Sevgilim fiziksel olarak bana yakin davraniyor, benimle gercekten ciddi dusunuyormu?

Sevgilimle 7 aydir birlikteyiz. Hersey cok guzel ve birbirimizi sevdigimize inaniyorum. Bana her zaman saygili davrandi, sevgili olmadan once arkadastik zaten. Ancak son bir aydir yakinlasmalarimiz cogaldi (opusme gibi), ikimizde 20 yasindayiz ve benim ilk sevgilim. Onun benden once bir tane sevgilisi olmus ve onunla fiziksel olarak oldukca yakin olmuslar. Annem ve kardesim yakinlasmamami oneriyorlar, ciddi dusunuyorsa dokunmaz diyorlar. Sevgilim ve ben okuyoruz ciddi dusunsekte simdilik soz Nisan tarzi seyler dusunmuyoruz. "Adi koyulmadan yaklasmak iyi degil, o zaman erkek ciddi dusunmez" tarzinda dusunceler de var tabi... Bu beni korkutmuyor degil acikcasi, sozde ciddi dusunuyoruz ama bu yakinlasmalarimiza izin vererek hatami yapiyorum? Aramizda boyle seylerin gecmesi sevgilimin benim hakkimda dusuncelerini degistirirmi?
Sevgilim fiziksel olarak bana yakin davraniyor, benimle gercekten ciddi dusunuyormu?