi yoksa titizlik mi daha önemli?
  • Önemli duyuru; Ben geldim 😬😬 Nassınız bakemmm?
  • Mutluluğunuzla mutlu olan var mı?
  • Ölmeden önce, sevdiklerini çevrenden kime emanet ederdin?
  • Hafta'ya aşkla mı başladınız yoksa tatil ile mi?
  • Sana yazılmış duygusal bir şiir mi seni daha çok etkiler, yoksa senin için yapılmış harika bir akşam yemeği mi?
  • Sence fazla iyi olmak karakter gücü mü, yoksa insanlara kendini kullandırmak mı?
  • Sevgini göstermek için hangisini daha çok kullanırsın: Sık sık sarılmak mı, yoksa sürekli "seni seviyorum" demek mi?
  • Bunlar ne ey KS halkı? Kaktüsüme yuva yapmışlar?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨