Aşk İlişkileri Eski sevgiliye affetsin diye kitap yazmak? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Canlar kusura bakmayın sorum biraz uzun olduğu için sorumu iki resim haline getirdim. Lütfen acilen yardım edin. Şimdiden yürekten teşekkür ederim yardımı dokunacak güzel insanlara. Affederdim Affetmezdim Belki affederdim Belki bir şans daha verirdim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Eski sevgiliye affetsin diye kitap yazmak? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SiskoDragon Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. Herşey olacağına varıyor sen bu sıçtığımın hayatında istersen kıçını yırt kafanı kopart yine olacağına varıyor. 0 0 Yorumla
Üfürük Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 34% +1 yıl Çok uzun ben olsam okumam. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani kitabı uzun olduğundan dolayımı okumazdınız yoksa aradan uzun bir süre geçtimi diye okumazdınız pek anlıyabilmiş değilim? Yorumla Üfürük +1 yıl Sırf eski sevgilim diye bu kadar uzun şeyi okumam. Yorumla
En İyi Cevaplar