bir erkek eski sevgilisine neden arkadaş gibi davranır?
bu durum tekrar aşka dönüşebilir mi?
bunun için nasıl davranmam gerekir, onu hala seviyorum..
bu durum tekrar aşka dönüşebilir mi?
bunun için nasıl davranmam gerekir, onu hala seviyorum..
arkadaş gibi davranmasının sebebi ne yaptıgını ogrenmek. eski sevgilisini birisi unutması ve arkasında ız bırakmaması gerekır ama erkekler hala ayrıldıgı surece onları takip etmeye ne yaptıgını sahiplenmeye devm ederler. garip bir durum.
ee ne yapmalı tekrar bağlamak için :)
gerçi çok kısa süre çıktık ama..
bağlanmak tek taraflı olmaz çift taraflı olması gerekiyor hala kalbinizde %1 sevgi varsa alevlenmeyi bekliyor.
belki onu kaybetmek istemediğinden , onsuzluğa dayanamayıcağını düşündüğünden öyle davranmaya çalışıyodur. bu durum aşka dönüşür, boka sarar.bulaşmamak lazım.
aşka dönüşsün istiyorum..
hep gülerek konuşuyo benimle, ona asılanlardan bahsediyor..
eski halini alsın çok isterdim onu seviyorum çünkü..
yoo gülerek derken şakalaşarak konuşuyor beninmle..
çok sinirliymişim benimle ömür geçmezmiş o ayrılmıştı..
ama arkadaşlığı bitiremiyor sürekli yanımda..
yapmam gerekenin ne oldugunu bilsem keşke..
yoo o beni sevmiyor ki..
bilmiyorum ki.. bilsem..
dalganı geç ciddiye alma lafları sok
ona asılanlardan falan bahsettiğinde? samimi cevaplar mı vereyim? :)
pişman olur mu o zaman :)
ya şimdi şöyle bişey.. adamın peşinden bir sürü kız koşuyo :)
bana sordu sence neden böyle diye :)
ben de çok yakışıklı bir adam değilsin ama sevdiğine sadıksın bunu herkes biliyo ondandır dedim :)
biraz bozuldu..
böyle devam etmeli miyim bilmiyorum :D
ahaha tamamdır
Cevap
7Cevap
peki neden kalamaz...ben teklif ettim eski nişanlıma seninle arkadaş kalamam dedi...
eski nişanlın mı.
neden dost olmak istiyorsun ki onunla
yani iyi bir insan o kadar tanıyoruz birbirimizi dedim ayrıldık madem kalalım sevgili o da ilişki içindeyken bana demişti senle çok iyi arkadaş olurduk diye nişanlıyken...ayrıldık teklif ettim kabul etmedi...bana demişti ayrılırsak birgün görüşmek isterim senle diye hal hatır etmek isterim diye... bu arada 2-0 oldu...
seviyor musun onu hala..
arkadaşlığı teklif ederken seviyor muydun?
yani kendisi bu teklifleri yaptı nişanlıyken ayrıldıktan sonra ben aptım kabul etmedi...
sevmemek değilde artık birliikte olamayacağımızı mutlu olamayacağımızı düşünüyordum...arkadaş kalabiliriz diye düşündüm dedim ya ilişki içindeyken p teklif etti bana ilişki bitince ben teklif ettim kabul etmedi...anlamadım..madem neden nişanlıyken teklif etti...
seven kadın asla arkadaşlığa katlanamaz bu durumda.. sanırım sevdiği için kabul etmedi ayrılık sonrası..
şu an seviyo musun onu?
hayır sevmiyorum...
o seviyor mu?
evet seviyor buna eminim...
bir erkeği seven kadını.. erkek neden istemez ki anlamıyorum.. :(
seven kadın bir tek erkeğine ait olur bu da çok büyük bir şanstır
yani o erkek ki...sabahın beşinde sana börek almaya gitmiş ve sen teşekkür ederim zahmet etmişsin ben arkadalarla çıkıyorum demiş...o erkek ki sen okulda nişan yüzüğünü ki gerçek nişan kafasına vurmana rağmen 5 km peşinden gelmiş ve sktr git demene rağmen yine koşup gelmiş peşine hiçbir suçu günahı yokken...o erkek ki seninle 1 bardak çay içmek uğruna 700 km yol yapıp bir çay iki dilim kek yiyip dönmüş...ve çoğu zman aşağılanmış...bu erkke ne yapabilir başka(not:bunların hepsi yaşanmıştır)
kız sevgisinden şüphe ederim çünkü bizler fazla duygusal varlıklarız, ilişki içinde daha duygusal davranırız yani..
şu an sevdiğini nerden biliyorsun
BEN EMİNİM DEDİM YANILIYORDA OLABİİRİM AMA İLİŞKİ İÇİNDEKİ TUTUMUNDAN ASLINDA BENİ SEVMEDİĞİ YÖNÜNDEYDİ
benı sev benı sev :D
ya donusur tabı de zamanla gıdecek senın gıbısını bulamayacak sonra ıt gıbı dolasak arkanda..
işte bunun için nasıl davranmam gerekir?
onun gibi arkadaşça mı?
evet ama fazla samımı olma derım ayda yılda bır gorusun yoksa bu cantada keklık ne de olsa der kırmadıgı cevız kalmaz sonrada gelır senle evlenır
aynı ortamdayız ayda yılda 1 görüşme şansım yok ki..
mesafe koy araya mal gıbı de gozune felan bakma kendıne hakım ol pısman olma derım ama sen bılırsın yok benle konusmadan duramam dıyosan kaybedrsın bu benım dusuncem herkesın fıkrınede saygılıyımdır..
haklısın kardeş :)
pişman olur diyosun :)
aynen kız kacmalı erkek kovalamalı.. :)
Dost kalamam ben , kalabilecek birini zannetmiyorum :)
Eskiyi görmek istemem pek doğrusu. Bu arada türkiye 1-0 önde
senin sevmen yeterlimi acaba eskiye dönmek için hiç düşündünmü :)
onda da bişeyleri canlandıramaz mıyız :)
sevgide nefretde bir duygudur.
eski sevgilin arkadas muhamelesi yapıyorsa ,
sana karsı artık notr dur
bilmem anlatabildim mi?
+ yükleri tekrar yükleyemez miyiz? :)
mesaj atsan
Eski sevgiliden dost olmaz
dosttuk.. sevgili olduk.. şimdi tekrar dostça davranıyor :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar