O senle konuşuyor, sen konuşmuyorsun!
Ayrıldınız...
İşe girmene mani oluyor!!!
O senle ne konuşuyor sen ne diyorsun? Gerçekte konuşmuyorsan hiç iletişim kurmazsın. BİTTİ... Bu 1
herhangi bir yerde işe girmek için ne yapıyorsunuz? Nasıl engel oluyor? Ne şekilde engel oluyor?
Kendisini telefonunuzdan son bir mesaj gönderin ayrıldığınıza dair bu mesajda ek olarak savcıya şikayet etmek durumunda kalacağınızı gerekirse de polise ihbar edeceğinizi ve bunda inandırıcı olmanız önemli. Tekrar devam etmesi halinde gerekli yerlere müracaat edin. Telefonunu engelleyin. Belli bir süreliğine yaşadığınız alandan uzaklaşın. Ortak kişiler, vb öğrenebileceği kişilerin de haberi olmasın.01 Yorumla- +1 yıl
Tatlım delikanlı çocuk diyorsun ama delikanlılıkla alakası yok, saplantılı ruh hastası, aşırı kıskançlık var, kafeste kuş muamelesi yapmış sana. Bu kişiyle kimse evlilik yapamaz. O gardiyan sen mahkum. Böyle hayat geçmez. Sen kendine başka bir yerde güzel bir iş bul. Annen o şahsa ne diye inanıyor da sana inanmıyor? Bir de onunla fazla yüz göz olma. Haberlerde manşet olursun. O tipleri bilirim, onları özellikle mi buluyorsunuz? Hiç öyle biri değil deme böyle söyleyen bir yakınım öldürüldü. Sana, seni sen yapan düşüncelerine, karakterine saygı duyan, değer veren, seni başka birine dönüştürmeyen, esir etmeyen biri olmalı. Bundan sonra onun evinin sınırlarına yaklaştırma. Yarın öbür gün iyi birini bulursun, onu bulur hakkında iftira atar, nikah zamanı en güzel günün zehir olur vs. Bununla muhatap olma bu demek olmuyor kuyruğunu sıkıştırıp sessizce durmak. Avına yaklaşan avcı da sessizdir. O x kişi için dklarını harcama. Muhatap olmamak en büyük cevap. Bilene..."Pardon tanışıyor muyuz"...
En İyi Cevaplar
Bu kardesimin hesabi Şimdi benden sana bir abi tavsiyesi işten çıkarmak istiyorsan sevgilini 3 ya da 4 arkadasin olacak bir gün sen gideceksin cafede sevgilinin memnun olmadığını soyleyeceksin 2 gün başka arkadaşın 3 gün başka arkadaş gidecek hep cafe müdürüne gidecek sizin bu adamin müşterileri iyi davranıyor diyecekler mudur oğlani çağırır kovdu lan seni der bunu yapamam diyorsan ona karşı koz kullanman lazım sana şantaj yapıyor yok sen ona şantaj yapacaksin
07 Yorumla
Soran+1 yılBenim arkadaşlarımi tanıyo yani patrona gösterir arkadaslrinla resimleri. Bide öyle kalabalık arkadaş değilde dostum var yani çok yakın. Ayrıca ben kendim halletmek istiyorum bilsin benim yaptigimi görsün yani
Soran+1 yılAnlamadim ya😕 dayak felan olmaz sonuçta adil olması lazım o ne yaptıysa bende ondan bir tık üstünü yapmam lazım öteki türlüsü ters
Soran+1 yılYok baba olmaz o kadar küçük şeye bişey demezler tanıdık sonuçta
Soran+1 yılBaba sende gizli Piskopat ciktin az sakin 😀
Tabi konu karmaşık evli değilseniz bence çalışmana karışamaz o kadar ve kovdurma konusuna gelince maaşı daha az teklif ederek onun yerine girmeyi denedin mi deneme zaten olmaz çünki kovdurmak için sık sık lokantaya git müşterileri rahatsız et ama lokantaya onun için git hani onla konuşmak için bence ortam çok gerilir tabi tuhaf bir taktik sık sık yaparsanda bir süre sonra seni lokantada istemeyecek ama sen ısrarla gidersen işten çıkmayı bir kere daha düşüne bilir
034 Yorumla
Soran+1 yılAbi bak bu cok zekiceydi. Zaten Karışma gibi değil mani oldu yani engelledi anneme biseyler söyledi annemde izin vermedi bizim de boynumuz kıldan ince anneye. Neyse ben her gün giderim o gelme demez. Hatta cik kiskanc olduğu için ben masada mesela erkeklere dönük otursam ya da badka bişey masanın başından ayrılmaz kesin kovarlar dimi o zaman. Sence başka ne gibi rezillik çıkarmaliyim
Soran+1 yılYani bizde bu işlerin okulunu okumadık hayat herkese farklı bir yumruk atıyo benim de siperim bu 😊 yalnız çok iyi sözdu ya ben uydurdum hee xxixx
Soran+1 yılHdjdjdjdjd
Soran+1 yılEyvallah 😀 başkan bir de bişey diycem bu cafede çalışıyo ya hani hemen bitisiginde dibinde bir cafe daha var sence oraya gitsem otursam her gün takilsam kesin bu oraya gelir o zaman kesin kovulurdimi
Soran+1 yılYok baskan sen rahat ol o da delikanlı cocuktur demez bişey sadece bu aralar kafası karıştı
Soran+1 yılEyvallah başkan da orasına bakicaz
Soran+1 yılSu salak siteye kayıt oldum bir akıllı insan yok 2 3 kişi düzgün bişey yazdi saat olmus 3 bucuk yarın bide erken kalkıp oraya gidicem eğer olursa direk yazam buraya sonra 7 24 duacinim
Soran+1 yılSevap point nxkxkxkj
Soran+1 yılJdjdjdjd vaay bfjdjfjf senin burda ne işin var a q
Soran+1 yılSırf şunu yazmak için geldim zaten kapatcam. % de 8 ayrılık acısı % de 2 soru % de 90 Abazanlar bunlar bırak bosver 😀
Soran+1 yılSen ne diyosun adam ismi Leman olan belediyeye yaziyo sana acir mi a q jdjdjdjf ayrıca lanet karilar daha Abaza edepli bir kadının burda işi olmaz valla zordan geldim daha da yolum düşmez ins
Soran+1 yılYa kanka instagram da böyle bir post görmüştüm Leman bilmem ne Belediyesi yaziyodu adam da yavsiyodu o da ben belediyeyim felan diyodu işte jdjdjdjf neyse kanka senin sohbet uzar gider benim yarın işler var valla kafa çocuksun git inciye gir jahrein yayınlarına boşver bu malları
Soran+1 yılEyvallah kanka sen sağol taktik için hadi hakkını helal et. Ben bu hesabı kapıyom sabah saçma şeyler yazarlar g*t kanseri olmiyim jdjdjdjd
Soran+1 yılK b kanka gene geldim bu bok nasıl kapanıyo kapatma tuşu nerde a q dkdkdkdkkf
Soran+1 yıl@Ambrossia al işte g*t kanseri nedir nasıl olunur ne alaka kölelikle mal misin adam kiskanc seviyo tamam cahilliği sevmeyiz ama gavatta değiliz heralde kiskancak ayrıca 5 yıldız beraberdir ne kölesi aptal o*rspu gibtir
Soran+1 yılYok be kanka hesabı kökten kapatcam a q nerde bu tus jsjsjsdj
- +1 yıl
“Soran” Kızım sana cevap yazanda hata. Ruh hastasına denk gelip seviyor beni diyorsun. Öyle saplantılı sevgi olmaz. Seven insan da şerefsizce plan yapmaz. O küfürlerini sana iade ediyorum. Senin bu söylemlerinle ben o ya da bu olmuyorum. Lakin bu cümlelerini yargıya taşısam o zaman ben görürüm seni. Atalarımız boşuna dememiş üzüm üzüme baka baka kararırmış diye. Kafadan kontak
Gizli Üye(36-45)+1 yılulan bu adam neden hayatinda bittiyse bitmistir ona ne olm sinirden deliriyorum kadinlar kole degildir kopek degildir sizi sevmiosa istemiyorsa biter diretmek nesir emretmwk nedir ben olsam o kafeyi basina yikarim nefret ediyorum su salaklardan cinsiyetimden utaniyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılkimsenin ekmeği ile oynama en adi şerefsizlik bile yapmış olsa Allahından bulsun dersin en fazla, ekmeği ile oynama rızıktır, günahtır derim ben ama sen bilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılHerkes farklıdır her insanın yaşadığı farklıdır karakteri farklıdır hepimiz saf ağlayan kezo degiliz
+1 yılİnsanın ekmeğiyle uğraşılmaz. Döner seni bulur yasatmaya çalışyığın şey. Başka şey bul içini soğutmak için.
05 Yorumla
Soran+1 yılYa bir okuyun önce anlamaya çalışın. Şu ekmek lafını duymak ıstemiyorum daha. İntikam değil bu. O ben calistirmiyosa bende onu calistirmiyorum cafede badka ise girsin
- +1 yıl
Aklın yolu bir demek ki. Herkes dediyse... eee fikir de istemişsin. Neyse... Doğrusu söyleniyor sana. Uyarsın uymazsın keyfin bilir. Kalkıp sorup yapılan yorumları yargılama. Ey Allahım yaa...
Soran+1 yılNe kadar salak insan varmış dünyada şu salak siteye kayıt olarak öğrendim. İşte bir salak insan sözü çoğunluk ne derse o doğrudur. Senin kendi aklın yok mu mal kardeşim benim beynin yok mu. Bana göre dogru değil demekki canım git kitap oku az ufkun genislesin
- +1 yıl
Bak evladım. Yaşının 18 i geçmeyeceğine eminim. Zeka yaşını ölçemeyeceğim. Yok olduğu belli. Kalitesizliğinden de bahsetmeyeceğim. Ne yaparsan yap. Prensibim var:Asla aptallarla tartışmıyorum.
Soran+1 yılNe mal insansin ya gece gece güldürdün 😀 yaş 20 kardesim ayrıca aptallar kesin konusur diye bir laf vardır duydun mu hiç onu sen jxjsjsjdj canım seni yobaz at gozluklu
Cafeye bir eleman gönder 100 lira sıkıştır eline gelen yemeğe kusur bulsun laf sok sun kavga çıkarsın oldu bitti başka sorun var mı
015 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmaz işte sahibi bunun semtten abileri zaten
Soran+1 yılOlmaz öyle şey
Soran+1 yılSence başka garson bana yavsadi desem yalandan o bana inanır zaten snra o da o çocuğu dövse e museriler rahatsiz olur kalkar gider sence kovalar mio zaman
- +1 yıl
Aynı mekan daki başka garson dan bahsediyor isen olur
Ama elin oğlu sert vurur söyleyim sana yani eşine güvenme belkide yerden toplarssın 😀😀 aynısı bana olmuştu kıza baktım hemde cins cins senin dediğini söyledi eşi sözde vurdu 3 5 gerisini yerden topladılar abi amca işlemez valla benım gibi 13 15 yıllık boksör ise Şimşek gibi yumruk yer patates gibi yerde yatar öyle bir garson seç ki salak olsun kavga nedir bilmesin yoksa varya 😀😀😀 bilmiyorum %50 risk yani kavgacı olmuyan garsona bulaş bu dediğin namus a girer ve göz kararır öyle abi amca kurtarmaz namus konusu oldugu için sonuca katlanacaksın
Soran+1 yılYok ya o kadar da ağır bişey dedi demem yani hafif bisey
- +1 yıl
Kaşınma bence Erkek kavgası kız kavgasına benzemez bunu bil illa işten çıkmasını mı istiyosun en basit psikolojik Hap ver dikkat dağıtıcı beyni uyuşturan hap napabilirsin hap napar eleman 2 3 gün uyumaz gözleri kan çanağı olur işe geç kalır 2 3 veya 4 5 kez patron da artık hadi olm evine git sen der mekan sahibleri öyledir kavga ile hiç elini sürme ben bile zora düşmedikce etmem devir mertlik devri değil namertlik devri o orda 2 vurur elin oğlu bir sana bide eşine mermi saydırır hayal Aleminden çıkkkkk yapacağın şey içerden yıkmak git hap al müshil al ya 10 15 gün sıçsın kovulur 😀
Soran+1 yılBende diyorum ki cafenin sahibi zaten tanidik ona bisey olmaz sadece artık gelme kardeşim derler. Öyle yorgunluk felan da işlemez o sebepten cikamazlar kimse orda calismiyo zatwn Şu an benimi götürüyo orayı ona ihtiyaçları vae
Soran+1 yılBirader ne ekmekmis ne iyi insanlar çiktiniz ne saf insanlarsiniz Hepiniz 4 4 luk müslüman asla günah işleyemeyen Perilersiniz brn zatwn kafama koymuşum fikrin yksa yok de niye bunları yaziyosun
Soran+1 yılsen şuanda istemeden beni haklı cikarttin, önce mantıklı bir cümle kur. Ekmekle oynamak dinle ilgili değil m kardeşim? Kalkmış burda ekmekle oynama diyerek bana dinen bişey söylüyosun. Bende diyorum ki siz çok iyisinizde baskasini yargiliyosunuz.
- +1 yıl
Gerzekmisin Din ile alakası ne ekmeğin uğraşma diyorum evine ekmeği ni götürsün diyorum illa yapacak isen kavgasız olmaz başka hiçbir bok yapamazsın biz Bakırköy de hergün cafe keyff deyiz garson un boşluğu müşteri dir
Sana söylüyorum hala tecavüz taciz yok şu baktı felan mantık sende yok aybaşımı oldun MK anlamadım gitti cocugu da işinden edicen
Soran+1 yılSozlerin o kadar celiskili ki. Din ile ekmeğin ne alakası var canım hiç günah degil zaten ee o zaman tamam anladım ben ayıp olmasın diye yapmıyim. Sabahtan veri işinden etmeme fikir veriyosun tersledim ya şimdide celisiyosun komikmış 😀o son cümle bir kadınla böyle konusmak günah mi yoksa ayıp mi onu da soyleseydin mumin din kardeşim yoksa swn tüm dinlerin adamimisin pardon daha şeklin belli değil benim mantığımı yargiliyosun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılbir insanın ekmeği ile oynamak günahtır. ailesine bakıyor mu
123 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir durum yok imkanı var
- +1 yıl
sana kötüllük ettiyse allah'a havale et. günah işleme
- +1 yıl
ortalık işsiz kaynıyor neden bahsediyorsun. insanlar işe girebilmek için birbirleriyle yarışıyorlar. hayatı nasıl görüyorsun. fakir insanlar var asgari ücret ile 3 çocuğuna karısına bakmaya çalışan insanlar var iş bulmak kolay değil
Soran+1 yılöyle bişey değil bu tanıdık diye orda neymiş abileri zor durumdaymis barzolae
- +1 yıl
evlimisin ki onunla istediğin yerde istedikçe işe girersin bekar birisin sana karışamaz bile saçma konuşma
Soran+1 yılNe saçma konusucam sevgili diyince sadece sinemaya gitmek gezmek toz mak mi geliyo aklınıza hayatta hic bişey yasamamissiniz geliyosinuz boş yapiyosunuz burda
- +1 yıl
kızım senin kafan iyi mi lafı döndürme zora gelince lafı çevirme
Soran+1 yılNe lafı çeviricem sen kıtsın benim ise girmeme mani oldu bende onunkine olucam ben kadinim diye garson luk yapamazmisim sen nasıl kadınsin ya da anladım sen evde kocan mandalina soyan tiplerdnsin amele
- +1 yıl
kızım aklından kıtın mı var evli değilsin garsonluk yapabilirsin işe başvur bakalım ne diyecek normal düşünmüyorsun kızım seni tutan mı var git gir işe ben sadece günaha girme dedim sen bilirsin artık ben olsam ona inat başka bir yerde girerdim garsonluk olarak ama aklı kıt olan sensin öyle bir sevgilim olacak benim bana karışacak dakikasına terk ederim o kim ayrılmışsın zaten neyin derdindesin günah işleme intikam için bunu söylemek istedim ama sen bir piskoloji desteği al mutlaka hayatını ona bağlamışsın nedir bu çalışmak istediğin yerde çalışırsın başvurursun isterse kıyametleri koparsın senin hayatın bu sen yazılarımı önce oku sonra düşün
Soran+1 yılNe avelsin ya biz 3 günlük sevgili değiliz 5 yıl oldu annemle çok iyiler iki is gorusmemdede anneme hemen söyledi burası böyle böyle kötü diye. annemde izin vermedi başıma bişey gelmesinden korkarak. Zaten aynı ilçe ve Semtler yakın girdim diyelim haberi olucak ve gelicek oraya bunu biliyorum. Bede diyoeum madem öyle sende çalışmıycan cafede. Psikoloji diyosun beynin yok fikrin var kadın dayanismasi yapicagina ne diyosun
- +1 yıl
5 yıl olmuş evliliğe bile gitmemiş iyi düşün
- +1 yıl
he bide senin annende hiç iş yok evliliğe gitmemiş ilişkiye hala onay vermesi ayaklarının üstünde durmayı öğretmesi senin çalışmana izin vermesi gerekiyor artık reşitsin kendi kararlarını alabilecek yaştasın
Soran+1 yılYa benim bütün akrabalar tanıyo bunu zaten onay var işte sıkıntı orda çok seviyolar bunu ben biraz tersim annem genelde ona inanır. Bide ben daha önce hiç çalışmadım yani klise olcak ama prenses gibi bakildim anem zaten otomatikmen calismama karşı e bide baba yok anne haliyle her ise göndermiyo zar zor ikna ettim bundada o bozdu
Soran+1 yılAyrıca 20 yasinda mievlenicem cahil cahil konuşma
- +1 yıl
18 yaşında çocuğu olan insanlar var görücü usulü cahilliktir ama severek evlenmek cahillik değildir. Bir ilişkide 2 sene de evlilik olmuyorsa olmaz bir daha 2 senede evlenmese ayrılacaksın çıkmak evlilik düşünmemek basit düşünen insandır. Çocukluk aşkıyla evlenen çok nadir insanlar var. 20 yaşındasın ama olgun değilsin sen istesen bile çalışamazsın
Soran+1 yılAllahiiim suanda tam bir cahille konuşuyorum onun için lafı fazla uzatmiycam çünkü ha duvara anlatıyorum ha sana. 1. si 18 yaşında evlenmek cahilliktir o yaşta okunur he zorla evlendirirler o ayrı. 2. si neyin acelesi bu neden acele ediyim evlilik için daha 20 yaşındayım daha okulu var askerliği var bunun geçimi var çok olgunsunya dusunemedin bunları dimi tatlım. 3. Şu ulan canım zaten ben o çocukla eğlencesine çıkıyo olsaydim 5 yi sürermıydı. 4. su sana diyorum ki tüm akrabalar tanıyo annem oğlu gibi sever dedemin 1 nmarali damadidir. Konuyu buray getirdigine göre kanayan bir Yaran olmalı tatlım tuz mu bastım pardon
Soran+1 yılHe sen peygamber misin ha sa evlenemiyolaemis lan kaç tane çift biliyorum öyle evlenen sen nasıl böyle kesin konuşabiliyosun aptal
- +1 yıl
Kızım sen delir ya istediğini yap ben git çalış diyorum hala eski sevgilini anneni suçluyorsun sonra bana cahil diyorsun önce kendine bak isteyen insan çalışır hala çok seviyorsun belli istediğini yap adam istediğini yapsın sana emir versin sen yapamazsın desin sen seviyorsun diye sus iyi tamam istersen kovdur da banane ya günaha girecek olan sensin ben değil neden uğraşıyorum ki anlamayana laf söylenmez çalış diyorum anlamıyor ama yapacak bişey yok seni gerçekten sevse her. Konuda sana destekçi olurdu
Soran+1 yılAllahım Yarabbim ne mal insansin sen ya. Bence sen bir sevgilin den kazık felan yedin yaraların kanıyor benden çıkarıyosun. Mal misin kendin kuruyosun kafandan geliyosun yaziyosun. Bn annemi sucladimmi canım. Kadın haklı olarak kızının o iş yerinde güvende olmiycagini düşünerek izin vermedi diyorum. Kimsenin bana emir verdiği yok kör misin ben bitti dedim çocuk hala btimedi seviyorum diyo diyorum neyden bahsediyosun sen benim ağzımdan oyle bir laf bile çıkmadı. Denekki senin ağzın yanms böyle bir olaydan gelip uyduruyosun kafandan. Çocuk aşırı kıskanç diyoeum Semtler yakın ben ise girdim diyelim 2 gün veriyorum orayı bulur gelir kavga çıkartır ee sonra kim beni ise alsın aptal. Ayrıca mani oldu diyorum gitme demedi ayrıca dese de ben yinede giderim gittim de zaten görüştüm is yeriyle sinra haberi oldu annemi doldurdu annemde bana düşkün baba yok diyom mal misin kit misin Allahın yobazi
- +1 yıl
Seni Allah’a havale ediyorum
- +1 yıl
Başka bir yerde iş bulabilirsin hayata karşı dimdik ayakta dur diye demek istemiştim Hayata güçlü dur demek istedim
Soran+1 yılAdjdjdjdj ben demedim mi bir Yaran vardır diye jdjdjdjjd ne kötüyüm ya agla şimdi jdjdjdjdjd
- +1 yıl
Ne yaram var ne aldın
+1 yılIsinden ne istiyosun? Ekmek parasi o baska formul bul bence ☺
01 Yorumla
Soran+1 yılKardes önce bir hepsini okusaydin o da benim ise girmeme mani oldu
O yaptıysa sana sende ona yapmak zorundamısın? Allah korkusu yok mu sende?
12 Yorumla
Soran+1 yılO yaparken Allah korkusu yok muydu
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. İntikam falan alıcaksan ekmeğiyle oynama
Başka türlü al intikamını15 Yorumla
Soran+1 yılElinde bır sürü is imkanı var kendi orda duruyo
Soran+1 yılAllah Allah onun yaptigi ayıp olmuyomu? Ayrıca imkanı var zevkini orda duruyo
- +1 yıl
Kardeş adam istediği yerde çalışır ama ne yapmış ne etmiş onu bunu bilmem de böyle intikam falan alınmaz bir insanın hangi koşulda olursa olsun ekmeğiyle oynaması ayıptır şerefsizliktir başka yerde iş bulabilir belki orayı seviyor belki özel nedenlerden çalışıyor karışma elalemin ekmeğine. intikam alacak kadar güçlüysen ekmeğiyle oynamak yerine daha güçlü darbeler vurmayı dene tipik ergen vakasın Allah akıl fikir versin iyi geceler
Soran+1 yılBenim ise girmeme mani oluyo sürekli benim işimi bozduysa bende onunkini bozarim tipik ergen? Tipik erkek
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kadar acizsin ki, intikama başvuracak kadar aşağılık, adi ve vicdansızaın.
Allah ıslah etsin.
Onun da senden altta kalan bir yanı yok. İki soysuz, kansız it birbirini yiyor10 Yorumla
+1 yılBir şeyler yap patronla konuş anlaş zaten kovdurtrusun
01 Yorumla
Soran+1 yılPatron zatwn bunu tanıyo me diyxem ki patrona
Gizli Üye(30-35)+1 yılya senin yaptığını anlarsa düşmanın olursa ne yaparsın?
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz düşman anlasin ayrıca bilerek yapicam bilicek yani arkadan vurmam
Cevap sahibi+1 yılvay be cesur kızsın
ekmeğiyle oynayarak intikam alamazsın
15 Yorumla
Soran+1 yılİntikam degil bu
Soran+1 yılOnun yaptığını yapmak. Ayrıldım diye ise girmeme mani oluyo anneme saçma saçma şeyler söylüyo ben kadinim calisamam o çalışabilir mi
Soran+1 yılBen sonuca bakıyorum kovuldu mu kovuldu bu kadar
Sen nerde yaşıyon ya A:SD:A
020 Yorumla
Soran+1 yılJupiter
Soran+1 yılKafalar kıyak ddjdjd
Soran+1 yılOo kardes adın da dumanmis şimdi gördüm jdkdkdkdk
Soran+1 yılYolun sonundayim a q ne diyon jdjdjdjdjd
Soran+1 yılMoruk neyin kafası bu bence sen jupiterdesin ne diyon a q hsjsjxjcjh ins kötü bişey değildir ins ins jdjdkdididif
Soran+1 yılKrds npyn a q asllxoxoc o hayat bitirici 3000 o aldatma gibi durumlar da kullanılır kckxkxk
Soran+1 yılVericegin taktiği gibeyim jdjdjdjfj
Soran+1 yılOlum bunun daha azı işid onun daha azı uyuşturucu felan a q 😀
Soran+1 yılKardes sen ne kullanıyosan piyasa da yeni galiba ben böyle kafa görmedim a q jdjdjdjf okumadın mi
- +1 yıl
Ya şimdi tamam şaka yaptımda bir kurum elemanını yok yere çıkartmaz ki bu eleman bide abi vs diyorsun. Arkadaşın oradan çıkarılabilmes için kafede istenmeyen birşeye sebep olması lazım ki eğer kavgalık durum olursa kafe sahibi senin manitayı kısırlaştırır :ASD: o yüzden ancak sevgilini güzel yolla ikna etmeye çalış :D sen özelden yaz abine ayrıntı planlarız :ASD:AS
Soran+1 yılYok moruk ben buldum planı biri yardım etti sağolsun güzel kafalar valla bu arada jsjsjsksk neyse ben bu hesabı kapıyom bu mal siteye bunu yazmak için kaydoldum lanet Abaza karilar a q burdan tsk söz hakkı için hadi Allaha emanet 😀
+1 yılmilletin ekmeğiyle oynama k. ahpe.
11 Yorumla
Soran+1 yılZevkine orda bolca parası da var calisicak çağıran yerde o. c
Ekmeğiyle oynarsan ekmek bulamazsın
13 Yorumla
Soran+1 yılBaşka yerde calisabilir orda abileri var diye ayrılmiy
Soran+1 yılİs var diyorum zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbir bok yapamazsın boş ver uğraşma
01 Yorumla
Soran+1 yılNeler yapmadim bu hiç bişey
Gizli Üye(30-35)+1 yılne yaşadın söyle bende sana 10 numara akıl veriyim
018 Yorumla
Soran+1 yılBen bundan ayrıldım bu da son sıralar semt ayaklarına takıldı hiç öyle biri değildi sonra buraya girdi cik dedim çıkmadı bahaneler uydurdu buranin sahibi mahalleden abileri şimdide peşini birakmiyo istiyo ki hem g*tm sk*lmsn hem Ayranm dökülmesin. Bende kada dağıtmak için is görüşmesine gittim başka cafelere 2 sinde de mani oldu kadın cafede calisamazmis onun yaptığı adilik değilde benim yapıcagimmi adilik
Cevap sahibi+1 yılBak sana tavsiye 1 kız bul kafede ona laf atmış gibi buna bagırsın çagırsın hemen kovarlar kimse tacizci sevmez istemez iş yerinde ;)
Soran+1 yılAsla öyle bişey yapmaz kimse de inanmaz ayrıca ters o işler bize kadin bedeninden tacizden olmaz yalanda olsa
Cevap sahibi+1 yılo zaman çocuk ters bişey yapmayacak kadar delikanlıysa ve seni sevdigi için ordaysa bana kalırsa takma uğraşma hem kıyamayıp hem attırcam diyorsun şaşırdım
Soran+1 yılKıyamamak değil sadece ters bize. Ben kadinim diye garsonluk yapamazmisim gelir dağıtırmis orayı. Ayrıca 2 defa engel oldu ise girmeme nasil uğraşmiyim
Cevap sahibi+1 yılyok mu erkek arkadaşın oda gitsin ona sıkıntı olsun kafeyse dedigin gibi ayarla 7 8 kişi 2 3 ayrı masadan bunla sorun yaşayın 2. günü göremez :)
Soran+1 yılErkek arkadaşım yok daha yeni ayrıldık zaten 1 ay oldu işten kovdurcaz diye ne sandın sende
Cevap sahibi+1 yıl:D öyle değil bacım da sen baya atarlısın normal arkadaş yok mu sende?
Soran+1 yılNormal arkadaş kız arkadaş var
Cevap sahibi+1 yılayarla gidin oturun 1 er çay + garsonla tartışma ve bitti işi
Soran+1 yılİyide tanıyo ki
Cevap sahibi+1 yıltanısın mekan sahibi tanıyor mu :)
Soran+1 yılTanımıyo ama benimki resimleri flan gosterir
Cevap sahibi+1 yılo zaman arkadaşlarından ricacı ol onlar arkadaşlarını yollasın
Soran+1 yılYok ya gelmez onlar Kraliçe çünkü hepsi pelinsular ben kendi basima halletmek istiyorum arkadan vrmak gibi olmasın böyle gözünün içine bakiyim o nefretle
Cevap sahibi+1 yıl:) sen tek başına o çocuga birşey yapamazsın
Soran+1 yılSen öyle san. Hiç bisey mi olmadı gider masaları kaldiririm bardaklari yere atarım aha bu çocuk benim erkek arkadaşım derim bağıririm musteirlerin içinde biraz da alkol numarasi belki. Bende bu özgüven oldukça her şey yaparım. Bu arada yarın belki bicafeye gidersin denk gelirsin o deli benim he 😀
Cevap sahibi+1 yıl:) kafe adı verde oraya gitmiyim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSebep ne olursa olsun ekmekle oynanmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılEkmekle oynamiyoz zaten
Cevap sahibi+1 yılBildigini yap anlamadim soruyu
İftira atmayı dene atılması için kız ayool
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bişey olmaz kıskancligini kullanmam lazım ama nasıl
Bence uğraşma
05 Yorumla
Soran+1 yılNapıyım agliyimmi
Soran+1 yılBen biraz hirsliyim yani sonuc umrumda değil o şeyi yapmam lazım böyle hiç bişey yapmadan oturamam
Soran+1 yılÖyle yapcam zaten ayrıca a büyük
+1 yılŞu malı alın burdan
12 Yorumla
Soran+1 yılhadi ordan
- +1 yıl
Hadi ordan
Gizli Üye(25-29)+1 yılSktr ya
02 Yorumla
Soran+1 yılAgla ya kasari
Gizli Üye(25-29)+1 yılHak ediyor valla
03 Yorumla
Soran+1 yılFıkrin vae mi peki
Cevap sahibi+1 yılKana kan dişe diş derim bir hareketin yakalmaya çalısms ya da öylemiş gibi göster ama sende rezil olabilirsin bilmiyorum
Soran+1 yılAnlamadim nasıl hareket. Rezil olmak önemli değil herseyi yaparım
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat